قهوه برزیل کشور

قهوه برزیل

قهوه برزیلی چیست؟ آیا با “قهوه برزیل” آشنایی دارید؟ آیا طعم قهوه برزیل را تجربه کرده اید؟ آیا قهوه برزیل قوی تر از قهوه مناطق مختلف است؟ چه چیزی برزیل را به “پادشاه” صادرات قهوه تبدیل می کند؟ مزرعه قهوه در برزیل چه تفاوتی با دیگر نقاط دارد؟

بیایید در مورد دانه قهوه برزیل بیشتر بدانیم که آمریکایی ها و دیگر کشورهای قهوه دوست را عاشق آن کرد. ما سعی کرده‌ایم هر آنچه را (به معنای واقعی کلمه 😊) که در مورد قهوه برزیل باید بدانید را در این مقاله برای شما بررسی کنیم.

قهوه برزیل پیشتاز جهانی برای قهوه تخصصی یا اسپشیالیتی (specialty-grade coffee) است. این دانه های قهوه لذیذ یا شسته نشده / طبیعی (unwashed / natural) یا نیمه شسته  /طبیعی خمیری ( pulped natural/ semi-washed) هستند.

چنین کشت قهوه با کیفیتی به دلیل نوع آب و هوایی برزیل به دست می آید – دوره کوتاه روزهای بارانی و دوره های طولانی روزهای آفتابی – که برای فرآوری طبیعی در مناطق قهوه برزیل عالی است.

دان قهوه برزیل اغلب شهرت “مقدار زیاد نسبت به کیفیت بالا” را به خود اختصاص می دهد. با این حال، این مقاله باید خلاف آن را ثابت کند که دانه های برزیل چیزهای بیشتری نسبت به حجم خالص دارند و برخی از بهترین قهوه ها هنوز هم در برزیل کشت می‌شوند.

خرید قهوه برزیل

برای آشنایی با طعم قهوه برزیل، در زیر برخی از بهترین محصولات را مشاهده می کنید که میتوانید همین حالا از فروشگاه تخصصی قهوه کافی استور تهیه نمایید:

قهوه برزیلی

آیا چیزی در مورد طعم، قهوه برزیل را متمایز است؟

جواب مثبت است. نت های طعمی قهوه برزیل نتیجه فرآوری مرطوب و خشک (wet and dry) است که در سراسر مناطق استفاده می شود. این تنوع فرآیند به دانه های قهوه طعم متمایزی می دهد. دانه‌های قهوه با اسیدیته کم، بادی لطیف (smooth body) و طعم‌های شیرین با رایحه‌هایی از شکلات و نت‌های آجیلی مشخص می‌شوند.

برخی از مناطق، دانه های قهوه سنگین، متوسط، میوه ای و پیچیده را با کمی ادویه تولید می کنند.

تاریخچه تولید قهوه در برزیل

تولید قهوه در برزیل زمانی آغاز شد که فرانسیسکو د ملو پالهتا (Francisco de Melo Palheta) اولین درخت قهوه را در خاک حاصلخیز برزیل در ایالت پارا (Para state) در سال 1727 کاشت. این درخت بیشتر به جنوب گسترش یافت و تا سال 1770 به ریو دو ژانیرو رسید.

کشت قهوه در ابتدا برای مصرف داخلی بود. اما در قرن نوزدهم، تقاضای قهوه در ایالات متحده و اروپا افزایش یافت. مزارع قهوه در ایالت های ریو دو ژانیرو، میناس گرایس و سائو پائولو تا سال 1820 گسترش یافت و به صادرات 20 درصدی قهوه جهانی کمک کرد.

تا سال 1830، برزیل به عنوان پادشاه صادرات قهوه مورد ستایش قرار گرفت و 80 درصد کل تولید قهوه تا قرن 20 را داشت. تا به امروز، برزیل با سه میلیارد تن در سال بزرگترین تولید کننده قهوه باقی مانده است!

در اوایل قرن بیستم، برزیل تولید جهانی را با 80 درصد از کل قهوه جهان تامین می‌کرد و تقریباً با یک سوم عرضه جهانی یا سه میلیارد تن در سال، همچنان بزرگترین تولیدکننده در جهان است. در مجموع، مزارع تحت کشت دانه قهوه برزیل، منطقه ای تقریباً به اندازه کشور بلژیک را اشغال می کنند، عمدتاً در ارتفاعات سردتر و بالاتر ایالت های سائوپائولو و میناس گرایس که در آن گیاه عربیکا بیشترین مقدار را دارد، دان قهوه برزیل کشت می‌شود.

Coffea arabica، گونه‌ای از گیاه قهوه که دانه‌های باکیفیت را پرورش می‌دهد، غالب است و می‌توان آن‌ها را بیشتر به انواع مختلف تقسیم کرد. واریته ها یا همان زیرگونه ها، هیبرید ها یا جهش های طبیعی هستند و بیشتر خصوصیات زیرگونه خود را حفظ می کنند اما حداقل از یک جهت با آن تفاوت دارند. تایپیکا و بوربون والدین تقریباً همه انواع قهوه هستند که نام آنها را اغلب می شنوید.

بوربون معمولاً مولدتر است و بخشی از دلیلی است که برزیل در دهه 1860 به یکی از ابر تولیدکنندگان قهوه در جهان تبدیل شد، زمانی که برای جبران کاهش عرضه ناشی از شیوع زنگ برگ در جاوا، معرفی شد. قهوه‌های بوربن که کمی شیرین‌تر با نوعی کیفیت کاراملی هستند، اسیدیته خوب نیز دارند، اما بسته به جایی که کاشته می‌شوند، طعم‌های متفاوتی دارند.

گونه موندو نوو حدود 40 درصد از قهوه های برزیل را تشکیل می دهد و ترکیبی بین تایپیکا و بوربون است که در دهه 1940 در برزیل یافت شد. به ویژه برای آب و هوای کشور مناسب است و کشاورزان آن را دوست دارند زیرا در برابر بیماری ها مقاوم است و عملکرد بالایی دارد. مصرف کنندگان قهوه آن را دوست دارند زیرا فنجانی شیرین با بادی غلیظ و اسیدیته کم تولید می کند.

تاریخ قهوه برزیل

جنبه تاریک قهوه بزریل

با این حال، یک جنبه تاریک در دوران قهوه برزیل وجود داشت – برده داری. برده داری در برزیل موضوعی نگران کننده بود و متاسفانه هنوز هم هست. فقط اکنون برده داری در برزیل به برده داری جنسی و قاچاق انسان مرتبط می‌شود. لغو تجارت برده در سال 1888 تقریباً صنعت قهوه برزیل را نابود کرد زیرا بسیاری از بردگان قهوه بعد از آن آزاد شدند.

با این حال، دولت در برزیل برنامه های جدیدی را اجرا کرد که فعالانه کارگران اروپایی را تشویق می کرد تا برای کشت قهوه در مزارع به برزیل بیایند. این امر نه تنها جایگاه برزیل را به عنوان یک کشور چندفرهنگی افزایش داد، بلکه پیوند قوی تری بین برزیل و کشورهای اروپایی که قهوه آن را مصرف می کردند، ایجاد نمود.

صنعت قهوه برزیل پس از لغو تجارت برده سازگار شد، اما در دوران رکود بزرگ (1929) با چالش دشوار جدیدی مواجه شد. به دلیل اینکه ایالات متحده آمریکا خریدار اصلی قهوه برزیل بود و پس از آن اروپا، به همین دلیل رکود تجارت قهوه را تحت تأثیر قرار داد.

انگار یک مشت با نیرو یک تن آجر به صورت اقتصاد قهوه برزیل برخورد کرد. قیمت ها به شدت کاهش یافت، تجارت از این موضوع رنج می‌برد و به همین دلیل هزاران کیسه دانه قهوه برزیلی سوزانده شد. تولیدکنندگان هرگز این ضررها را نمی‌توانستند جبران کنند و سرنوشت قهوه برزیل مانند طعم آن به تلخی متمایل بود.

اگرچه ممکن است به نظر پایان دوران بزرگ قهوه در برزیل باشد، ثروت و پیشرفت صنعتی که قهوه به ارمغان آورد، پایه‌های شکوفایی سایر صنایع و انطباق با تقاضاهای در حال تغییر اقتصادی را ایجاد کرد. برزیل هنوز هم از نظر اقتصادی و هم از نظر سیاسی برای صنعت بعدی با مشکل مواجه بود. نیم قرن، اما صنعت قهوه به طور کامل نابود نشد و یک روز دوباره رشد کرد.

برزیل با غلبه بر مبارزات اقتصادی و سیاسی برای تبدیل شدن به یک اقتصاد شکوفا، همچنان بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان باقی مانده است. دان قهوه برزیل 30 درصد از تولید جهانی را تامین می کند و تقریباً سه برابر دومین تولیدکننده بزرگ – ویتنام – آن را تولید می کند.

قهوه 10.2 درصد از کل صادرات برزیل را در سال 2011 به خود اختصاص داده است که حدود 7841 میلیارد دلار را شامل می‌شود. و اگر می‌پرسید – خود برزیلی‌ها قهوه را دوست دارند، این محصول پرمصرف‌ترین محصول برای افراد بالای 10 سال است. به ازای هر نفر، سالانه 79.7 لیتر قهوه می‌نوشند!

برده داری و صنعت قهوه
تولید قهوه برزیل

تولید قهوه برزیل

قهوه برزیل دارای طیف وسیعی از انواع محصولات منحصر به فرد است. به عنوان مثال، بوربون (Bourbon) دارای دو نوع رنگ است: Bourbon Vermelho (قرمز) و Bourbon Amarelo (زرد).

بیشتر قهوه برزیل صادر شده از انواع موندو نوو (Mundo Novo) هستند که 40 درصد از کل صادرات قهوه را تشکیل می دهند. این ترکیبی از تایپیکا (Typica) و بوربون است که در دهه 1940 در برزیل تأسیس شد. کاتورا (Caturra) یک گونه بوربون است، در حالی که ماراگوگایپ (Maragogype) یک گونه از تیپیکاتی (Typica) است.

هر دو نوع قهوه برزیل نامبرده شده نتیجه یک جهش طبیعی هستند. از طرفی کاتوای (Catuai) هیبرید کاتورا (hybrid of Caturra) است و موندو نوو که در اواخر دهه 1940 در برزیل پرورش داده شد، رقم زراعی (Cultivar) است (خلاصه در جریان باشید که داستان پیچیدست 😊).

اکثر دانه های صادر شده در برزیل، دانه عربیکا است. شرکت های قهوه 20 درصد از روبوستا را برای تهیه قهوه فوری استفاده می کنند، در حالی که 80 درصد از دانه های عربیکا برای مخلوط قهوه مخصوص برشته می شوند. دانه روبوستا در قسمت شمالی برزیل کشت می شود زیرا زمین مسطح تر است. آب و هوا در آنجا در مقایسه با منطقه جنوبی که بیشتر دانه های عربیکا در آنجا تولید می شود گرمتر است.

در بخش جنوبی برزیل، میناس د ژرایس (Minas de Gerais) خانه قهوه اسپشیالیتی است. در این منطقه، دانه‌های قهوه که دانه‌های اسپرسو درجه یک را تشکیل می‌دهند، از جمله کاتوای، موندو نوو، اوباتا (Obata) و ایکاتو (Icatu) کشت می‌شوند.

طعم قهوه برزیل

قهوه برزیل ترکیبی از این چهار دانه قهوه است که در جنوب کشت می شود. هر دانه قهوه طعم مشخصی دارد که در زیر توضیح داده شده است:

کاتوای (قرمز و زرد) یک رقم پرمحصول عربیکا از واریته‌های موندو نوو و کاتورا است. شیرین است و طعم بوربون دلپذیری دارد.

موندو نوو ترکیبی طبیعی از گیاهان بوربون و تایپیکا است. این یک گیاه قهوه مورد علاقه به دلیل ویژگی های مقاوم در برابر بیماری است. نسبت به واریته بوربون عملکرد بالاتری دارد. این دانه قهوه به عنوان قهوه برزیل سنگین با اسیدیته کم و اما شیرین است (تصور آن برای لذت بردن کافیست).

اوباتا قهوه نسل موندو نوو و سرچیمور (Sarchimor) است. این یک گونه با دودمان کامل است. سرچیمور ترکیبی از تیمور (Timor) و ویلا سرچی (Villa Sarchi) است. دارای ویژگی ملایمی است و نت هایی از گل و عسل دارد. این دانه قهوه معمولاً به صورت خشک (dry) فرآوری می شود.

ایکاتو از دو نژاد روبوستا و بوربون ورملیو است. طعم‌های شربت افرا، کاکائو و مالت در این نوع از قهوه برزیل قابل تشخیص است که آن را به یک شریک خوب لاته تبدیل می‌کند.

آیا چیزی در مورد طعم، قهوه برزیل را متمایز است؟

جواب مثبت است. نت های طعمی قهوه برزیل نتیجه فرآوری مرطوب و خشک (wet and dry) است که در سراسر مناطق استفاده می شود. این تنوع فرآیند به دانه های قهوه طعم متمایزی می دهد. دانه‌های قهوه با اسیدیته کم، بادی لطیف (smooth body) و طعم‌های شیرین با رایحه‌هایی از شکلات و نت‌های آجیلی مشخص می‌شوند.

برخی از مناطق، دانه های قهوه سنگین، متوسط، میوه ای و پیچیده را با کمی ادویه تولید می کنند. برای آشنایی با طعم قهوه برزیل، در زیر برخی از بهترین محصولات را مشاهده می کنید که میتوانید همین حالا از فروشگاه تخصصی قهوه کافی استور تهیه نمایید.

Brazil-coffee-quality

قیمت و کیفیت قهوه برزیلی

با توجه به گزارشی که توسط رویترز (Reuters) نوشته شده است، حداقل هزینه فعلی قهوه 91.37 دلار (362.53 رئال) برای هر کیسه 60 کیلوگرمی دانه قهوه عربیکا است، در حالی که هزینه یک دانه قهوه روبوستا 60 کیلوگرمی 52.96 دلار (210.13 رئال) است.

توجه داشته باشید که اینها قیمت های عمده فروشی دانه های سبز هستند (نه قهوه برشته شده در دستان باریستای مورد علاقه شما). برای نماینده کنگره، Evair de Melo، حداقل قیمت فعلی نیازهای کشاورزان قهوه را برآورده نمی کند. بنابراین، برزیل روش‌شناسی خود را در تعیین «حداقل قیمت‌های تضمینی قهوه» از سوی دولت ارزیابی خواهد کرد.

برزیل چه استانداردهایی را رعایت می کند؟

گروه های ذینفع تجاری در برزیل با تحمیل استانداردها به افزایش و حفظ کیفیت قهوه برزیل کمک کردند. به عنوان مثال، انجمن بازرگانی ریو دو ژانیرو (ACRIo) کیسه شصت کیلوگرمی را به عنوان استانداردی برای پاسخگویی به تقاضای صادرکنندگان، عوامل و نیروهای لجستیک تعیین کرد. این استاندارد کیفی برای اولین بار بین سال های 1872-1873 در تلاش برای تبدیل برزیل به سیستم متریک اعمال شد.

سایر استانداردهای صدور گواهینامه به شرح زیر است:

  • شبکه کشاورزی پایدار Rainforest Alliance (RA) یا SAN/RA
  • تجارت منصفانه
  • UTZ (ادغام با Rainforest Alliance)
  • ارگانیک
  • مهر پایداری قهوه برزیل (Cecafe)
پروسس قهوه برزیلی

روش های فرآوری و پروسس

قهوه ها در برزیل به یکی از روش های زیر فرآوری می شوند: مرطوب (شسته شده)، خشک (طبیعی) و نیمه شسته (طبیعی خمیری).

خشک (طبیعی): گیلاس های قهوه برزیل در آب قرار می گیرند و آن هایی که شناور هستند حذف می شوند. گیلاس های قهوه باقی مانده در صفحات بتنی خشک می شوند. دانه‌های قهوه در این فرآیند سنگین، شیرین، صاف و دارای پیچیدگی در طعم هستند.

مرطوب (شسته شده): این فرآیند برای از بین بردن چهار لایه اطراف دانه قهوه استفاده می شود. در بخش های کوچک انجام می شود. دانه های قهوه با استفاده از این روش تمیزتر، سرزنده و دارای طعم میوه ای تر هستند.

پالپ شده طبیعی (نیمه شسته): این روش شامل خمیر کردن قهوه است اما برای برداشتن پوست نقره ای (Silverskin) از مرحله تخمیر صرفنظر می شود. بنابراین، دانه‌های قهوه برزیل در این روش، ویژگی‌های دانه‌های قهوه را به دست می‌آورند که فرآیندهای خشک و مرطوب را طی کرده بودند.

روش دیگری که در فرآوری قهوه در حال ظهور است، گذر مجدد یا ریزینس (re-passed or raisins) نام دارد. ریزینس در کلمه به معنای کشمش است. در این فرآیند، در شناورهای گیلاس قهوه – به طور معمول دانه های قهوه که روی درخت خشک شده اند – به سطح شناور می شوند و سپس از بقیه جدا و دور ریخته می شوند.

دانه‌های قهوه برزیل در این روش بسیار شیرین‌تر از قهوه‌های پالپ شده سنتی هستند و در بازار بزرگ صنعت قهوه طرفداران خاص خودشان را در بین انواع قهوه دارند.

brazil-coffee-map

تاثیر جغرافیا در کشت قهوه در برزیل

مساحت کل زمین مزارع قهوه در برزیل با کل مساحت خاک کشور بلژیک قابل مقایسه است. بیشتر مزارع قهوه در مناطق سردتر و ارتفاعات بالاتر در ایالت های میناس گرایس و سائوپائولو قرار دارند، جایی که انواع و اقسام گیاهان قهوه عربیکا بیشتر در آن کشت می شوند.

معروف ترین مناطق تولید کننده کدامند؟

قهوه برزیل متنوع است. این ترکیبی از دانه های مختلف قهوه از چهارده منطقه اصلی تولید قهوه است که در سراسر ایالت های برزیل پخش شده است. اگر برای بررسی برچسب کیسه های قهوه وقت بگذارید. بیشتر قهوه از میناس گرایس، سائوپائولو، اسپیریتو سانتو، باهیا، پارانا، رودونیا و ریودوژانیرو است.

با این حال، در طول دوسالانه 2014 و 2015، مناطق کوچک در Minas Gerais، Rondonia، Bahia و Espirito Santo به تولیدکنندگان مهم قهوه تخصصی تبدیل شدند و 80 درصد از کل تولید قهوه را به خود اختصاص دادند.

مناطق فرعی میناس گرایس مسئول 50 درصد از کل تولید قهوه در برزیل هستند و 60 درصد آن از مزارع مستقل و کوچک قهوه تامین می شود. انواع دانه های قهوه که در این مناطق کشت می شوند عبارتند از کاتوای، اوباتا، ایکاتو و موندو نوو.

چهار منطقه اصلی تولید کننده دانه های قهوه برزیل در Minas Gerais عبارتند از:

سرادو دی میناس

Cerrado de Minas دارای وضعیت Cerrado Mineiro است که به ایالت معروف تولید کننده قهوه در برزیل داده می شود.

دانه های قهوه تولید شده در این منطقه: موندو نوو و کاتوای

نت های قهوه در فنجان: اسیدیته مرکباتی، بادی متوسط ​​و دارای شیرینی.

نت‌های طعم دانه‌های قهوه: نت‌های معطر کارامل و آجیل با پوشش شکلاتی.

چاپادا دی میناس

Chapada de Minas از دره های پراکنده تشکیل شده است که آن را برای تولید قهوه مکانیزه مناسب می کند. بیشتر قهوه در این منطقه به طور طبیعی فرآوری می شود، جایی که آب در تلاش برای حمایت از پایداری بازیافت می شود.

دانه های قهوه تولید شده در این منطقه: موندو نوو و کاتوای

نت های طعمی قهوه: اسیدیته بالا، از نظر شیرینی و بادی در حد متوسط ​​است.

ماتاس دی میناس

Matas de Minas در منطقه جنوبی Minas de Gerais است. دانه های قهوه با دست چین شده و در پاسیوهای سنگفرش شده خشک می شوند.

دانه های قهوه تولید شده در این منطقه: موندو نوو و کاتوای (قرمز و زرد)

نت های قهوه در فنجان: اسیدی ظریف تا متعادل، بادی متوسط ​​تا کامل.

نت‌های طعم دانه‌های قهوه: رایحه‌ای شیرین و سیتریک با رایحه‌های کارامل و نت‌های شکلاتی

سول دی میناس

میانگین ارتفاع در منطقه Sul de Minas 950 متر و دارای دمای ملایم سالانه 22 درجه سانتیگراد است. این منطقه 30 درصد از کل دانه های قهوه در برزیل را تولید می کند و دارای وضعیت مشخص در طعم و ظاهر است.

دانه های قهوه تولید شده در این منطقه: کاتوای، اوباتا، ایکاتو، موندو نوو، کاتوای روبی

نت‌ های قهوه در فنجان: رایحه کمی سیتریک، فول بادی و میوه‌ای

نت های طعم دانه های قهوه: میوه ای، شکلاتی و شیرینی عسل مانند

Brazil-coffee-differences

موارد منحصر به فرد در مورد تولید قهوه

تولید قهوه در برزیل با مداخله دولت دستخوش تغییرات قابل توجهی شده بود، جایی که بخش قهوه مجبور شد خود را مجدداً بازنگری کند تا نیازها و استانداردهای بازار قهوه را برآورده کند. چنین تغییراتی عبارتند از:

  • اتخاذ تکنیک های نوآورانه تولید در سیستم های تولید قهوه برای بهبود شایستگی مزارع قهوه در تمایز کیفیت محصول و کاهش هزینه ها.
  • ایجاد مکانیزم های مدیریت داخلی برای دستیابی به رضایت مشتری و نرخ اعتماد.
  • تولید قهوه انتخابی در مناطق با آب و هوای مساعد برای کشت قهوه
  • گنجاندن تولیدکنندگان قهوه در بازار مصرف خاص
  • تولید و بازاریابی قهوه با مهر کیفیت و گواهی های جغرافیایی

برابری کارگران

برزیل در زمینه ریشه کن کردن برده داری کارگری مدرن و برابری کارگری (Workers’ Equity) به مدل اصلی و پیشرو تبدیل شده است. این کشور با “کمپین مترقی، خلاق، چند وجهی و چند بخشی” خود از طریق سازمان های چند جانبه درگیر در حذف برده داری مدرن، فعال است.

برای مطالعه بیشتر وارد لینک شوید: Global Employee Equity at a glance: Brazil

این کمپین با مشارکت سازمان بین‌المللی کار سازمان ملل متحد (ILO)، دولت‌هایی که شامل ایالات متحده می‌شوند و سازمان‌های غیردولتی پیشرو که در مسائل برده‌داری و قاچاق انسان تخصص دارند، انجام می‌شود.

به همین ترتیب، پیروی ثابت از استانداردها و دستورالعمل‌های تجارت منصفانه به‌شدت توسط نهادهای حاکم صنعت قهوه برزیل برای محافظت از حقوق کشاورزان قهوه اجرا می‌شود.

مشوق های اقتصادی

برنامه REINTEGRA یک برنامه عفو مالیاتی برای صادرکنندگان کالاهای تولیدی در برزیل است. به صادرکنندگان حق بازپرداخت مالیات از ارزش کالاهای صادراتی خود را می دهد. با این حال، بر اساس یک فرمان منتشر شده و اصلاح شده، مزایای مالیاتی “Reintegra” از 2٪ به 0.1٪ برای سال 2018 کاهش یافت.

Brazil-coffee-workers

چه کسی و چرا قهوه برزیل را می خرد؟

طبق گزارش CECAFE، مصرف قهوه در سراسر جهان هر سال 2 درصد افزایش می یابد. مناطقی که تقاضای بالایی برای قهوه از برزیل داشتند از آسیا و اقیانوسیه با 4.2 درصد بودند. بر اساس کشور، ایالات متحده 17.6 درصد (تقریباً 6.2 میلیون کیسه) از کل صادرات قهوه برزیل را وارد میکند.

وقتی صحبت از مصرف کلی قهوه بدون توجه به منبع دانه‌های قهوه به میان می‌آید، فنلاند و سوئد همچنان بهترین مصرف کنندگان قهوه هستند. سوئد برای هر نفر 10 کیلوگرم قهوه در سال مصرف می کند در حالی که یک بومی فنلاند سالانه 12.5 کیلوگرم قهوه می نوشد.

برزیلی ها چه می‌نوشند؟

در کنار کافه‌زینیو، قهوه سیاه یا همان بلک کافی در یک فنجان کوچک، برزیلی ها عاشق نوشیدن موارد زیر هستند:

Caipirinha – کایپیرینیا مشروب انتخابی برای این کوکتل کاشاسو است، یک الکل تقطیری تهیه شده از نیشکر، که با مخلوط آب لیمو و شکر سرو می‌شود.

Alua – آلوآ به معنای ماه، شراب ذرت تهیه شده از مخلوط ذرت، برنج و شکر

Chimarrao – شیماهون، یک چای سبز بدون شیرینی که محبوب است و با یربا میت (yerba mate) دم می شود.

Pingado – پینگادو همچنین به عنوان کافه کام لیت (cafe com leite) شناخته می شود، یک قهوه سیاه است که با شیر مخلوط می شود، گاهی اوقات با کمی دارچین.

بهترین قهوه برزیل

بهترین قهوه های برزیل

به غیر از میناس گرایس، سایر ایالت های تولید کننده قهوه برزیل شامل سائوپائولو، اسپریتو سانتو و باهیا هستند.

  • شهر سائوپائولو به خاطر موگیانا و مرکز اوست د سائوپائولو مشهور است.

Mogiana: موگیانا یا موژیونا دانه‌های قهوه برزیل غنی، فول بادی و دارای اسیدیته کم هستند، همراه با رایحه‌های میوه‌ای و شکلاتی.

Centro-Oeste de Sao Paulo: به معنای غرب میانه سائوپائولو، دانه های قهوه طعم ملایمی دارند.

  • اسپیریتو سانتو به عنوان بزرگترین تولید کننده دانه روبوستا در برزیل شناخته می شود. قهوه معروف آن مونتاناس دو اسپریتو سانتو است.

Montanhas do Espirito Santo: دانه‌های قهوه دارای اسیدیته بالا و طعم «میوه‌دار» هستند.

  • باهیا جدیدترین ایالت برزیل برای کشت قهوه در دهه 1970 است و دانه های عربیکا بیشتر در این ایالت کشت می شود. محبوب ترین قهوه در این ایالت سرادو و پلانالتو دا باهیا است.

Cerrado و Planalto da Bahia: دانه‌های قهوه معمولاً طعم شیرینی دارند.

brazil-santos-estate-blend

سانتوس برزیل

برای جلوگیری از تصور اشتباه، برزیل سانتوس (Brazil Santos) یک نوع قهوه نیست، بلکه یک اصطلاح درجه بندی برای قهوه برزیل است. این نام در واقع نام بندری است که قهوه معمولاً در آنجا حمل می شود و نسبت به “قهوه برزیل” کیفیت بالاتری دارد. اما چنین قهوه ای از انواع بوربون میباشد.

این یک قهوه با کیفیت متوسط ​​تا بالا است که با استفاده از روش مرطوب (شسته شده) فرآوری می شود. این قهوه از گیاه گونه بوربون در مقایسه با سایر انواع قهوه برزیل میوه ای تر و زنده تر (با اسیدیته بالا) است. بوربون سانتوس با اسیدیته پایین معمولاً از مناطقی با ارتفاعات کمِ رشد، تولید می شود اما بالاترین کیفیت را در بین قهوه های مختلف در برزیل دارد.

استیت بلند (Estate Blends) از برزیل

قهوه‌ها در مزارع قهوه برزیل منبع شماره یک برای اسپرسو و ترکیبات استیت هستند، زیرا طعم‌های متفاوتی دارند. به عنوان مثال، Volcanica Coffee قهوه برزیل خود را از مناطق باهیا، اسپیریتو سانتو و میناس گرایس تهیه می کند. دانه‌های قهوه تولید شده از این مناطق دارای طعم‌های غنی، شکلاتی و آجیلی با اسیدیته متوسط ​​است.

قهوه زرد بوربن ولکانیکا از مزرعه قهوه در سائو سباستیو داگراما در مناطق میناس گرایس تولید می شود. قهوه دارای بادی کامل، ملایم و ملایم با کمی اسیدیته است. این یک قهوه قابل توجه بشمار می‌رود.

یکی دیگر از قهوه‌های استیت که از انواع قهوه برزیل است و ارزش چشیدن دارد، ولکانیکا پیبری است. بادی کرمی دارد که قوی و پیچیده است. این یک فنجان خوب برای امتحان کردن است، زیرا طعم فندقی آجیلی و شیرینی دارد با نت های تمشک که می تواند حواس شما را از خواب غفلت بیدار کند.

brazil-coffees

آیا قهوه برزیل قوی است؟

میزان قدرت و گیرایی یک فنجان قهوه به عوامل زیادی بستگی دارد. برای پاسخ به اینکه آیا قهوه برزیل قوی است یا نه بستگی به چرخه دم آوری، برشته کردن و آسیاب کردن دارد. اما برای اینکه به شما ایده بدهیم که از قهوه برزیل چه انتظاری دارید و چرا برای اکثر رستری های قهوه (Coffee Roasters) مهم است، قهوه برزیل پیچیده‌ترین است.

چرا قهوه برزیل خیلی خوب است؟

بیشتر قهوه آنها از نوع سنتی آمریکایی لاتین عربیکا، که بوربون است، تولید می شود. بهترین انواع به عنوان “سانتوس 2” در سانتوس برزیل معامله می شود و “2” از نظر کیفیت قهوه بالاترین در نظر گرفته می شود.

آیا برزیل به قهوه معروف است؟

پاسخ مشخصا مثبت است. برای بیش از 100 سال، برزیل پادشاه صنعت قهوه باقی مانده است و قهوه برزیل در قله می‌درخشد. این کشور بزرگترین تولید کننده و صادرکننده قهوه فوری نیز هست که در بیش از یک سوم تولید قهوه آن مشارکت دارد.

بر اساس اطلاعاتی که توسط شورای صادرکنندگان قهوه برزیل (Cecafé) منتشر شد، برزیل در سال 2020 رکورد صادرات 44.5 میلیون کیسه 60 کیلوگرمی انواع قهوه برزیل، از جمله قهوه سبز، محلول، بو داده و آسیاب شده را عبور کرد. این افزایش 9.4 درصدی نسبت به سال قبل از همه گیری است.

صادرات 5.365 میلیارد دلار درآمد داشته است که 10.3 درصد بیشتر از سال 2019 است. محموله های قهوه سبز به بالاترین میزان خود یعنی 40.4 میلیون کیسه رسید که 35.5 کیسه عربیکا و 4.9 میلیون کیسه روبوستا به ترتیب 8.4 درصد و 24.3 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت.

برزیل سال 2021 را با صادرات 41.86 میلیون کیسه قهوه برزیل و درآمد 6.29 میلیارد دلار به پایان رساند که معادل 4 درصد کاهش حجم و افزایش 15 درصدی درآمد نسبت به سال 2020 است.

در نیمه اول سال تجاری 21/22 (ژوئیه/دسامبر)، محموله ها به 19.7 میلیون کیسه رسید که 19 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت. کاهش تولید در محصول 2021 برزیل و تاخیر در ارسال، به دلیل تنگنای لجستیکی، این عملکرد ضعیف تر را توجیه می کند. درآمد حاصل از صادرات قهوه بین ژوئیه و دسامبر 2021 با 13 درصد افزایش به 3.35 میلیارد رسید. افزایش قیمت های بین المللی نتیجه خوب درآمد را توضیح می دهد.

چقدر از اقتصاد برزیل را قهوه شکل میدهد؟

قهوه برزیل پایه اصلی اقتصاد بود و 63 درصد از صادرات کشور را در سال 1891 به خود اختصاص داد. امروزه قهوه تنها مسئول حدود 10 درصد از تولید ناخالص داخلی برزیل است، محصولاتی مانند سویا و آهن اقتصاد این کشور را به خود اختصاص داده است.

با این حال، بیش از 3.5 میلیون نفر در بخش قهوه مشغول به کار هستند و این کشور با فرهنگ غنی و مهم قهوه زندگی می کند.

در ادامه 29 حقیقت و دانستی از صنعت قهوه برزیل برای شما آورده شده است.

قهوه برزیل

نتیجه

آیا قهوه برزیل دست کم گرفته می شود یا بیش از حد ارزیابی می شود؟ اما برای گفتن یک چیز مطمئن هستیم: برزیل به رشد خود برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای قهوه با طعم عالی ادامه خواهد داد.

از روزی که Francisco de Melo Palheta دانه قهوه را در سال 1727 کاشت تا 60 میلیون کیسه قهوه در سال های جاری که صادر می‌شود، برزیل به وعده خود مبنی بر نگه داشتن سطح توقع مردم عمل کرد. مداخلات دولت برزیل از تولید قهوه برزیل تا برنامه های عفو مالیاتی تنها نشان می دهد که قهوه یک تجارت جدی است. در نهایت، برزیل با سرسختی هر چالشی را برای حفظ تاج و تخت خود به عنوان پادشاه قهوه انجام خواهد داد.

منابع: Medium, Bigcupofcoffee, Perfectdailygrind, Homegrounds, Growerscoffee

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *