آموزش استفاده از ابزارهای قهوه

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

make french coffee

قهوه فرانسه، قهوه ای ملایم است، برای تهیه قهوه فرانسه حتما باید از فرنچ پرس استفاده شود. تهیه قهوه با فرنچ بسیار کار ساده ای است، کافی است دقایقی را برای تهیه قهوه ای خوش طعم و خوش عطر در خانه یا هر جای دیگری صرف کنید!
قهوه آسیاب شده این ابزار کمی درشت تر از اسپرسو می باشد و محصول نهایی، قهوه ای نسبتا غلیظ همراه با روغن قهوه است. این روغن به دلیل استفاده نکردن از فیلتر کاغذی در فرنچ پرس، از بین نمی رود.

قهوه فرانسه را به سه روش زیر می توانید تهیه کنید:

  • تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس
  • نهیه قهوه فرانسه با قهوه ساز های برقی فیلتر دار (تهیه با قهوه ساز فیلتری)
  • تهیه قهوه بدون ابزار با قوری معمولی

در این مطلب با تهیه قهوه فرانسه توسط ابزار فرنچ پرس آشنا می شوید، برای تهیه قهوه با دیگر ابزارها می توانید روی لینک های بالا کلیک کنید.

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس:

  1. فرنچ پرس
  2. آب ۹۳ درجه
  3. پودر قهوه مناسب فرنچ پرس

تهیه قهوه فرانسه:

۱- آب ۹۳ درجه

ابتدا مقداری آب سرد را جداگانه درون کتری تا نزدیک نقطه جوش ۹۳ درجه گرم کنید.

کتری آب گرم
برای تنظیم حدودی دمای آب می توانید آن را جوش بیاورید و سپس مدت کوتاهی صبر کنید تا دمای آن فروکش کند.

۲- افزودن پودر قهوه

فرنچ پرس خشک کنید سپس برای هر ۱۲۰ میلی لیتر یک قاشق غذاخوری قهوه داخل فرنچ پرس بریزید. یعنی برای هر فنجان تقریبا دو قاشق مربا خوری یا ۶ الی ۷ گرم پودر قهوه، اما این یک واحد است مزاج و سلیقه شما مهم تر است یعنی این که دوست دارید قهوه تان را غلیظ، رقیق یا تلخ تر میل کنید در این صورت می توانید در واحد حجم گفته شده تغییراتی ایجاد کنید.

قهوه را داخل فرنچ پرس بریزید.
مقدار قهوه مورد نیاز را داخل فرنچ پرس بریزید

۳- افزودن آب به فرنچ پرس:

آبی که درون کتری تا نقطه ۹۳ درجه گرم کرده اید را باید طی دو مرحله به صورت دورانی به پودر قهوه اضافه کنید. در مرحله اول مقدار کمی آب اضافه کنید به گونه ای که پودر قهوه خیس بخورد و یا به اصطلاح کف یا شکوفه کند و این کار را طوری انجام دهید که آب به همه جای پودر قهوه برسد.

قهوه مورد نشر را داخل فرنچ پرس بریزید
خیس کردن کامل قهوه به صورت دورانی

بعد از ۳۰ ثانیه مرحله دوم را شروع کنید آب را به صورت کامل به حالت دورانی اضافه کنید. حالا باید کمی به انتظار (چهار دقیقه) بنشیدید. بعد از گذشت یک دقیقه (از آن چهار دقیقه)، با یک قاشق یا … قهوه را به آرامی هم بزنید.

حالا باید 4 دقیقه منتظر بمانید
بعد از افزودن کامل آب، درب قوری را بگذارید

۴- پرس کردن

بعد از گذشت چهار دقیقه اهرم فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا پودر قهوه ها به سمت پایین هدایت شوند. اگر نتیجه مطلوب نبود می توانید پرس را بیرون بیاورید و دوباره تکرار کنید. توجه داشته باشید که قهوه قبل از پرس کردن از سطح آب به سمت پایین حرکت می کند و این نشانه ای برای دم کشیدن قهوه است.

تفاوت قهوه ترک، فرانسه، اسپرسو و دمی
ببینم!

محصولات مناسب تهیه قهوه فرانسه

۵- قهوه را در فنجان بریزید

پس از پرس کردن زمان آن است که قهوه تان را در فنجان ریخته و نوش جان کنید.

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

هر قهوه ای را باید با ابزار مخصوص خود دم آوری و سرو کرد اما اگر در خانه فرنچ پرس نداشته و قصد خرید آن را هم ندارید می توانید تهیه قهوه فرانسه با قوری معمولی را مطالعه کنید. اگر تفاوت مزه قهوه ترک و فرانسه را می خواهید بدانید . تفاوت های قهوه ترک فرانسه و اسپرسو را مشاهده نمایید.

میزان کافئین:

میزان کافئین نوشیدنی ای که می‌نوشید مهم است. قهوه فرانسه از دسته نوشیدنی های پر کافئین است. البته این که بگوییم پر کافئین است یا خیر کمی پیچیده است که دراین مقاله نمیگنجد. پیشنهاد میکنیم مطلب کدام قهوه بیشترین کافئین را دارد، را بخوانید.

برای دم آوری صحیح، ویدئو آموزشی از تهیه قهوه فرانسه توسط فرنچ پرس شما را در تهیه این نوشیدنی راهنمایی میکند.

تهیه قهوه با کلور
ببینم!

3.9/5 - (15 امتیاز)

41 دیدگاه در “تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

  1. زهرا غلامی گفت:

    سلام روز بخیر
    من چند بار ازتون خرید کردم
    هم قهوه با کیفیت دارین هم آموزش عالی👏👏👏

  2. حسن گفت:

    سلام می گویند خوردن قهوه فرنج پرس باعث افزایش سطح کلسترول خون می شود بعدش کسی که به اسپرسو عادت دارد اشکالی ندارد مصرف کند ایا سطح کافیین فرنج پرس بیشتر هست یا اسپرسو

    1. کافی دان گفت:

      علت این گفته در غوطه وری قهوه در آب بدون فیلتر زیاد است و به جهت همراه شدن چربیها از دان به نوشیدنی می باشد که در قهوه هایی که با فیلتر کاغذی آماده می شود کمتر می شود.

  3. معصومه رضائی گفت:

    سلام. وقت بخیر. برای قهوه‌ی فرانسه با دستگاه فرنچ پرس. اگر بخوام قهوه‌م شیرین باشه کی باید شکر اضافه کنم؟ موقعی که دارم قهوه رو درست می‌کنم یا بعد از تهیه قهوه موقعی که توی فنجان ربختم؟

    1. کافی دان گفت:

      هرگونه ناخلصی در آب روی عصاره گیری میتونه تاثیر منفی بگذاره پس بهتره بعد از صاف کردن شکر اضافه کنید.

  4. امیر گفت:

    سلام من قهوه فرانسه رو با فرنچ پرس درست میکنم اما نکته ای که وجود داره این هست که قهوه من بعد از دم آوری و در زمان سرو رنگ کدری دارد اما قهوه فرانسه ای که در کافی شاپ ها سفارش میدم، بسیار شفاف است.
    علت کدری قهوه من چی میتونه باشه؟؟ ممنونم.

    1. کافی دان گفت:

      میزان درشتی پودر آسیاب شده و نوع قهوه اگر بادی بالایی داشته باشه و همینطور رست تاثیر گذاره.

  5. کوروش گفت:

    سلام.وقتتون بخیر..یک سوال داشتم.آیا راهی هم وجود داره که روی قهوه فرانسه با فرنچ پرس ،کف و کرما جمع بشه یا نه؟

    1. کافی دان گفت:

      کرما تحت فشار ایجاد میشه و نیاز به اسپسوساز هست

  6. امیرحسین گفت:

    چه ترکیبی برای قهوه فرانسه خوبه؟؟؟
    که هم طعم و عطر خوبی داشته باشه هم روزتو بسازه

    1. کافی استور گفت:

      سلام
      بستگی به ذائقتون داره، اما بهتره که قهوه های عربیکایی باشه. مثل قهوه اتیوپی، قهوه نیکاراگوئه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *