انواع روش های سرو و تهیه قهوه, نوشیدنی های قهوه

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

make french coffee

قهوه فرانسه، قهوه ای ملایم است، برای تهیه قهوه فرانسه حتما باید از فرنچ پرس استفاده شود. تهیه قهوه با فرنچ بسیار کار ساده ای است، کافی است دقایقی را برای تهیه قهوه ای خوش طعم و خوش عطر در خانه یا هر جای دیگری صرف کنید!
قهوه آسیاب شده این ابزار کمی درشت تر از اسپرسو می باشد و محصول نهایی، قهوه ای نسبتا غلیظ همراه با روغن قهوه است. این روغن به دلیل استفاده نکردن از فیلتر کاغذی در فرنچ پرس، از بین نمی رود.

قهوه فرانسه را به سه روش زیر می توانید تهیه کنید:

در این مطلب با تهیه قهوه فرانسه توسط ابزار فرنچ پرس آشنا می شوید، برای تهیه قهوه با دیگر ابزارها می توانید روی لینک های بالا کلیک کنید.

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس:

  1. فرنچ پرس
  2. آب ۹۳ درجه
  3. پودر قهوه مناسب فرنچ پرس

تهیه قهوه فرانسه:

۱- آب ۹۳ درجه

ابتدا مقداری آب سرد را جداگانه درون کتری تا نزدیک نقطه جوش ۹۳ درجه گرم کنید.

کتری آب گرم
برای تنظیم حدودی دمای آب می توانید آن را جوش بیاورید و سپس مدت کوتاهی صبر کنید تا دمای آن فروکش کند.
۲- افزودن پودر قهوه

فرنچ پرس را خشک کنید سپس برای هر ۱۲۰ میلی لیتر یک قاشق غذاخوری قهوه داخل فرنچ پرس بریزید. یعنی برای هر فنجان تقریبا دو قاشق مربا خوری یا ۶ الی ۷ گرم پودر قهوه، اما این یک واحد است مزاج و سلیقه شما مهم تر است یعنی این که دوست دارید قهوه تان را غلیظ، رقیق یا تلخ تر میل کنید در این صورت می توانید در واحد حجم گفته شده تغییراتی ایجاد کنید.

قهوه را داخل فرنچ پرس بریزید.
مقدار قهوه مورد نیاز را داخل فرنچ پرس بریزید
۳- افزودن آب به فرنچ پرس:

آبی که درون کتری تا نقطه ۹۳ درجه گرم کرده اید را باید طی دو مرحله به صورت دورانی به پودر قهوه اضافه کنید. در مرحله اول مقدار کمی آب اضافه کنید به گونه ای که پودر قهوه خیس بخورد و یا به اصطلاح کف یا شکوفه کند و این کار را طوری انجام دهید که آب به همه جای پودر قهوه برسد.

قهوه مورد نشر را داخل فرنچ پرس بریزید
خیس کردن کامل قهوه به صورت دورانی

بعد از ۳۰ ثانیه مرحله دوم را شروع کنید آب را به صورت کامل به حالت دورانی اضافه کنید. حالا باید کمی به انتظار (چهار دقیقه) بنشیدید. بعد از گذشت یک دقیقه (از آن چهار دقیقه)، با یک قاشق یا … قهوه را به آرامی هم بزنید.

حالا باید 4 دقیقه منتظر بمانید
بعد از افزودن کامل آب، درب قوری را بگذارید
۴- پرس کردن

بعد از گذشت چهار دقیقه اهرم فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا پودر قهوه ها به سمت پایین هدایت شوند. اگر نتیجه مطلوب نبود می توانید پرس را بیرون بیاورید و دوباره تکرار کنید. توجه داشته باشید که قهوه قبل از پرس کردن از سطح آب به سمت پایین حرکت می کند و این نشانه ای برای دم کشیدن قهوه است.

۵- قهوه را در فنجان بریزید

پس از پرس کردن زمان آن است که قهوه تان را در فنجان ریخته و نوش جان کنید.

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس
قهوه تازه دم فرانسه! بفرمایید!

هر قهوه ای را باید با ابزار مخصوص خود دم آوری و سرو کرد اما اگر در خانه فرنچ پرس نداشته و قصد خرید آن را هم ندارید می توانید  تهیه قهوه فرانسه با قوری معمولی را مطالعه کنید. اگر تفاوت مزه قهوه ترک و فرانسه را می خواهید بدانید  تفاوت های قهوه ترک فرانسه و اسپرسو را مشاهده نمایید.

تهیه قهوه بدون ابزار
بیشتر بدانید

میزان کافئین:

میزان کافئین نوشیدنی ای که می‌نوشید مهم است. قهوه فرانسه از دسته نوشیدنی های پر کافئین است. البته این که بگوییم پر کافئین است یا خیر کمی پیچیده است که دراین مقاله نمیگنجد. پیشنهاد میکنیم مطلب کدام قهوه بیشترین کافئین را دارد، را بخوانید.

تصاویر آموزشی از تهیه و سرو قهوه فرانسه در  گالری تصاویر قرار دارد، می توانید آن ها را مشاهده و به عنوان پس زمینه نیز استفاده کنید. برای دم آوری صحیح، ویدئو آموزشی از تهیه قهوه فرانسه توسط فرنچ پرس شما را در تهیه این نوشیدنی راهنمایی میکند.

ویدیوی تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس:

نوشته های مشابه

guest
28 دیدگاه
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه‌ها
ن . هاشمی
ن . هاشمی
1 سال قبل

با سلام و خسته نباشید
بسیار ممنون از سایت خوبتون
من با پودر آسیاب شده متوسط با دستگاه فرنچ پرس قهوه فرانسه درست کردم و طبق گفته شما ۴ دقیقه هم ماند اما
مزه خوبی نداشت انگار دم نکشیده بود . ضمنا از زمان آسیاب قهوه هم یکسال میگذره و طعم و بو ی آن تقریبا از بین رفته
به نظر شما بی مزه بودن قهوه به خاطر کهنه بودن قهوه هست یا به خاطر اینکه با درجه متوسط آسیاب شده ؟

کافی استور
کافی استور
Admin
پاسخ به  ن . هاشمی
1 سال قبل

سلام ممنون از لطف شما
هر دو موضویی که فرمودید صدق میکنه و تاثیر چشم گیری داره. حتما یکبار آسیاب درست و قهوه تازه رو تست بفرمایید

سروش
سروش
1 سال قبل

سلام من متوجه یک‌موضوع نشدم هر ۱۲۰ م.ل چند قاشف مربا خوری پودر قهوه نیاز داره؟ نوشتید هر ۱۲۰م.ل یک قاشق بعنی نر غنحان دو‌قاشق مربا خوری ؟
سپاس

کافی استور
کافی استور
Admin
پاسخ به  سروش
1 سال قبل

سلام، ممنون از کامنتتون

یک قاشق غذاخوری یا دو قاشق مربا خوری

پویا
پویا
1 سال قبل

سلام خسته نباشی
قهوه فرانسه از کدوم پودر قهوه استفاده میکنند پودراسپرسو
یا پودر قهوه ترک

کافی استور
کافی استور
Admin
پاسخ به  پویا
1 سال قبل

سلام.سلامت باشید
از هیچ کدام. از پدر قهوه فرانسه

مطلب تفاوت قهوه ترک و فرانسه و اسپرسو را مطالعه نمایید

شكوفه
شكوفه
1 سال قبل

با سلام
مننون بابت توضیحاتی که دادین من به روشی که فرمودین عمل کردم ولی قهوه اماده شده ولرم بود
ایراد کار از کجاست ؟

کافی استور
کافی استور
Admin
پاسخ به  شكوفه
1 سال قبل

سلام
برای این که اب و قهوه سریع تر به هم اغشته بشن بهتره حتما هم بزنید. یا به ارامی اهرم را کمی بالا پایین کنید