شاید تعجب کنید، اما میتوانید برای گرم نگه داشتن قهوه خود از خامه کمک بگیرید. اضافه کردن قهوه به خامه یک راهکار عجیب و در عین حال عالی در این زمینه به شمار میآید که بسیاری از افراد نسبت به آن اطلاع ندارند.
دلایل مربوط به گرم نگه داشتن قهوه با اضافه کردن خامه
سال گذشته، سایت Modernist Cuisine سه دلیل را آورد که چرا قهوههای دارای خامه حدوداً بیست دقیقه بیشتر گرم ميمانند. این دلایل عبارتاند از:
- قهوه بدون خامه تیرهتر است و رنگهای تیره گرما را بیشتر از رنگهای روشن انتشار میدهند. بنابراین، با روشنتر کردن رنگ قهوهتان به کمک خامه، سرعت خنک شدن آن کاهش پیدا میکند.
- قانون استفان-بولتزمن میگوید سطوح گرمتر به شکل سریعتری گرما انتشار میدهند (نسبت به سطوح سردتر). بنابراین، اگر به فنجان قهوه خود خامه اضافه کنید، احتمال دارد دمای آن فنجان قهوه کاهش یابد، اما حتی در این صورت، آن فنجان با نرخ کمتری نسبت به یک فنجان قهوه بدون خامه خنک خواهد شد.
- علاوه بر این، اضافه کردن خامه، قهوه را غلیظتر میکند (ویسکوزیته را افزایش میدهد)، بنابراین بخارات آن به طرز کندتری تبخیر میشوند. به همین دلیل مقدار کمتری از گرمای آن دست خواهد رفت.
منابع:keyscoffee , thekitchn
سلام خامه باعث خوش طعم شدن و بافت خوب دادن به قهوه میشه خیلی افزدونی خوبیه