نوشیدنی های سرد, نوشیدنی های کافی شاپی

کن پانا یا اسپرسو با خامه

کن پانا چیست

با خامه ترجمه جالب کن پانا con panna به ایتالیایی است. نوشیدنی خوش ظاهری که دوست داران خاص خودش را دارد. این نوشیدنی از دست آوردهای دیگر اسپرسو است به این معنی که پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته آرت، کاپوچینو، آفوگاتو و … اسپرسو است. در ایران این نوشیدنی کم کم در اکثر کافه ها رواج یافته است البته غیر از کافه ها، در خانه ها نیز تهیه می‌شود.

خامه رو بزن، اسپرسو رو نزن!

به کافه کن پانا در ایالات متحده، café Vienne و در فرانسه و انگلیس café Viennois می‌‌گویند.

مواد تشکیل دهنده کن پانا
Whipped Cream یا خامه زده شده

موارد مورد نیاز برای تهیه کن پانا یا قهوه با خامه:

  • یک تک شات یا دابل شات اسپرسو
  • مقداری خامه زده شده هم در اختیار داشته باشید

همان طور که گفته شد، طرز تهیه قهوه اسپرسو با خامه یا همان قهوه و خامه بسیار بسیار ساده است!

برای تهیه خامه زده شده می‌توانید مقداری خامه را در ظرف بریزید و توسط همزن دستی یا بلندر آن را بزنید. بعد از انجام این کار خامه تان پف کرده و کمی هم سبک‌تر می‌شود البته به طرز تهیه خامه زده شده در مطالب بعدی به صورت کامل اشاره خواهد شد.

تهیه کن پانا یا قهوه با خامه بسیار ساده است:

۱- اسپرسو

یک شات اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز یا از موکاپات بگیرید و در فنجان بریزید.

۲- خامه زده شده

خامه زده شده را به اندازه ای که مایل اید روی اسپرسو بریزید و به گونه ای آن را تزیین کنید. همچنین می توانید از خامه صبحانه هم برای این کار استفاده کنید. طرز تهیه قهوه با خامه صبحانه هم به همین شکلی هست که توضیح داده شد.
خب! اسپرسو کن پانا شما آماده شده است،اسپرسویی داغ، به همراه خامه ای سرشار از عطر اسپرسو!!!

یک فنجان کافه کن پانا
بفرمایید!

برای تزیین اسپرسو کن پانا یا خامه قهوه می‌توانید پودر شکلات یا پودر قهوه بر روی خامه‌تان بریزید. کافه کن پانا را در فنجان های کوچک و گاهی شیشه ای سرو میکنند. کافی لاورهای عزیز، پس از تهیه این نوشیدنی خوش ظاهر، نظرات و تجربه هاتون را کامنت کنید.

طرز تهیه 5 کافه گلاسه خانگی و ساده
ببینم!

ویدئوی طرز تهیه قهوه با خامه یا تهیه کن پانا

منبع: ویکی پدیا

4.3/5 - (7 امتیاز)

10 دیدگاه در “کن پانا یا اسپرسو با خامه

  1. unknown گفت:

    فک کنم بد نباشه

  2. حامد گفت:

    خامه که توی قهوه داغ رقیق میشه.مدل ایتالیایی بایدازقهوه اسپرسوی سردشده استفاده بشه

  3. جابر گفت:

    اسپرسوی داغ؟ با خامه ؟؟
    تعجب میکنم از این جملتون
    بهتر بود قبل از گذاشتن این مطلب . اول خودتون یه بار درستش میکردین

    1. کافی دان گفت:

      این روش تهیه این کن پاناست که در بسیاری از منوها هم هست. خوشحال میشیم اگر روش تهیه دیگری داره دوستان رو راهنمایی کنید.

  4. رضا گفت:

    سلام
    تهیه خامه زده شده رو هم بگذارید

  5. sajad گفت:

    سلام خامه باید طعم دار باشه مثلا با شکر زده بشه یا معمولی باشه؟

    1. کافی استور گفت:

      سلام
      با شکر بزنید طعم بهتری داره.

  6. زهرا منصوری گفت:

    ممنون از مطالب بسیار خوب و اموزنده و به زبان سادتون

  7. کافه ژیوار گفت:

    اطلاعات بسیار مفید و وبسایتی عالی
    آرزوی موفقیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *