تهیه قهوه اوله شیر قهوه فرانسه
کافه اوله چیست؟ به زبان فرانسه به معنای قهوه فرانسه با شیر است. درست کردنش آسان اما برای ماهر شدن در آن راه دشواری دارید، کافه au lait به دلیل طعم جسورانه اش شناخته شده است، و آن را به یک نوشیدنی فوق العاده برای صبح یا بعد از ظهر تبدیل می کند. البته میتوانید آن را شیر قهوه صدا کنید ولی چه شیر با چه قهوه ای و چه مقدار است که نام این نوشیدنی را تعیین می کند.
Café au lait’ Caf-A O lay
برای تهیه کافه اوله، چه قهوه ای انتخاب کنیم؟
برای تهیه قهوه فرانسه با شیر به یک دانه پر طعم احتیاج دارید. قهوه های میوه ای و آمریکای مرکزی پس از ترکیب با شیر مقداری عطر و طعم خود را از دست می دهند. و همچنین دانه های برشت ملایم یا روشن، توانایی برای مقابله با شیر ندارند. پیشنهاد قهوه سوماترا جاوا برزیل و قهوه های تیره برشت است. تیره برشت ها و تلخ ها!
ویدئو تهیه قهوه اوله
در بالا شما می توانید طرز تهیه قهوه فرانسه با شیر یا طرز تهیه قهوه فرانسوی با شیر را یاد بگیرید.
محصولات مناسب قهوه اوله
همانطور که اشاره کردیم برای جلوگیری از ضعیف شدن طعم قهوه باید قهوه ای قوی و تلخ انتخاب کنید. برخی قهوه اسپرسو پیشنهاد می دهند. اما پس از افزودن شیر به اسپرسو دیگر نام آن اوله نیست بلکه لاته است…
اگر از دستگاه قهوه ساز استفاده می کنید، از دو برابر پودر قهوه و یا نصف آب استفاده کنید. تا طعم قوی تر و تلخ از آن بگیرید.
- اگر هم از فرنچ پرس استفاده میکنید حتما کمی بیشتر پودر قهوه بریزید و بگذارید چهار دقیقه بماند تا تلخی بیشتری در نوشیدنی باشد.
طرز تهیه قهوه اوله
خب همانطور که مشخص است به یک فنجان شیر گرم احتیاج داریم، سعی کنید که حدالمکان شیر کف نکند باید این کار را به آرامی انجام دهید. همچنین میتوانید با اهرم بخار دستگاه اسپرسو، شیر را بدون نیاز به حرارت دادن فقط گرم کنید.
یک کافه au lait مرسوم فوم ندارد، اما وجود حباب های هوا، طعم نوشیدنی را کمی بهتر می کنند. قبل از برداشتن شیر از حرارت ، ۱۰ الی ۱۵ ثانیه شیر را بهم بزنید تا طعم نوشیدنی بهتری را بدست آورید. توجه کنید که بهم زدن دورانی کف شیر کمتری ایجاد می کند. دورانی مثل هم زدن چای شیرین!
شیر و قهوه داغ را به طور هم زمان در فنجان بریزید. چرا همزمان؟ شما باید به طور مساوی و همزمان شیر و قهوه را بریزید و از هم زدن آن جلوگیری کنید تا احتمال کف کردن را کاهش دهید.
در حالی که این نسبت ها اجباری به رعایت کردن ندارد، یک قهوه کافه او له باید نیمش شیر، نیمش قهوه باشد. اگر شیر را کم و یا زیاد اضافه کنید یک فنجان نوشیدنی با طعم ضعیف تر یا قوی تر خواهید داشت. و اگر نمیخواهید شیر و قهوه را همزمان بریزید بهتر است اول شیر را بریزید.
- فوراً نوشیدنی را سرو کنید. اگر می خواهید بر جنبه فرانسه تأکید کنید، باید قهوه را در یک فنجان، همانطور که فرانسوی ها انجام می دهند، سرو کنید. برای و اما اگر بر جنبه ایتالیایی تاکید دارید، آن را در یک لیوان بلند، معمولاً با دسته (هر چند ایتالیایی ها به جای قهوه از اسپرسو استفاده می کنند) سرو کنید.
می توانید با اضافه کردن شکر به طعم و مزه قهوه بیافزایید، که این کار را بیشتر فرانسوی ها انجام میدهند.
روش ۲ :
- انواع مختلف کافه au lait وجود دارد. از آنجا که اصطلاح “قهوه با شیر” بسیار مبهم است ، در سراسر جهان تغییرات زیادی در کافه au lait به وجود می آورند. متداول ترین تفاوت بین قهوه خانه های اروپایی و آمریکایی است. در حالی که اروپایی ها همیشه آنها را با دستگاه اسپرسو بخار شیر می زنند، کافه au lait آمریکایی شیر را در یک قابلمه یا ظرف ساده داغ می کنند.
- لاته ها با ۲-۳ شات اسپرسو و شیر گرم درست می شوند ، نه قهوه دم شده .
- کاپوچینو مانند لاته است، از شیر و فوم شیر است اما فوم شیر بیشتری دارد
میتوانید یک قاشق غذاخوری فوم شیر را به روی یک فنجان قهوه اضافه کنید. این در حالی است که قرار است روی کافه au lait فوم سبک باشد، تا کمی از شیرینی فوم را به قهوه اضافه کند. اگر هنوز مقداری شیر برایتان باقی مانده است ، آن را با ۱-۲ قاشق چایخوری شکر تا زمانی که شکر شروع به آب شدن کند، بزنید ، سپس آن را روی فنجان قهوه خود بریزید.
- میتوانید یک تکه شکلات را به نوشیدنی خود اضافه کنید. قبل از زدن درست کردن کمی پودر شکلات یا یک تکه شکلات به شیر اضافه کنید. نتیجه یک مخلوط موکا کافه au lait است که به عنوان یک نوشیدنی قبل از خواب شبانه یا همراه با میان وعده می توان استفاده کرد.
- میتوانید جای شکلات را به یک قاشق وانیل دهید، آن وقت همه چیز تغییر می کند. وانیل را درون شیر بریزید، سپس آن را با شیر و شکر به مدت ۵-۱۰ دقیقه روی حرارت کم حرارت دهید.
برای یک کافه نیویورلئان از کاسنی تلخ به همراه قهوه به مقدار مساوی استفاده می شود . این نوشیدنی توسط یک کافه معرفی شد، این قهوه نسخه ای از قهوه کلاسیک فرانسوی است و تنها روشی است که به آسانی سرو می شود. شما می توانید مخلوط کاسنی / قهوه از پیش مخلوط شده را خریداری کنید و یا خود ترکیب کنید. میتوانید کاسنی را با شیرینی سرو کنید تا از تلخی آن کاسته شود.
قهوه و شیر را خنک کنید ، سپس با یک مشت یخ برای درست کردن یک کافه اولۀ یخی در مخلوط کن ، مخلوط کنید. از نظر فنی، از آنجا که شیر گرم نشده است ، این یک کافه اوله نیست. این غذای یخی دارای طعم و مزه کافه اوله است که برای یک روز گرم عالی است.میتوانید شکر به آن اضاقه کنید.
از ترکیب قهوه با شیر و دیگر موارد نوشیدنی های بسیاری را میتوانید تهیه کنید. پیشنهاد میکنم به نوشیدنی های قهوه مراجعه کنید ما در اینجا طرز تهیه بسیاری از نوشیدنی های قهوه را برایتان آورده ایم.
محصولات مناسب تهیه قهوه فرانسه
جالب بود