تهیه قهوه فرانسه توسط قوری فرنچ پرس

تهیه قهوه فرانسه توسط قوری فرنچ پرس

فرنچ پرس یا کافی تییر، پلانچر، پرس پات این ها همه نام هایی اند که برای دم کردن قهوه فرانسه برای این دستگاه بکار برده می شوند.

 

برای تهیه قهوه فرانسه شما به مقداری قهوه آسیاب شده مناسب این قوری نیاز دارید. قهوه آسیاب شده این قوری کمی درشت تر از اسپرسو می باشد. و محصول نهایی این قهوه نیز قهوه ای غلیظ است که به دلیل نداشتن فیلتر کاغذی روغن طبیعی قهوه از بین نمی رود.

فرنچ پرس را خشک کنید و مقداری آب سرد را جداگانه درون کتری تا نزدیک نقطه جوش (۹۳) درجه گرم کنید. برای تنظیم حدودی دمای آب می توانید آن را جوش بیاورید و سپس چند دقیقه صبر کنید.

کتری آب گرم کتری آب گرم دمای ۹۳ درجه

 

برای هر ۱۲۰ میلی لیتر یک قاشق قهوه داخل فرنچ پرس بریزید. یعنی برای هر فنجان تقریبا دو قاشق مربا خوری که البته به ذائقه شما نیز بستگی دارد.

قهوه را داخل فرنچ پرس بریزید. مقدار قهوه مورد نیاز را داخل فرنچ پرس بریزید

آبی که درون کتری تا نقطه۹۳ درجه گرم کرده اید را درون فرنچ پرس بریزید. این کار را طوری انجام دهید که به همه جای قهوه خوب آب برسد. در این حین بر روی آن کف نیز تشکیل می شود.

قهوه مورد نشر را داخل فرنچ پرس بریزید آب دمای ۹۳ درجه را نیز اضافه کنید

حالا باید کمی به انتظار بنشیدید. چهار دقیقه! بعد از گذشت یک دقیقه کمی آن را به هم بزنید همچنین می توانید دوباره به آن آب اضافه کنید.

 

حالا 4 دقیقه منتظر بمانید بعد از یک دقیقه آن را بهم بزنید.

حالا باید 4 دقیقه منتظر بمانید حالا باید ۴ دقیقه منتظر بمانید

بعد از گذشت چهار دقیقه در پوش را در جایی که مشخص شده است درست ببندید. اهرم فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا همه قهوه ها به سمت پایین هدایت شوند. اگر نتیجه مطلوب نبود می توانید پرس را بیرون بیاورید بشویید و دوباره تکرار کنید.

 

قهوه فرانسه قهوه تازه دم فرانسه

 

برای تماشای تصاویر قهوه فرانسه به این لینک مراجعه نمایید.

 

ویدئویی آموزشی از تهیه قهوه فرانسه توسط فرنچ پرس: