فوت و فن های نوشیدنی

دریپ کافی چیست؟ طرز تهیه دریپ کافی

قهوه دمی

در این مقاله قصد داریم تا درباره دریپ کافی (Drip Coffee) یا همان قهوه دمی چکه‌ای که بسیار محبوب شده و طرفداران بسیاری پیدا کرده است، صحبت کنیم.

امروزه صنعت قهوه به گونه ای پیشرفت کرده است که همواره نام های مختلفی از دنیای قهوه به گوش می رسد و یکی آنها هم دریپ کافی یا قهوه دمی چکه ای می باشد. دریپ کافی به شما کمک می کند که بتوانید در خانه بدون داشتن دستگاه یا ماشین اسپرسو و یا بدون داشتن دیگر دستگاه های دم آوری قهوه، این قهوه را دم کرده و بنوشید.

تنها ابزار های مورد نیاز برای نوشیدن قهوه دمی چکه ای یا دریپ کافی یک قوری آب جوش و کیسه مخصوص دریب کافی و قهوه همراه با یک ماگ می باشد. در ادامه با سایت کافی استور همراه باشید تا موضوعاتی چون: دریپ کافی چیست، دریپ کافی یا قهوه دمی چکه‌ای، روش دم کردن دریپ کافی، طرز تهیه دریپ کافی، نحوه درست کردن دریپ کافی می پردازیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.

drip-coffee1
در واقع دریپ کافی مانند چای کیسه‌ای یک محصول تجاری است.

دریپ کافی چیست؟

دریپ کافی شبیه به چای کیسه ای خودمان می باشد ولی با فیلتر هایی ریز تر و دارای یک پلاستیک نگهدارنده برای جایگذاری داخل کاپ یا ماگ است. قهوه دمی چکه ای با بسته بندی های مختلف در بازار موجود است. قهوه دمی چکه ای به صورت قطره ای دم آوری می شود و کمی زمان بر است تا کامل آب از فیلتر و قهوه رد شود و مانند فیلتر دستگاه های کمکس و V60 نیست.

برای میل کردن دریپ کافی باید آب را تا دمای 93 درجه برسانید و بعد از آن آب را بر روی نقطه مرکزی قهوه بر روی کیسه بریزید تا قهوه با آب به صورت کامل ترکیب شوند و به صورت قطره ای دم آوری شود.

دریپ کافی انواع مختلفی دارد و به شما کمک می کند که بتوانید به راحتی قهوه طبیعی را به صورت فوری دم آوری کرده و میل کنید.

دریپ کافی
روش دم آوری مانند آنچه در تصویر مشاهده می‌کنید و با توحه به توضیحات زیر است…

روش دم کردن قهوه دمی چکه‌ای

اول از همه نیاز به یک ماگ یا یک کاپ 330 میلی لیتر دارید که دهانه آن بزرگ باشد و بتواند کیسه قهوه را درون آن جا داد و بعد از آن نیاز به یک کتل یا قوری آب جوش دارید تا بتوانید آب را با درجه دما و درجه سختی مناسب بر روی این قهوه دمی چکه ای بریزیم و بعد از آن متوجه شویم که دریپ کافی ما دقیقا چه میزان کافئین دارد.

طرز تهیه قهوهٔ دالگونا (Dalgona)
ببینم!

داخل بسته بندی نوشته شده است که قهوه شما چه میزان شما را سرحال نگه می دارد و یا با رنگ های مختلف به شما نشان می دهند که چه زمانی باید قهوه را میل کنید.

آب با درجه سختی 74 الی 88 را به درجه 93 سانتی گراد به جوش برسانید و بعد ماگ را کمی گرم کنید تا رطوبت داخل ماگ ایجاد شود و بعد از آن کیسه را داخل ماگ قرار داده و دهانه دریپ را باز کنید و بعد از آن در وسط دریپ را با یک قاشق گود کنید تا زمانی که آب جوش را داخل قهوه می ریزید همانند دم آوری قهوه های دمی چون: chemex و وی 60 به درستی عصاره گیری شود.

در ابتدا حدود 100 میل آب را روی قهوه ریخته تا قهوه کمی گاز دی اکسید از خود آزاد کند و بعد از آن مجدد بقیه آب را به قهوه اضافه کنید زیرا باید اجازه داد گاز دی اکسید به درستی از قهوه خارج شود و حباب های قهوه به درستی از سطح آن خارج شود.

بعد از ریختن 100 میل آب و جدا شدن گاز از قهوه به آرامی بقیه آب جوش را داخل دریپ کافی بریزید و اجازه دهید آرام آرام قهوه عصاره گیری شود. در نظر داشته باشید با تکان دادن کیسه سعی نکنید سرعت دم آوری را بالا ببرید زیرا اینگونه عصاره گیری به درستی انجام نمی شود و به اصطلاح قهوه آندر یا کمتر از حد بهینه عصاره‌گیری می شود.

همچنین صبر نکنید تا کامل کامل عصاره گیری انجام شود و آبی داخل قهوه نماند زیرا قهوه اور یا سوخته می شود و تنها باید زمانی که آب جوش را کامل به قهوه دمی چکه ای ریختید سرعت چکیدن آب را از داخل کیسه ببینید و زمانی که دیدید  سرعت آب در داخل کیسه کم شد کیسه را بردارید.

طرز تهیه دریپ کافی

شما در سایت کافی استور می توانید دریپ کافی را تهیه کنید، دریپ کافی به صورت بسته بندی یافت می شود و شما می توانید به صورت پک های 8 الی 12 عددی آن را خریداری کنید. قهوه های داخل دریپ کافی بر روی بسته بندی نوشته شده است و شما با میل کردن آن می توانید از قهوه خود لذت ببرید.

قهوه دمی چکه‌ای
نمی‌توان انتظار کیفیت و طعم قهوه تازه دم را از دریپ کافی داشت.

در نظر داشته باشید که طعم قهوه دمی چکه ای همانند قهوه های اسپرسو ماشین نیست و از لحاظ اسیدیته و طعم کمی متفاوت است.

آشنایی با طرز تهیه خامه زده شده
ببینم!

بسته بندی قهوه دمی چکه‌ای

قهوه های کیسه ای چکه ای کیفیت بسیار بالایی دارند که دلیل آن، بسته بندی قهوه تازه بلافاصله پس از رست شدن است. نوعی از بسته بندی که اجازه ورود و تماس هوا با ذرات قهوه را نمی‌دهد و به همین دلیل قهوه را همیشه تازه نگه می‌دارد، طوری که انگار هر بار قهوه را به تازگی آسیاب کرده‌اید.

برای حفظ عطر قهوه آسیاب شده تا زمان مصرف، از تکنولوژی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده استفاده می‌شود. این روش با کاهش میزان اکسیژن موجود در بسته بندی و جایگزینی آن با سایر گازها، احتمال اکسیده شدن مواد غذایی را کاهش می دهد و مواد همیشه تازه می ماند.

دریپ کافی
برای در دسترس داشتن قهوه در زمان کم دریپ کافی یک انتخاب مناسب است.

محصولات قهوه دمی

نتیجه گیری

در سایت کافی استور سعی شد بهترین اطلاعات در رابطه با دریپ کافی یا قهوه دمی چکه ای را در اختیار شما کاربران گرامی گذاشته و همچنین شما در این مقاله متوجه شدید که چگونه باید قهوه را دم آوری کنید و همچنین متوجه شدید که قهوه کیسه ای می تواند در زمان هایی که شما دیرتان شده، سرکار هستید یا ابزار مناسب برای تهیه قهوه ندارید بسیار مفید باشد.

در قسمت کامنت های این بخش نظرات خودتان را در رابطه با دریپ کافی یا قهوه دمی چکه ای برای ما بنویسید و همچنین برند های داخل بازار که از طعم آن راضی بودید (هم از لحاظ بادی قهوه، هم از لحاظ طعم، ترشی قهوه یا تلخی قهوه و همچنین از لحاظ کیفیت) داخل کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید تا کسانی که دنبال این نوع قهوه ها هستند بتوانند بهترین انتخاب را داشته باشند.

منابع: coffeeaffection

پیشنهاد هوشمندانه قهوه
5/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه در “دریپ کافی چیست؟ طرز تهیه دریپ کافی

  1. AMF گفت:

    سلام ممنون از مطلب خوبتون
    خواستم ببینم شما کافی دریپر موجود میکنید تو فروشگاه تون؟ با توجه به اینکه اگر دریپر را جدا تهیه کرد میتوان قهوه تازه آسیاب شده و انوع قهوه را در آن ریخت و استفاده کرد.
    متاسفانه فروشگاه اینترنتی ای در ایران من ندیدم دریپر موجود داشته باشند. اگر موجود کنید عالی میشه

    1. کافی دان گفت:

      در حال حاضر فقط جهت قهوه در خدمتتونیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *