طرز تهیه قهوه با موکاپات یا قهوه‌جوش

طرز تهیه قهوه با موکاپات یا قهوه‌جوش

اسپرسو در واقع روشی برای تهیه قهوه است که این روش با عبور آب نزدیک به نقطه جوش و تحت فشار از قهوه آسیاب شده، در کمتر از ۲۵ ثانیه انجام می شود

.برای تهیه اسپرسو می‌توانید از قوری موکاپات بر روی اجاق گاز در خانه و یا از دستگاه اسپرسو ساز استفاده کنید. البته با توجه به تعریف اسپرسو، این نکته را متذکر شویم که فقط نوشیدنی نهایی اسپرسوساز را می‌توانید اسپرسو بنامید.

حجم یک شات اسپرسو سینگل شات اسپرسو

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه با موکاپات:

  1. حرارت
  2. آب سرد
  3. موکا اکسپرس
  4. پودر قهوه تازه آسیاب شده و تازه برشته شده مناسب تهیه قهوه با موکاپات

طرز تهیه قهوه با موکا اکسپرس:

موکاپات یا موکا اکسپرس شمای کلی از طرز تهیه قهوه با موکاپات یا موکا اکسپرس (برای مشاهده تصویر در حالت متحرک، بر روی آن کلیک کنید)

آب سرد را در مخزن زیرین موکاپات (تا زیر سوپاپ) بریزید. سپس پودر قهوه را در سبد میانی موکاپات ریخته و سطح آن را صاف کنید. (نیازی به فشرده کردن پودر قهوه در سبد موکاپات نیست)

سطح اسپرسو را صاف کنید سطح اسپرسو را صاف کنید

پس از صاف کردن پودر قهوه، قسمت بالایی موکاپات را روی قسمت پایینی آن ببندید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید.

موکاپات را روی شعله قرار دهید دقت داشته باشید که حتما از شعله ملایم استفاده کنید

حالا منتظر بمانید تا قهوه تان آماده شود، البته کمی قبل از این که اسپرسو از استوانه بخش بالایی بیرون بیاید متوجه عطر و صدای آن می شوید.

خروج اسپرسو از قوری موکاپات خروج اسپرسو از قوری موکاپات

پس از بالا آمدن کامل قهوه در مخزن بالایی، می توانید آن را در فنجان بریزید و نوش جان کنید. در صورتی که مایل اید نوشیدنی‌تان را شیرین میل کنید، می‌توانید از شکر یا ... به همراه قهوه‌تان استفاده کنید.

تهیه قهوه با موکاپات یک شات قهوه با موکاپات! نوش جان!

برای درک بهتر، توصیه می کنیم ویدئو طرز تهیه قهوه با موکاپات در انتهای مطلب را مشاهده کنید.

اسپرسو معمولا در فنجان های ۲۰ تا ۳۰ میلی لیتری سرو می شود. این نوشیدنی همراه با مقداری کف کرم رنگ یا خامه و یا به اصطلاح کرما روی آن است. برای تهیه اسپرسو معمولا از ترکیب کردن دانه های عربیکا و ربوستا نواحی مختلف استفاده می شود. آفوگاتو، کن پانا، آمریکانو و ... همگی مشتقات اسپرسو هستند این گونه که اسپرسو پایه اصلی این نوشیدنی ها است.

بیشتر بدانید: انواع نوشیدنی‌های مشتق شده از اسپرسو

روش دوم برای تهیه قهوه با موکاپات:

می توانید قبل از بستن موکاپات آب را جوش بیاورید و سپس سبد قهوه را در جای خود بگذارید و موکاپات را ببندید و روی شعله قرار دهید. این روش مزیت هایی نسبت به روش بالا دارد.

در روش قبل احتمال دارد قهوه نهایی شما کمی سرد باشد یا کمی آب در مخزن زیرین باقی مانده باشد و یا بیش از حد طعم سوخته بگیرد، این گونه مشکلات معمولا در این روش برطرف می شود.

نکات تهیه اسپرسو با موکاپات:

  • قهوه موکاپات نباید بر روی شعله قل بزند یا بجوشد.
  • اسپرسویی که برای اولین بار در موکاپات خود دم می کنید را حتما دور بریزید.
  • اسپرسو به تغیرات ناگهانی دما بسیار حساس است پس فنجان های تان را قبل از ریختن اسپرسو گرم کنید.

طعم و ویژگی های فیزیکی اسپرسو با موکاپات:

  • اسپرسو با موکاپات خیلی رقیق تر از اسپرسو با اسپرسوساز و اسپرسوی کافه ها است.
  • تقریبا بیشتر مواقع، کرما روی قهوه با موکاپات تشکیل نمی شود.
  • نوشیدنی‌ای خیلی تلخ (البته درک سطح تلخی آن بستگی به ذائقه شما دارد)، همراه با چربی قهوه (کمی چرب)، نسبتا رقیق و تیره رنگ (مانند تصویر بالا)، محصول نهایی موکاپات است.
  • ممکن است بعد از تهیه آن خیلی کم به نظر برسد، می توانید حجم آن را تا 35 میلی لیتر (35 گرم) افزایش دهید.

شستشو موکاپات:

نیازی به استفاده از مایع ظرف شویی یا مواد شوینده نیست کافی است پس از هربار دم کردن قهوه، موکاپات را فقط با آب داغ و دستمال بشویید (البته نه همیشه).
در ضمن بهتر است از واژه های تهیه و درست کردن به جای دم کردن اسپرسو استفاده نماییم.

بیشتر بدانید: طرز تهیه دابل اسپرسو با موکاپات

میزان کافئین قهوه اسپرسو:

احتمالا به این فکر افتاده اید که نوشیدنی اسپرسو بیشترین کافئین را دارد. درست است. البته به شرطها و شروطها! پیشنهاد میکنیم حتما به مطلب کدام قهوه کافئین بیشتری دارد مراجعه کنید.

برای تماشای تصاویر آموزشی و جذاب از تهیه قهوه با این ابزار می توانید به گالری تصاویر اسپرسو مراجعه کنید. در این مطلب سعی بر این بود تا طرز تهیه قهوه با موکاپات را به ساده ترین و کاملترین روش ارائه کنیم تا بتوان بهترین قهوه را با موکاپات در خانه یا محل کار تهیه کرد. اگر نکته یا سوالی مد نظرتان هست حتما کامنت کنید تا سایر کاربران نیز از آن استفاده نمایند. دکمه های اشتراک گذاری در پایین مطلب شما را برای این کار کمک می کند.

ویدئو طرز تهیه قهوه با موکاپات:

از فروشگاه اینترنتی کافی استور میتونی قهوه تازه رو آنلاین بخری و درب منزل تحویل بگیری!

مشاهده محصولات

58 نظر در “طرز تهیه قهوه با موکاپات یا قهوه‌جوش”

  • هلیا

    سلام
    اگ قهوه مونو تومخزن پرنکنیم مثلا درحد دوق مرباخوری بریزیم چه مشکلی ایجادمیشه؟اخه وقتی پرش میکنم خیلی قهوم تلخ میشه منم مجبور میشم کمتر توش قهوه بریزم

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام روز بخیر
      سایزی که برای سبد قهوه در نظر گرفته شده، سایز استاندارد هستش
      به نظر بنده اگر قهوه تون زیادی تلخ میشه، از آب کمتری استفاده کنید یا نگذارید تمام آب از پودر قهوه رد بشه، یعنی زودتر از موعد، موکاپات رو از روی حرارت بر دارید

      پاسخ
  • Milad

    سلام خسته نباشید آموزش تهیه اسپرسوبا دستگاه رو هم بذارید

    پاسخ
  • علیرضا
    علیرضا June 25, 2017 at 20:28

    سلام ممنون از سایت کاملتون
    من نمیدونم چرا محصول نهایی موکاپاتم سرده. قهوه ک میاد بیرون اصن داغ نیستش چرا؟

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام ممنون از لطفتون
      توجه داشته باشید که آب را باید تا زیر سوپاپ موکاپات پر کنید. یکی از دلایل این اتفاق میتونه استاندارد نبودن سایز موکاپات باشد که قبل از جوش آمدن آب فشار هوای بالای سوپاپ،باعث خارج شدن آب از بخش زیرین می شود.
      راه حل این مشکل این هست که شما آب را قبل از بستن موکاپات جوش بیاورید و سپس موکاپات راببندید و دوباره روی اجاق قرار دهید.

      پاسخ
      • Faran

        سلام
        منم همين مشكل رو داشتم يعني هميشه قهوه ام سرد بود ، موكاپات مشكل داره. من سوپاپ رو باز كردم و دوباره بستم پيش خودم فكر كردم حتي اگه خراب بشه بازم فرقي نداره در هر حال قابل استفاده نيست ولي درست شد.

        پاسخ
  • الهه

    برای منم دقیقا یهو میپره بیرون همه جا رو داغون می کنه
    میشه بگید درجه اسیاب باید چقدر باشه?
    البته یه جور ملموس بگین چون من خودم با هاون اسیاب می کنم نه دستگاه مخصوص.
    و سوال دیگه این که اگر قهوه رو تو سبد قهوه پر نکنیم چی میشه?
    میدونم استاندارده ولی اگه این کارو نکنیم چه اتفاقی میفته?
    و دیگه این که میتونیم مقدار اب رو ب دلخواه کمو زیاد کنیم???
    ممنون

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام وقت بخیر/اصلاحیه

      – قهوه باید با درجه ریز آسیاب بشه، بین درجه آسیاب شکر و نمک و به نمک نزدیک تر. البته می تونید یک بار برای متوجه شدن درجه آسیاب دقیق، پودر قهوه مناسب موکاپات رو خریداری کنید.
      – اگر سبد قهوه رو پر نکنید، عصاره گیری مطلوب و کامل انجام نمیشه و قهوه ای بی رمق خواهید داشت.
      – آب باید تا زیر سوپاپ باشه اما اگه بیشتر بریزید در نتیجه آب بیشتری از پودر قهوه میگذره و در نهایت تلخی قهوه تان بیشتر میشه
      اگر آب کم بریزید فشار مورد نیاز برای بالا آمدن آب، ممکن هست ایجاد نشه.

      اما در کل همه این راه ها رو می تونید تست کنید تا در نهایت به قهوه مطلوب تون برسید.

      پاسخ
  • سحر

    میشه جای آب از شیر استفاده کرد ؟

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      بهتر است شیر را بعد از تهیه به اسپرسو اضافه نمایید. دمای جوش شیر با آب یکی نیست
      شیر ناخالصی هایی دارد که از روزنه های موکاپات عبور نمی کند

      پاسخ
    • امیر

      خیر...آب تا زیر سوپاپ..من رو شهایی بلدم که کاملا با موکا میتونم قهوه رو مثل دستگاه کرم دار(کف دار کنم)...کاملا نزارین تا اخر ب کف سفید برسه..وسطش بردارید کمی تو فنجان بریزید و دوباره روی گاز بریزد...شیر داغ اضافه کنید نه سر..نوشیدن قهوه ب هیچ عنوان سرد توصیه نمی شد...کاملا م شش ر است برای قلب..موفق باشید

      پاسخ
  • رضا

    با سلام
    دوستان چرا وقتی آب جوش میاد قهوه از اون خروجی نمیاد و اگه هم میاد خیلی خیلی کم میاد .ایا باید بیشتر بجوشه ؟

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام

      منظورتون از اون خروجی کدام هست؟ اگر از بالای موکاپات خارج نشود جای دیگری برای خروج نیست!
      با کم و زیاد کردن شعله می توانید سرعت خروج را بیشتر کنید اما باید عملیات عصاره گیری به خوبی انجام گیرد.
      میزان آسیاب کردن قهوه نیز در سرعت خروجش تاثیر گذار است

      پاسخ
  • sasan

    سلام خسته نباشید
    من بعد از اینکه قهوه رو داخل سبد پودر ریختم بعد 20 ثانیه سد خیس شد و قهوه خیس شدن و شبیه گل شد
    آیا این طبیعی هست ؟ اگه نیست مشکل از کجاست؟
    در ضمن بعد از درست شدن قهوه قهوه مزه ترش مزه داره که تو دهن بعد از چند مدتی باقی میمونه
    مشکل از کجا میتونه باشه؟
    ممنون برای سایت خوبتون

    پاسخ
    • کافی استور

      منظورتون این هست که بخش رویی موکاپات رو نپیچیدید روی اون؟
      بله بعد از تهیه اسپرسو پودر آن شبیه گل هستش
      ترش مزه بودن قهوه به محل کشت دان قهوه (برزیل، اندونزی و ...) و به فاصله زمانی از زمان برشته کردن و ... وابسته است

      پاسخ
  • علیرضا

    سلام.
    با تشکر از اینکه واقعا یک کار حرفه‌ای رو در این زمینه ارائه می‌دین.
    لطفا راهنمایی کنید؛ بعد از تهیه اسپرسو با موکاپات، به اندازه یک شات آب در مخزن پائینی دستگاه باقی می‌مونه. آیا این حالت طبیعی هستش؟ دستگاه من درست کار می‌کنه؟
    یا اینکه می‌بایست تمامی مقدار آب از مخزن پائینی (پس از عبور از قهوه) به قسمت بالا منتقل بشه؟
    ممنون از مطالب تخصصی شما.

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام، ممنون از لطف شما
      به این دلیل هست که فشار هوا در بخش زیرین موکاپات خیلی سریع به حد اکثر میرسه و اب رو به طبقه بالا فشار میده. و وقتی کمی از اب به طبقه بالا میرود دیگر فشار هوا توان کافی برای الباقی اب را ندارد. کمی اب رو کم کنید اگر درست نشد همیشه اب رو قبل از بستن موکاپات جوش بیارید و سپس ببندید

      پاسخ
  • بیگلو

    سلام خسته نباشید
    وقتی من داخل قهوه ساز موکاپات قهوه درست میکنم پودرقهوه میاد قسمت بالای وبا آب قهوه قاطی میشه ،باید چکار کنم که قهوه نیاد بالا

    پاسخ
  • سارا

    سلام ...من موکاپات 4نفره دارم..اما خب شاید نخوام گاهی برای 4 نفر درست کنم و تکشات بزنم...با این حساب میزان قهوه و آب باید چقد باشه؟ حتما باید موکاپات تک نفره داشته باشم؟ممنونم ازتون

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام

      بهتره که سبد رو پر کنید و اب رو هم پر کنید اما خروجی رو تک شات بگیرید و زودتر از موعد از روی شعله بردارید
      اب و پودر قهوه کمتر ریختن توصیه نمیشه.

      پاسخ
  • محمد

    سلام با موکاپات اسپرسو درست کردم دراخرسبدقهوه پرمیشه از آب طبیعیه یا اشکالی داره از آب جوشیده استفاده کردم

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      اگر تفاله باقی مانده در سبد پس از تهیه اسپرسو کمی خیس باید ایرادی ندارد اما اگر بتوانید قطره اب را ببینید بهتره اب داخل مخزن رو کمی کمتر بریزید

      پاسخ
  • علی

    سلام میخواستم بدونم چرا قهوه هایی که با موکا پات درست میکنم اصلا غلیظ نمیشه،چکار باید بکنم که قهوه ام با استفاده از موکاپات غلیظ تر باشه؟؟؟

    پاسخ
  • Saeed

    این روشی ک دوست عزیز گفتن مگه همون روش دوم شما نیست ک بالا نوشتین؟
    برای روش دوم هم باید آب رو داخل بخش زیرین موکاپات تا سوپاپ بریزیم و ب
    جوش بیاریم؟
    درضمن گفتین اولین اسپرسو رو باید دور ریخت چرا؟
    تفاله هارم باید دور بریزیم دیگه؟ D:

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام بله همون روش هست. به این دلیل دور بریزیم که بوی آهنی مانند میده. و تفاله هارو هم میتونیم برای گل هامون استفاده کنیم. مطلب تفاله قهوه رو مشاهده کنید

      پاسخ
  • سهیل

    من موکاپات ۶ نفده دارم ولی به اندازه ی ۳ نفر میده چیکارش کنم همه ی نکات رو هم رعایت کردم لطفا بگید

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      توجه داشته باشید که به اعزای هر نفر 20 گرم اسپرسو باید بریزید. یکبار امتحان کنید! اگر مشکلتون حل شد حتما نتیجه رو برای کاربران دیگه کامنت کنید

      پاسخ
  • محمد

    سلام اگه بخواهیم اسپرسو آماده شده رو به دفعات مصرف کرد برای گرم کردن مجددش دوباره زیر موکاپات رو روشن کنیم ؟

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      بهتره که اسپرسو رو همون میقداری که تهیه میکنید میل کنید. گذاشتن موکاپات بدون آب روی گاز خطرناکه، میتونید روی بخاری شوفاژ و ... برای دقایقی فقط اون رو گرم نگهدارید

      پاسخ
  • فریبرز

    سلام و وقت به خیر
    من اسپرسو را با موکاپات تهیه می کنم. آیا اصولا رایج هست که پس از آماده شدن اسپرسو، به آن پودر شیر (مثلا کافی میت) اضافه شود؟
    با سپاس فراوان

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      نوشیدن قهوه به روشهای مختلف به سلیق افراد بازمیگردد. و افوزدن کافی میت به آن ایرادی نداره. کافی میت از تلخی اسپرسو میکاهد.

      پاسخ
  • D0N

    سلا خسته نباشید روش دوم به نظرم جالب اومد و اجراش کرد ناگفته نماند دستمم سوزوندم با این روش دوم :) فقط سوالی داشتم اونم اینه که زمانی آب به جوش اومد و به اصطلاح شروع به قل قل کردن کرد از رو اجاق برداریم و سبد قهوه رو بزاریم یا قبل از جوش آمدن آب ؟ چون به نظرم در این روش آب وقتی به جوش میاد دماش خیلی زیاده و قهوه رو میسوزونه و ترش میشه اما در روش عادی آب قبل از جوش آمدن که دماش کمتره میاد بالا

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام سلامت باشید
      ممنون از دقت و توجهتون. یکی از تخصصی ترین کامنت ها و دقیق ترین ها

      در خصوص این مورد باید بگم، واقعا من مطلب اثبات شده ای رو ندیدم ولی نظرتون رو خودمم تست کردم و قبول دارم ک بهتر میشه

      پاسخ
  • Mohamaf

    سلام ممنون از مطالب مفیدتون واقعا عالی بود..ی سوال ی جا تو نظرات خوندم گفته بودین برای ی شات قهوه تو موکاپات ۴ نفره به اندازه یه شات خروجی بگیرین و زودتر از موعد مقرر بردارین میشه یکم توضیح بیشتر بدین راجب این موضوع؟

    پاسخ
  • امیررضا
    امیررضا January 18, 2019 at 23:17

    امروز که رفتم قهوه بخرم یه نفر بهم گفت اگه روی قهو در سبد موکاپات یه کاغذ به جنس کاغذ های یاداشت مثل شکل خودش (گرد) بزاریم میشه کمی فوم روی قهوه درست بشه. ایا به نظرتون امکان داره همچین چیزی.؟ من فعلا امتحان نکردم

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      باید تست کنیم جناب. چیزی در این خصوص نشیدم

      پاسخ
    • ابراهیم
      ابراهیم July 25, 2019 at 20:55

      سلام.درجواب سوال شما باید بگم گذاشتن برگه سفید روی محفظه قهوه خیلی خوبه به این صورت که:
      محفظه اب رو پر کنید تا زیر سوپاپ،محفظه قهوه پربشه و با انگشت یکدستش کنین،یه برگه حتما سفید،رنگی نباشه،بذارین روی قهوه و برای راحت بسته شدنش لبه های اضافه رو با انگشت خیس کنین و دستگاه رو ببندین و کاغذای اضافه رو جدا کنین،روی حرارت خیلی خیلی ملایم بزارین.?
      با اینکار یه لایه کف فراوون روی قهوه تشکیل میشه که توی موکاپات بعیده درحالت عادی بدستش بیارین.از آخر هم وقتی کفها تموم شد ودیدین که داره آب وبخار خارج میشه کافیه برش دارین.
      نوش جان

      پاسخ
  • علی شکور

    سلام
    دوتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
    ۱-اگه موکا رو با فاصله روی گاز بگیریم تا شعله مستقیم در تماس نباشه بهتر نیست؟
    چون وقتی موکا رو روی ذغال گذاشتم نتیجه خیلی بهتری از گاز داشت ک فک کنم بخاطر شعلش بود
    ۲-وقتی قهوه دم میکشه یکم اب تو مخزن موکا میمونه ک یکم قهوه هم مخلوطش شده و قهوه تو صافی هم گل مانند شده ولی بعضی مواقع اب تمیزه و قهوه هم حالت خشک و سفتی داره دلیل این مورد رو هم لطفا بگید
    ممنون از سایتتون

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام.سلامت باشید
      سوال اولتون. در خصوص این که روی ذغال تهیه میکنید بهتر است یا خیر اطلاعی ندارم.اما برای این که شعله مستقیم کمتری به قهوه اصابت کنه میتونید اب رو از قبل توی ظرف زیرین جوش بیارید

      سوال دوم احتمالا این مورد به این خاطر هست که فشار آب توانایی بالا رفتن رو نداشته برگشته پایین. با استفاده از روش بالا این اتفاق کمتر میفته

      پاسخ
  • sama

    سلام وقت بخیر
    ممنون بابت اطلاع رسونی مفید و جامعتون
    یک شات اسپرسو با موکاپات دقیقا چقدر میشه
    ینی برای 1 شات چه میزان پور قهوه و چه میزان اب استفاده کنیم و در نهایت چه میزان اسپرسو به ما میده

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      اسپرسو با موکاپات رو کمی بیشتر ازاسپرسو با اسپرسو ساز سرو میکنن. مثلا تا 35 میلی لیتر
      میزان پودر قهوه و اب هم به انداختن مخازن موکاپات هست

      پاسخ
  • Fatemeh

    میخواستم بدونم چطور بفهمم که اسپرسو کاملا درست شده و از رو گاز برش دارم ؟، چون تو ویدیوهایی که دیدم یه حالتی اخرش باید حباب و کف اب خارج شه ولی مال من همچین حالتی نداره و معمولا اخرش فقط قهوه بصورت قطره قطره ریز میاد ،این یعنی تمومه ؟

    پاسخ
  • D0N

    درود دوستان در کامنت ها خوندم که یه نفر گفته بود یه کاغذ نازک بزارید رو سطح قهوه تا کریما بتونید بگیرید با موکاپات؛ اول بگم که من با موکاپات هر روشی که فکرشو کنید برای گرفتن کریما امتحان کردم و تجربه زیادی تو تهیه قهوه با موکا و دستگاه اسپرسو ساز دارم اینو بگم که با گذاشتن کاغذ فشار بخار قبل از بالا اومدن آب زیاد میشه و باعث میشه مقداری کف سفید ( اسمشو کریما نمیشه گذاشت چون کریمای واقعی با اسپرسو ساز فقط به دست میاد که موندگاره رو قهوه ولی این کف موندگار نیست ) بالا بیاد من قبلا این کار رو انجام دادم و تجربه تلخی دارم که فشار بخار به حدی بالا رفت که قسمت بالای موکا 3 شات بیالتی در رفت و قسمت پیچ پیچی که مخزن اسپرسو و مخزن آب رو هم بسته میشه کامل از بین رفت و این برام تجربه شد ک اصلا این کارو انجام ندم فقط اگه دوست دارید مقداری از این کف ( و نه کریما ) داشته باشید میتونید از روش دوم این آموزش استفاده کنید ک خودم همیشه همینکارو میکنم و یه نکته ای هم هست که 12 تا کامنت بالاتر نوشتم و اونم اینه نزارید آب به نقطه جوش برسه و زودتر سبد قهوه رو قرار بدید در کل موکاپات بیشتر بدرد سفر میخوره سعی کنید یه دستگاه اسپرسو ساز بخرید و خودتونو راحت کنید اینو بدونید قهوه هیچ مشکلی نداره چندین ساله قهوه میخورم و نه معدم و نه هیچ جای دیگه بدنم هیچ مشکلی پیدا نکرده تا میتونید بنوشید و از زندگی لذت ببرید؛ تشکر

    پاسخ
  • aidin

    سلام وقت بخیر
    اول از همه ه خاطر این علاقه و خوش ذوقیتون باید تشکر کرد
    یک سوال کدوم قهوه ها تلخیشون کمتره؟؟کدوم ها بیشتر؟؟

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام متشکریم بابت نظرتون
      اگر منظور عربیکا ربوستا هست ربوستا تلخیش بیشتر
      اما اگر منظور روش‌های تهیه هستش که اسپرسو تلخ تره

      پاسخ
  • هادی

    با سلام
    چند بار میشه از اسپرسو داخل مخزن موکاپات استفاده کرد
    موکاپات من سه کاپه و برای من زیاده میتونم آب کمتر بریزم و چند بار ازهمون اسپرسو اولی استفاده کنم

    پاسخ
  • آرش

    سلام
    من وقتی موکاپات رو میذارم روی شعله از قسمت اتصال مخزن و قوری سر ریز می‌کنه
    سفتش کردم آب هم تازیر سوپاپ ریختم اما بازهم آب میداد واشر هم برعکس کردم اما فایده ای نداشت.

    پاسخ
  • مهناز رضایی
    مهناز رضایی سپتامبر 20, 2019 at 15:33

    خیلی خوب بود ، ممنون از آموزش تون ، یک سوال انکان این رو دارید که طرز تهیه قهوه با شیر رو با ظروف مختلف آموزش بدهید

    پاسخ
  • نازنین

    سلام، ممنون بابت آموزش خوبتون. اگر قهوه تهییه شده با موکاپات رو بذاریم سرد شه بعد بخوریم، آیا مشکلی به وجود میاره ؟ یعنی ممکه تغییراتی در خود قهوه ایجاد شه که برای سلامتی بدن مضر باشه؟

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      این که قهوه سرد شده از نظر پزشکی مضر هست یا خیر رو اطلاع ندارم. فذاموش نکنید قهوه سرد شده با قهوه دم سرد متفاوت هست

      پاسخ
  • رضا

    باسلام.ممنون که اینقدر به سوالات همه توجه کرده و جواب میدین
    یه دستور اینه که اب سرد بذاریم و قسمت بالا رو ببندیم و بذاریم جوش بیاد
    یه دستور اینه قسمت پایینو اب سرد کنیم و بذاریم قبل جوش اومدن قسمت بالا رو ببندیم و...
    حالا نمیشه تو قسمت پایین آبجوش مثلا از سماور بریزیم و بعد کامل ببندیم و بذاریم رو گاز؟متشکر

    پاسخ