آموزش استفاده از ابزارهای قهوه

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

make french coffee
لاگین کنید، دیدگاه بگذارید، کد تخفیف دریافت کنید!

قهوه فرانسه، قهوه ای ملایم است، برای تهیه قهوه فرانسه حتما باید از فرنچ پرس استفاده شود. تهیه قهوه با فرنچ بسیار کار ساده ای است، کافی است دقایقی را برای تهیه قهوه ای خوش طعم و خوش عطر در خانه یا هر جای دیگری صرف کنید!
قهوه آسیاب شده این ابزار کمی درشت تر از اسپرسو می باشد و محصول نهایی، قهوه ای نسبتا غلیظ همراه با روغن قهوه است. این روغن به دلیل استفاده نکردن از فیلتر کاغذی در فرنچ پرس، از بین نمی رود.

قهوه فرانسه را به سه روش زیر می توانید تهیه کنید:

در این مطلب با تهیه قهوه فرانسه توسط ابزار فرنچ پرس آشنا می شوید، برای تهیه قهوه با دیگر ابزارها می توانید روی لینک های بالا کلیک کنید.

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس:

  1. فرنچ پرس
  2. آب ۹۳ درجه
  3. پودر قهوه مناسب فرنچ پرس

تهیه قهوه فرانسه:

۱- آب ۹۳ درجه

ابتدا مقداری آب سرد را جداگانه درون کتری تا نزدیک نقطه جوش ۹۳ درجه گرم کنید.

کتری آب گرم
برای تنظیم حدودی دمای آب می توانید آن را جوش بیاورید و سپس مدت کوتاهی صبر کنید تا دمای آن فروکش کند.

۲- افزودن پودر قهوه

فرنچ پرس را خشک کنید سپس برای هر ۱۲۰ میلی لیتر یک قاشق غذاخوری قهوه داخل فرنچ پرس بریزید. یعنی برای هر فنجان تقریبا دو قاشق مربا خوری یا ۶ الی ۷ گرم پودر قهوه، اما این یک واحد است مزاج و سلیقه شما مهم تر است یعنی این که دوست دارید قهوه تان را غلیظ، رقیق یا تلخ تر میل کنید در این صورت می توانید در واحد حجم گفته شده تغییراتی ایجاد کنید.

قهوه را داخل فرنچ پرس بریزید.
مقدار قهوه مورد نیاز را داخل فرنچ پرس بریزید

۳- افزودن آب به فرنچ پرس:

آبی که درون کتری تا نقطه ۹۳ درجه گرم کرده اید را باید طی دو مرحله به صورت دورانی به پودر قهوه اضافه کنید. در مرحله اول مقدار کمی آب اضافه کنید به گونه ای که پودر قهوه خیس بخورد و یا به اصطلاح کف یا شکوفه کند و این کار را طوری انجام دهید که آب به همه جای پودر قهوه برسد.

قهوه مورد نشر را داخل فرنچ پرس بریزید
خیس کردن کامل قهوه به صورت دورانی

بعد از ۳۰ ثانیه مرحله دوم را شروع کنید آب را به صورت کامل به حالت دورانی اضافه کنید. حالا باید کمی به انتظار (چهار دقیقه) بنشیدید. بعد از گذشت یک دقیقه (از آن چهار دقیقه)، با یک قاشق یا … قهوه را به آرامی هم بزنید.

حالا باید 4 دقیقه منتظر بمانید
بعد از افزودن کامل آب، درب قوری را بگذارید

۴- پرس کردن

بعد از گذشت چهار دقیقه اهرم فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا پودر قهوه ها به سمت پایین هدایت شوند. اگر نتیجه مطلوب نبود می توانید پرس را بیرون بیاورید و دوباره تکرار کنید. توجه داشته باشید که قهوه قبل از پرس کردن از سطح آب به سمت پایین حرکت می کند و این نشانه ای برای دم کشیدن قهوه است.

قهوه اسپرسو و انواع آن را بشناسید
ببینم!

محصولات مناسب تهیه قهوه فرانسه

۵- قهوه را در فنجان بریزید

پس از پرس کردن زمان آن است که قهوه تان را در فنجان ریخته و نوش جان کنید.

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس
قهوه تازه دم فرانسه! بفرمایید!

هر قهوه ای را باید با ابزار مخصوص خود دم آوری و سرو کرد اما اگر در خانه فرنچ پرس نداشته و قصد خرید آن را هم ندارید می توانید  تهیه قهوه فرانسه با قوری معمولی را مطالعه کنید. اگر تفاوت مزه قهوه ترک و فرانسه را می خواهید بدانید  تفاوت های قهوه ترک فرانسه و اسپرسو را مشاهده نمایید.

میزان کافئین:

میزان کافئین نوشیدنی ای که می‌نوشید مهم است. قهوه فرانسه از دسته نوشیدنی های پر کافئین است. البته این که بگوییم پر کافئین است یا خیر کمی پیچیده است که دراین مقاله نمیگنجد. پیشنهاد میکنیم مطلب کدام قهوه بیشترین کافئین را دارد، را بخوانید.

برای دم آوری صحیح، ویدئو آموزشی از تهیه قهوه فرانسه توسط فرنچ پرس شما را در تهیه این نوشیدنی راهنمایی میکند.

پیشنهاد هوشمند قهوه
کافی استور را در اینستاگرام فالو کنید
3.9/5 - (12 امتیاز)

نوشته های مشابه

38 دیدگاه در “تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

  1. مسعود گفت:

    سلام، ممنون از سایت خوبتون

    وقتی برای بار اول آب جوش رو میریزیم رو قهوه، میتونیم یکم قوری رو تکون بدیم تا پودر و قهوه باهم خوب هم بخورن

    1. کافی استور گفت:

      سلام، نظر لطفتونه
      بله، ولی معمولا با همون آب جوش میشه همه جای پودر قهوه رو خیس کرد

  2. علیرضا گفت:

    با عرض سلام در فرنچ پرس برای یک فنجان قهوه هم میتوان استفاده کرد و میزان قهوه و اب چقدر باید باشد با تشکر از شما

    1. کافی استور گفت:

      سلام، روز بخیر
      برای تهیه هر فنجان متوسط قهوه فرانسه، نیاز به یک قاشق غذاخوری پودر قهوه دارید.
      و یک تناسبی هم برای قهوه های دمی هست که به ازای یک لیتر آب، از ۵۵ تا ۶۵ گرم پودر قهوه استفاده شود.

      اما در نهایت بستگی به سلیقه و ذائقه شما داره که قهوه تون رو میخواهید غلیظ بنوشید یا رقیق

  3. یاسین گفت:

    سلام.ممنون از سایت خوبتون
    چرا نباید فرنچ پرس رو با ریکا بشوریم. شما گفتین که با آب کافیست

    1. کافی استور گفت:

      سلام ممنون
      به این دلیل که کمی از چربی قهوه روی بدنه ظرف باقی بمونه. و برای دفعات بعدی تهیه قهوه، طعم قهوه با فلز، شیشه، مایع شوینده و … ترکیب نشود.
      البته باید این چربی به قدری باشد که فاسد نشود و بو نگیرد.

  4. امير سرور گفت:

    سلام – واقعا سایتتون خیلی خوبه و مطالب کاربردی و مفید هستند
    تو سایت های خارجی بعضی تکنیک ها و گاها روش های دیگه ای از دم کردن بعضی قهوه ها هستش که مطمئنا شما هم اونارو اضافه می کنین و سایتو بروز خواهید کرد
    موفق باشید

    1. کافی استور گفت:

      سلام. ممنون از لطف و توجه شما
      به گروه نوشیدنی های قهوه مراجعه کنید

  5. جواد گفت:

    سلام ببخشید میشه بفرمایید که برای دستگاه برقی فرانسه ساز چه قهوه ای مناسبه؟هر مدلی میشه استفاده کرد فقط باید آسیابش درشت باشه یا نه برند و مدل خاصی هست؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    تشکر

    1. کافی استور گفت:

      سلام. خواهش میکنم
      برای تهیه قهوه با دستگاه به این مطلب مراجعه کنید
      برای میزان اسیاب قهوه برای دستگاه مورد نظر خود به این مطلب مراجعه بفرمایید
      اسیاب قهوه نباید درشت باشد.
      هر برندی میتواند مورد استفاده قرار بگیرد اما این موضوع رو فراموش نکنید که قهوه های فوری در این دسته نیستند

  6. محمدحسین گفت:

    با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و تشکر از سایت فوق العادتون، بنده ۲ تا سؤال واسم پیش اومده ، در این مطلب نوشتین «بعد از ۳۰ ثانیه مرحله دوم را شروع کنید آب را به صورت کامل به حالت دورانی اضافه کنید. حالا باید کمی به انتظار بنشیدید. چهار دقیقه! بعد از گذشت یک دقیقه، با یک قاشق یا … قهوه را به آرامی هم بزنید.»
    منظور شما از جمله « چهاردقیقه بعد از گذشت یک دقیقه » چیه؟ من این جمله رو متوجه نشدم، ۴ دقیقه و یک دقیقه چیه نوشتین؟ بالاخره ۴ دقیقه یا یک دقیقه؟ و سؤال دوم اینکه گفتین با یک قاشق قهوه رو هم بزنیم اما در فیلمی که گذاشتین همچین کاری نکرده.
    سپاسگزارم از سایت فوق العادتون

    1. کافی استور گفت:

      سلام ممنون از شما نظر لطف شماست
      منظور این است که باید ۴ دقیقه منتظر بمانید. بعد از گذشت ۱ دقیقه از آن ۴ دقیقه میتوانید قهوه را بهم بنید!

      انجام برخی فعالیت ها در حین تهیه قهوه سلیقه ای هست و هر کسی بر اثر تجربه خود این کار را انجام می دهد.

  7. مهدی گفت:

    سلام. آیا باید فرنچ پرس را کاملا پر کرد مثلا وقتی فقط می خواهیم یک فنجان قهوه فر انسوی درست کنیم یا نه میشود از نصف فضای فرنچ پرس یا کمتر استفاده کرد و آیا این حجم کم برای پرس کردن قهوه مشکل ایجاد نمیکنه؟
    خیلی از راهنماییتون متشکرم

    1. کافی استور گفت:

      سلام
      اگر حجم قهوه و آب رو به یک میزان کم کنید مشکی وجود نداره. اگر فقط قهوه رو کم کنید نتیجه نهایی خیلی رقیق و کم مزه میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *