استارباکس به عنوان یکی از بزرگترین کافی شاپهای زنجیرهای در جهان شناخته میشود. محصولات مختلفی که در این کافی شاپ به فروش میرسند طرفداران بسیار زیادی دارند. در این متن قصد داریم به انواع قهوههای موجود در starbucks بپردازیم. با ما همراه باشید.
Pike Place Roast
Pike Place Roast یک بخش اساسی از ریشههای Starbucks است. امروزه، در منوی Starbucks میتوانید چندین نوع قهوهی گرم مختلف را پیدا کنید: بلاند روست، روست دارک، دی کف و پایک پلیس. پایک پلیس روست قهوه اصلی این کافی شاپ است. این نام با توجه به مکان اصلی Starbucks در سیاتل انتخاب شد.
با معرفی پایک پلیس روست در سال ۲۰۰۸، Starbucks قوانین خود را در مورد تهیه قهوه تغییر داد تا تازگی نوشیدنیها را تضمین کند. برای مثال به کارکنان دستور داد تا دانهها را فوراً قبل از تهیه قهوه آسیاب کنند و هر ۳۰ دقیقه یک بار قهوه جدیدی دم کنند.
پایک پلیس روست همچنان یک گزینه محبوب برای کاربران است. پایک پلیس روست یک روست متوسط است، به این معنا که نسبت به قهوههای دیگر تلخی متوسطی دارد. به طور کلی باید بگوییم که تاریخچه starbucks به این قهوه گره خورده است و نمیتوان از آن صرف نظر کرد.
این قهوه از starbucks در بستهبندیهای مجزا نیز به فروش میرسد تا کلیه علاقهمندان بتوانند آن را خریداری کرده و در منزل خود درست کنند. همین امر نیز نشانه دیگری بر محبوبیت بالای پایک پلیس روست است.
برای قهوه اتیوپی سیدامو رو از کافی استور بخر.
Caffè Americano از استارباکس
آمریکانو یکی دیگر از نوشیدنیهای کلاسیک استارباکس است. آمریکانو یک گزینه ملایم و بدون شیر است کالری کم و کافئین زیادی دارد. از نظر تاریخی، آمریکانو همیشه ساده بوده است. نام این نوشیدنی به خاطر سربازان آمریکایی خاصی است که آن را در طول جنگ جهانی دوم اختراع کردند، زمانی که طعم اسپرسوی ایتالیایی برای آنها خیلی تند بود و آن را با آب رقیقتر نمودند. کافه آمریکانو Starbucks تقریباً به همان روش تهیه میشود، با دو شات اسپرسو و آب.
مانند پایک پلیس روست، آمریکانو Starbucks یک سفارش محبوب است، اما کمی جذابتر و رضایتبخشتر از یک فنجان قهوه ساده است. کافه آمریکانو با اسپرسو تهیه میشود که به نوشیدنی اصالت میبخشد. همچنین از طعم سوختهای که در برخی از قهوههای دیگر وجود دارد، به دور است. علاوه بر این، فرآیند ریختن آب روی اسپرسو لایه باریکی از یک کرم روی نوشیدنی ایجاد میکند.
برای دیدن اطلاعات بیشتر از قهوه اتیوپی یرگاچف کافیه یه سر بزنین.
cappuccino
کاپوچینو یکی دیگر از قهوههای مهم Starbucks به شمار میرود. کاپوچینو نیز یک نوشیدنی ایتالیایی قدیمی شناخته میشود. اولین تاریخ استفاده از کاپوچینو به دهه ۱۹۳۰ برمیگردد. در Starbucks کاپوچینو از همان ابتدا بسیار محبوب بوده است.
کاپوچینو Starbucks با یک شات اسپرسو برای فنجانهای عادی و با دو شات اسپرسو برای حالتهای گرانده و ونتی تهیه میشود. سپس نیمی از شیر بخار زده شده (که به طور پیشفرض دو درصد است) و نیمی از کرم شیر به بالای آن افزوده میشود. این نوشیدنی به طور طبیعی شیرین نشده است.
اگر شما یکی از افرادی هستید که تمایل دارید به جای کاپوچینو لاته مصرف کنید، میتوانید یک وت کاپوچینو (wet cappuccino) درخواست دهید، که به معنای تهیه نوشیدنی با کرم کمتر و شیر بیشتر است. این نوشیدنی کمی جذابتر از دو نوشیدنی قبلی است. کاپوچینو معمولاً به صورت یخی تهیه نمیشود.
برای خرید قهوه مانسون مالابار به کافی استور سرربزن.
Flat White
فلت وایت یک نوشیدنی جدید از استارباکس است. فلت وایت در سال ۲۰۱۵ به عنوان یک مورد دائمی در منوی Starbucks معرفی شد، اما باید بدانید که Starbucks مخترع اصلی این نوشیدنی نیست، بلکه فلت وایت یک نوشیدنی کلاسیک در استرالیا و نیوزیلند به شمار میرود.
این نوشیدنی شبیه به کاپوچینو است از جهت اینکه شیر بخارپز شده دارد. با این حال، تفاوتهای قابل توجهی با قهوههای دیگر نیز در آن مشاهده میشود. اولاً، فلت وایت با شیر کامل و ریسترتو تهیه میشود. این شاتها طعم متمرکزتری دارند، دارای کمترین مقدار کافئین هستند و رنگ تیرهتری نسبت به شاتهای اسپرسو خواهند داشت. شیر کامل و ریسترتو با هم ترکیب میشوند تا فلت وایت را به یک نوشیدنی Starbucks متمرکزتر و کرمیتر از کاپوچینو تبدیل کنند.
مانند کاپوچینو، تهیه فلت وایت نیاز به مهارت زیادی دارد. باید بدانیم چگونه ریسترتو و همچنین شیر بخارپز شده بسازیم. علاوه بر این، نشان معروف فلت وایت که یک نقطه سفید در وسط نوشیدنی است، نیاز به تجربه دارد. باریستاها باید شیر خود را در حین ریختن به طور کامل در وسط قرار دهند تا شکل خاصی روی نوشیدنی تولید شود.
خرید فوری گلد برزیل در فروشگاه کافی استور.
Hot Chocolate از استارباکس
شاید این محصول Starbucks از نظر سلامتی چندان مناسب نباشد، اما هات چاکلت برای صرف اوقات فراغت عالی به نظر میرسد. هات چاکلت دارای کمترین مقدار کافئین است (۲۵ میلیگرم) است بنابراین میتوانید آن را حتی در شب نیز مصرف کنید.
حالت خمیری، غنی بودن و عدم وجود طعمهای مصنوعی از جمله دلایلی هستند که هات چاکلت را محبوب کردهاند. ساختار کرمی آن به نوشیدنی اجازه میدهد تا در گلویتان ذوب شود و شما را گرم کند. البته هات چاکلت عموماً در زمستان طرفدار دارد و در فصلهای گرم سال کسی به سراغ این محصول از استارباکس نمیرود.
Iced Dirty Chai Tea Latte
یکی دیگر از مواردی که باید به آن بپردازیم، Iced Dirty Chai Tea Latte است. این مورد همان لاته چای یخی است، اما مقداری اسپرسو (به میزان یک شات) به آن اضافه میشود. وجود همین شات موجب میشود تا طعم آن به طور کامل متفاوت باشد. این نوشیدنی حدوداً هفتاد و پنج میلیگرم کافئين دارد که نسبتاً زیاد است.
Iced Blonde Vanilla Latte
Iced Blonde Vanilla Latte از Starbucks یک نوشیدنی خاص است که توسط همین شرکت ایجاد شد. این نوشیدنی بهترین محصولات Starbucks را در بر میگیرد: قهوه با طعم تازه و شیرینی بیش از حد. در واقع، این نوشیدنی با استفاده از شیرینی وانیل تهیه میشود، همراه با شیری که چربی ۲ درصد دارد. این نوشیدنی مشتریان زیادی را که طرفداران لاته وانیلی هستند را به طرفداران لاته وانیلی بلاند تبدیل کرده است.
Nitro Cold Brew
اگرچه لاتهها عالی هستند، اما باید به سمت چیزهای جدید نیز حرکت کرد. قهوه نیترو کولد برو به مدت مدیدی محبوب بوده است. فرآیند آمادهسازی چندین ساعته این نوشیدنی منجر به یک محصول با میزان اسیدیته کمتر نسبت به قهوه یخی معمولی میشود. نیترو کولد برو در سال ۲۰۱۵ معرفی شد.
برای تهیه این محصول قهوهای با دانههای نسبتاً خرد شده به آب سرد اضافه میشود، سپس به مدت ۲۰ ساعت در همان آب قرار میگیرد. قهوه به آرامی از دانهها استخراج شده و سپس با آب ترکیب میشود. برای نیترو کولد برو، از نیتروژن نیز استفاده میشود تا یک لایه خاص بر روی نوشیدنی قرار بگیرد. نیترو کولد برو زیبایی خاصی دارد. برای سرو کردن به صورت سرد تهیه میشود، بنابراین این محصول استارباکس برای فصول گرم عالی است.
Irish Cream Cold Brew از استارباکس
این نوشیدنی طعم شیر ایرلندی شیرین را در خود دارد. ایریش کریم کولد برو در سال ۲۰۱۹ به عنوان بخشی از منوی تعطیلات Starbucks عرضه شد. این نوشیدنی یک کولد برو با شیر ایرلندی، کف ایرلندی و کمی پودر کاکائو است. ایریش کریم کولد برو برای فصلهای سرد فوقالعاده به نظر میرسد. این محصول جدید و جالب یک تنوع معتدل را در منوهای فصلی Starbucks فراهم میکند.
Vanilla Sweet Cream Nitro Cold Brew
ونیلا سویت کریم نیترو کولد برو بهترین مزایای دو نوشیدنی قبلی را با هم ترکیب میکند. همانند Nitro Cold Brew معمولی، این نوشیدنی اسفنجی است و کافئين بالایی دارد. مانند ایریش کریم کولد برو، روی آن تزئین میشود.در هر صورت، این نوشیدنی شیرینتر است و پیچیدگی بیشتری در طعم آن قابل احساس خواهد بود.
Pistachio Latte
لاته پسته یک نوشیدنی است که در ابتدا به عنوان بخشی از منوی زمستانی Starbucks در سال ۲۰۲۱ عرضه شد. این نوشیدنی که در سال بعد به منو بازگشت، به دلیل اضافه کردن یک لایه اضافی از پودر پسته به محبوبیت بالایی دست یافت. پایه این نوشیدنی گرم شامل اسپرسو و شیر اسفنجی است.
این نوشیدنی از دید مشتریان به عنوان یکی از بهترین گزینهها شناخته ميشود. البته نباید در مناسب بودن آن اغراق کرد، زیرا لاتههای بهتری نیز وجود دارند که میتوانید از آنها بهره ببرید، به خصوص در فصول سرد سال.
Apple Crisp Macchiato از استارباکس
این نوشیدنی در ماه اوت ۲۰۲۱ به عنوان بخشی از منوی پاییزی Starbucks عرضه شد، اپل کریسپ ماکیاتو یک نوشیدنی بر پایه قهوه است که به عنوان دسر هم عمل میکند. استارباکس چندین ماکیاتو دارد. اگرچه این نوشیدنی شبیه به لاته به نظر میرسد، اما اینطور نیست. در ماکیاتو میزان شیر اسفنجی و خامه بسیار کمتری وجود دارد.
محصولات مناسب تهیه قهوه فرانسه
سایز گرانده از این نوشیدنی دارای دو شات اسپرسو، شیر دو درصد چربی، شکر قهوهای و طعم دهنده سیب است.ترکیب چنین طعمهایی اپل کریسپ ماکیاتو را به یک گزینه عالی برای پاییز تبدیل میکند.
Caramel Frappuccino
محبوبیت طعم کارامل در Starbucks با افزودن آن در فراپوچینو بیشتر شد. مواد مورد نیاز برای فراپوچینو کارامل شامل یخ، شیر پرچرب، شربت کارامل، سس کارامل و کرم خامه است. در سایز گرانده از این نوشیدنی، 380 کالری، 54 گرم شکر و 90 میلیگرم کافئین وجود دارد.
از زمان ورود به منوی Starbucks در سال 1999تا کنون، این نوشیدنی همچنان یک گزینه بسیار محبوب است. فراپوچینو کارامل یک نوشیدنی عالی برای مقابله با گرماست و برای یک روز تابستانی گرم رضایتبخش است.
Pumpkin Spice Latte از استارباکس
در فصل پاییز، Starbucks بیش از دویست میلیون فنجان از پامکین اسپایس لاته را به فروش میرساند! این نوشیدنی آیکون یا نشانه اصلی Starbucks در سراسر جهان به شمار میرود و موجب موفقیت بینظیر آن شده است. این لاته خاص در اندازههای مختلفی از گرانده گرفته تا سایزهای کوچکتر به فروش میرسد.
Iced Caramel Macchiato
آیسد کارامل ماکیاتو یکی دیگر از محبوبترین نوشیدنیهای Starbucks است. این نوشیدنی بیش از بیست و پنج سال به شکل مداوم پرفروشترین آيتم در منوی Starbucks بود. محتوای کافئین بالا، کالری نسبتاً پایین (نسبت به نوشیدنیهای فصلی) و شربت وانیل را دلیل محبوبیت مستدام آن میدانند.
Pumpkin Cream Cold Brew از استارباکس
استارباکس پامپکین کریم کلد برو را هنگام معرفی منوی پاییزی خود در سال 2019 به ما نشان داد. این اولین نوشیدنی جدید Starbucks پس از پامکین اسپایس لاته بود و بدون شک نسبت به آن گزینه بهتری به نظر میرسد. این نوشیدنی شامل کلد برو، کرم سرد، پامکین اسپایس، شربت وانیل و یخ است.
به طور کلی، این نوشیدنی تمام ویژگیهای بهترین نوشیدنیهای Starbucks را در یک فنجان دارد: کلد برو، شربت وانیل و طعم کدو.. پامپکین کریم کلد برو نه تنها در ایالات متحده آمریکا بلکه در سایر شعب Starbucks اهمیت و تقاضای بسیار بالایی دارد. تنها یک بار نوشیدن آن به شما نشان میدهد که چرا بسیاری از افراد آن را بهترین محصول Starbucks میدانند.
Iced Brown Sugar Oat Milk Shaken Espresso
نوشیدنی Iced Brown Sugar Oatmilk Shaken Espresso در صدر فهرست نوشیدنیهای پرطرفدار Starbucks است. اندازه grande این نوشیدنی با اسپرسوی بیشتری تهیه شده است(سه شات). این بدان معناست که در هر فنجان 255 میلیگرم کافئین وجود دارد. این نوشیدنی بسیار قوی است و به همین دلیل قیمت بالایی دارد. با وجود محتوای بالای کافئین، این نوشیدنی به خاطر وجود تنها 120 کالری در هر فنجان 16 اونسی، نسبتاً کم کالری محسوب میشود.
سخن پایانی
Starbucks به عنوان یکی از بزرگترین کافی شاپهای جهان شناخته میشود که در بسیاری از کشورها شعبه دارد. محصولات مختلف Starbucks با ترکیب طعم قهوههای جدید و سنتی تولید میشوند و به همین دلیل طرفداران گوناگونی را به سمت خود جلب کردهاند.
دانشگاه کافی استور…