فوت و فن های نوشیدنی

چطور فوم شیر یا کف شیر درست کنیم؟ 🥛♨

Froth Drink Beverage Foam Bubbles Glass

اگر به دنبال روش‌های تهیه فوم شیر یا کف شیر هستید، در اینجا هر آنچه را که لازم است خواهید یافت. کافی شاپ یکی از مکان های آرام برای دور بودن از هیاهو و شلوغی شناخته می‌شود. بسیاری از افراد قرارهای کاری، دوستانه، عاشقانه و … خود را در کافی شاپ می‌گذارند.

سفارش نوشیدنی های گرم در فصل زمستان رونق بیشتری دارد. هنگامی که لاته، کاپوچینو  و سایر نوشیدنی‌های گرم کافه را سفارش می‌دهیم، روی آن‌ها یک لایه از کف شیر یا فوم است که توجه ما را به خود جلب می‌کند.

این لایه به گونه‌ای است که امکان تهیه آن در خانه کمی دشوار می‌باشد، اما نشدنی نیست. ولی با خرید پودر کاپوچینو فوری از کافی استور می‌توانید به‌راحتی شاهد یک فوم جذاب روی نوشیدنی خود باشید. در ادامه قصد داریم به بررسی روش‌های تهیه فوم یا کف شیر در خانه با استفاده از دستگاه‌های مخصوص بپردازیم. برای آشنایی با این روش‌ها تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

راستی یادت نره قهوه سیدامو رو از کافی استور بخری.

چگونه کف شیر درست کنیم؟

کافی شاپ‌ها برای درست کردن کف شیر نوشیدنی‌های لاته، هات چاکلت و … از دستگاه اسپرسوساز استفاده می‌کنند. با این حال برای درست کردن کف شیر یا فوم شیر در خانه، می‌توان از دستگاه‌ها و روش‌های مختلفی استفاده کرد.

فوم شیر با فرنچ پرس، همزن برقی، همزن دستی، مایکروویو، دستگاه اسپرسوساز، مخلوط کن، کف ساز شیر و غیره از جمله مواردی هستند که می‌توانید از آن‌ها برای درست کردن کف شیر یا فوم شیر استفاده نمایید. در ادامه با این روش‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

چگونه کف شیر درست کنیم؟

قهوه اتیوپی یرگاچف در فروشگاه اینترنتی قهوه کافی استور.

طرز تهیه فوم شیر با فرنچ پرس

فرنچ پرس دستگاهی است که از آن برای دم کردن قهوه (به روش غوطه‌وری/Immersion) و یا دم‌کردن انواع مختلف دم‌نوش استفاده می‌شود. با این حال در اینجا قصد داریم نحوه درست کردن فوم شیر با فرنچ پرس را مورد بررسی قرار دهیم.

برای تهیه فوم شیر با فرنچ پرس در ابتدا لازم است تا شیر را به اندازه کافی حرارت دهید تا به دمای 60 درجه سانتی‌گراد برسد. پس از آن شیر را درون فرنچ پرس بریزید. البته دقت داشته باشید که فرنچ پرس را پر از شیر نکنید، زیرا باید فضایی برای فوم گیری شیر نیز وجود داشته باشد.

پس از این کار، اهرم فرنچ پرس را به صورت سریع و به دفعات، بالا و پایین کنید. اهرم فرنچ پرس دارای یک صافی است که برای استفاده‌های مختلف، کاربردهای گوناگونی دارد. در اینجا هدف از بالا و پایین کردن این اهرم، عبور صافی از شیر خواهد بود.

درنهایت فوم مناسبی در فرنچ پرس ایجاد می‌شود.برای استفاده از فوم شیر باید درب فرنچ پرس را بردارید و فوم را روی نوشیدنی خود بریزید. معمولاً در تهیه‌ی کاپوچینو یا طرز تهیه لاته از این فوم استفاده می‌شود.

طرز تهیه فوم شیر با فرنچ پرس

با این حال روش دیگری نیز برای طرز استفاده از فرنچ پرس برای فوم شیر وجود دارد. به این صورت که دیگر لازم نیست شیر را حرارت داد. در این روش ابتدا شیر را به اندازه‌ی لازم درون فرنچ پرس می‌ریزیم. پس از آن فرنچ پرس را درون مایکروویو قرار داده و باید به اندازه لازم گرما ببیند.

در انتها پس از گرم شدن شیر با استفاده از اهرم، اقدام به تولید فوم شیر با فرنچ پرس می‌کنیم. به طور کلی اما روش اول را بیشتر به شما توصیه می‌کنیم.

قهوه مانسون مالابار رو از کافی استور بخر.

آموزش فوم شیر با اسپرسوساز

از دیگر روش‌ها برای درست کردن فوم شیر، استفاده از دستگاه اسپرسو  است. بیشتر کافی شاپ‌ها از این روش برای فوم سازی شیر استفاده می‌کنند. دستگاه‌های اسپرسو دارای آپشن‌های گوناگونی هستند که می‌توانند برای فوم گیری شیر مورد استفاده قرار بگیرند. برای آشنایی با طرز تهیه کف شیر با استفاده از دستگاه اسپرسوساز مراحل زیر را انجام دهید.

آموزش فوم شیر با اسپرسوساز
  1. شیر سرد را درون پارچ مخصوص (Jug/Pitcher) بریزید.
  2. دستگاه اسپرسو دارای یک نازل بخار (Steam Wand) است که می‌تواند دمای شیر را افزایش دهد. پنج میلی‌متر از سر این نازل را درون پارچ شیر قرار دهید.
  3. در این مرحله باید دکمه بخار را از روی دستگاه اسپرسوساز بزنید تا شیر شروع به کف کردن کند.
  4. بعد از ایجاد مقدار مناسب کف، نازل بخار را بیشتر به داخل شیر ببرید تا دیگر کف ایجاد نشده و فقط شیر تا دمای مناسب افزایش دما پیدا کند.
  5. با افزایش دمای شیر، دمای پارچ نیز افزایش می‌یابد. بهتر است با استفاده از دماسنج، هنگامی که دمای شیر به 65 الی 70 درجه رسید، بخار دستگاه را با استفاده از دکمه‌ای که دارد، خاموش کنید.
  6. در نهایت فوم شیر روی پارچ قابل مشاهده است. از همین رو می‌توانید برای نوشیدنی‌های مختلف از آن استفاده کنید.

توجه داشته باشید که برای ایجاد فوم شیر با نازل بخار، بهتر است شیر سرد را امتحان کنید؛ زیرا فوم‌گیری با شیر سرد بهتر بوده و کیفیت مناسب‌تری را تحویل می‌دهد.

فوم گیری شیر بدون دستگاه با مایکروویو

در این روش قصد داریم طرز تهیه کف شیر را با استفاده از مایکروویو بررسی کنیم. برای این کار ابتدا لازم است یک شیشه سس یا شیشه مربای خالی و کاملاً تمیز را انتخاب کنید.
به اندازه دلخواه تا حداکثر نصف آن را پر از شیر کنید. پس از آن درب شیشه را ببندید و به مدت 45 ثانیه آن را تکان دهید. با این کار هوای درون شیشه بیشتر شده که در نهایت منجر به افزایش حجم شیر خواهد شد.
در ادامه لازم است تا درب شیشه را باز کنید و آن را حدود 40 ثانیه درون مایکروویو قرار دهید تا به اندازه کافی حرارت ببیند. البته دقت کنید تا بیش از اندازه دمای آن افزایش پیدا نکند؛ زیرا کیفیت فوم نهایی شما مطلوب نخواهد بود.

فوم گیری شیر بدون دستگاه با مایکروویو

پس از گرم شدن کافی شیر، فوم روی آن تشکیل می‌شود. در این مرحله شیشه را از مایکروویو خارج کنید. شما توانستید کف شیر با مایکروویو را درست کنید. حال فوم شیر را روی قهوه خود بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
نکته: اگر مایکروویو ندارید، شیری که تا دمای 70 درجه گرم کرده‌اید را داخل شیشه ریخته و با یک دستمال برای اینکه دستتان نسوزد، خوب تکان بدهید. کف شیر بر روی آن ایجاد شده و می‌توانید از آن استفاده نمایید.

خرید قهوه فوری گلد برزیل در فروشگاه کافی استور.

فوم گیری شیر با همزن

یکی دیگر از روش‌های تهیه کف شیر یا فوم شیر در خانه، استفاده از همزن است. در این روش لازم است تا شیر سرد را درون ظرفی ریخته و آن را روی شعله گاز قرار دهید. در حین حرارت دیدن شیر باید با استفاده از همزن شروع به هم زدن شیر کنید.

این کار یعنی هم زدن شیر تا زمانی ادامه پیدا می‌کند که روی شیر کف ایجاد شود. همچنین توجه داشته باشید که دمای شیر بیش از اندازه افزایش پیدا نکند. توجه کنید که چرخشی هم نزنید، از گوشه‌ای شروع کنید.

فوم گیری شیر با همزن

برای اندازه گیری دمای شیر راه‌های تجربی نیز وجود دارد برای مثال، دستتان را به ظرف بچسبانید اگر سریعا داغ شد و نتوانستید دیگر روی ظرف نگه دارید دما بالا رفته و مناسب نمی‌باشد اما اگر دستتان را به ظرف چسباندید و چند ثانیه نگه داشتید و دیگر نتوانستید نگه دارید، دما مطلوب است.

حال کف‌های ایجاد شده با هر یک از روش‌ها را می‌توانید برای نوشیدنی‌تان استفاده کنید، یا کف را در گوشه‌ای از ظرف نگه دارید و شیر را بریزید و سپس کف، یا کف را با قاشق از روی آن بردارید.

استفاده از دستگاه کف شیرساز دستی پمپی

استفاده از کف ساز شیر دستی پمپی شبیه به طرز استفاده از فرنچ پرس برای فوم شیر است. به این صورت که ابتدا باید شیر را گرم کنید و داخل کف ساز شیر بریزید. پس از آن باید حدود 20 ثانیه پمپ دستگاه فوم ساز شیر را بالا و پایین کنید. با این روش فوم شیر به زیبایی روی دستگاه ظاهر می‌شود. توجه داشته باشید که بدنه دستگاه داغ است و برای گرفتن آن از پارچه استفاده کنید.

استفاده از دستگاه کف شیرساز دستی پمپی

دستگاه فوم ساز دستی اهرمی

کف‌سازهای اهرمی مانند همزن ساده می‌باشند اما باتری قلمی دارند و بسیار ساده و ظریف‌اند. برای فوم گیری شیر می‌توانید از این دستگاه نیز استفاده کنید.

به این صورت که باید شیر گرم شده را درون یک ظرف قرار دهید و با استفاده از این دستگاه شروع به هم زدن شیر به‌صورت دورانی کنید. دستگاه فوم ساز دستی اهرمی جزء ساده ترین روش‌ها برای فوم گیری شیر محسوب می‌شود.

طرز تهیه فوم شیر با مخلوط کن

طرز استفاده از مخلوط کن برای فوم شیر به این صورت است ابتدا باید شیر را به اندازه کافی گرم کنید. پس از گرم کردن شیر، آن را درون مخلوط کن بریزید. همانند روش‌های قبلی، نباید دستگاه مربوطه را پر از شیر کنید؛ زیرا مقداری از فضا برای فوم سازی باید وجود داشته باشد.

طرز تهیه فوم شیر با مخلوط کن

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی طرز تهیه کف شیر پرداختیم و روش‌های مختلفی را برای آن مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم. برای فوم گیری شیر باید دقت و حوصله زیادی را داشته باشید. با داشتن صبر و حوصله می‌توانید بهترین فوم ها را تهیه کنید.
اگر بخواهم یک روش را توصیه کنم، آن روش فرنچ پرس است. فوم زیبایی ایجاد می‌کند (من به تهیه لاته آرت خوب با استفاده از فرنچ پرس نزدیک‌تر شده‌ام)، و یک ابزار تک منظوره نیست.
امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

جدید
قهوه ربوستا تانزانیا تازه برشت مدیوم
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

قهوه ربوستا تانزانیا تازه برشت مدیوم

براساس وزن از: تومان۳۹۹,۰۰۰
جدید
خرید قهوه ربوستای مکزیک
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

قهوه ربوستا مکزیک تازه برشت مدیوم

براساس وزن از: تومان۳۹۵,۰۰۰
خرید قهوه ویتنام
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

قهوه ویتنام تازه برشت مدیوم

براساس وزن از: تومان۲۹۹,۰۰۰

 

سوالات متداول

تهیه فوم شیر در منزل چگونه است؟

از تمام روش‌هایی که در این مقاله برای شما توضیح داده شده است می‌توانید برای تهیه فوم شیر در منزل استفاده نمایید.

بهترین شیر برای تهیه کف یا فوم شیر

بهترین شیر برای تهیه کف شیر، فوم شیر یا لته آرت “شیر گاو” می‌باشد. شیر بهتر است به صورت “شیر کامل” دارای 3 تا 4.2 درصد چربی باشد. درنهایت شما بافتی ابریشمی و خامه‌ای تر خواهید داشت.

پودر فوم شیر چیست؟

پودر فوم شیر یا فومر شیر یا کافی فومر در واقع یک پودر خشک است که دارای بوی مطبوعی می‌باشد. از آن می‌توانید برای افزودن به نوشیدنی‌های گرم استفاده نمایید. پودر فوم شیر به صورت صنعتی تولید شده و به ویژه برای مخلوط کردن با انواع قهوه کاربردی است.

دمای شیر برای فوم گیری چقدر باید باشد؟

برای فوم‌ گیری حرفه‌ای شیر، دمای ایده‌آل بین ۵۵ تا ۶۵ درجه سانتی‌گراد است. در این بازه، شیر به خوبی هواگیری می‌شود و بافتی کرمی، لطیف و براق پیدا می‌کند که برای قهوه‌های مبتنی بر اسپرسو مثل لاته و کاپوچینو ایده‌آل است. اگر دما از ۶۵ درجه بیشتر شود، شیر شروع به از دست دادن شیرینی طبیعی خود می‌کند و حتی ممکن است بسوزد یا طعم فلزی بگیرد؛ در حالی‌که دمای پایین‌تر از ۵۵ درجه معمولاً باعث می‌شود فوم پایدار و غلیظی ایجاد نشود. استفاده از دماسنج به کنترل دقیق دما کمک می‌کند.

چرا شیر فوم نمی گیرد؟

اگر شیر فوم نمی‌گیرد، ممکن است دلایل مختلفی پشت این مشکل باشد. یکی از اصلی‌ترین دلایل، استفاده از شیر با چربی پایین یا شیر خیلی قدیمی است؛ شیرهای تازه و با درصد چربی بالاتر فوم بهتری تولید می‌کنند. همچنین اگر شیر خیلی داغ شده باشد (بالاتر از ۶۵ درجه سانتی‌گراد)، پروتئین‌های موجود در آن تغییر ساختار می‌دهند و توانایی نگهداری حباب‌ها را از دست می‌دهند.

منابع: thepioneerwoman، wikihow

4.2/5 - (93 امتیاز)

47 دیدگاه در “چطور فوم شیر یا کف شیر درست کنیم؟ 🥛♨

  1. Bahare گفت:

    سلام وقت به خیر
    من موکاپات ساز متوسط گرفتم ولی نمیدونم چند فنجون قهوه میده؟؟و اینکه اگر بخاوم کمتر درست کنم قهوه خراب میشه؟؟

    1. کافی استور گفت:

      سلام
      هر قهوه که با موکاپات تهیه میکنید ۲۰ میلی لیتره(۲۰ گرم). میتونید با ترازوی آشپزخونه اندازه گیری کنید

      1. فاطمه گفت:

        ببخشید یه سوال ، اگر ماکریو نداشته باشیم ، به چه مدت باید اون شیر هم‌زده شده را گرم کنیم که کف قوام پیدا کن؟

        1. کافی استور گفت:

          سلام
          باید قبل ازین که جوش بیاد بردارید

  2. taha گفت:

    سلام
    به چه میزان باید قهوه بریزم که مزه اش را حفظ کند
    بعد کف شیر اضافه کنم

    1. کافی استور گفت:

      سلام
      برای تهیه هر نوشیدنی متفاوت هست. لاته و کاپوچینو را مشاهده نمایید.

  3. Masi گفت:

    سلام. به جای اسپرسو میتونم از قهوه فوری استفاده کنم؟

    1. کافی استور گفت:

      اصول تهیه نوشیدنی های مشتق این گونه است. مثلا لاته شیر و اسپرسو…
      اما ممکن است شما با قهوه فوری بیشتر دوست داشته باشید

  4. Mohi گفت:

    سلام
    وقتی نازل رو سعی میکنم مماس با سطح شیر قرار بدم به جای اینکه کف مخملی و یکدست بده کف شیربصورت یک لایه جدا از شیر کاملا روی شیر قرار میگیرهو زیرش شیر رقیق هست.اشکال از کجاست؟استیم وند هم دو سوارخ داره

  5. مهدی گفت:

    سلام.وقت به خیر،سوالی داشتم:من موقعی که شیر رو اضافه میکنم(با فرنچ پرس کار میکنم برای فوم گرفتن) به اسپرسو شیر همش میکس میشه یا به عبارتی میره پایین؛با اینکه نسبت اسپرسوم به شیر خیلی کمه؛حتی با قهوه ترک غلیظ امتحان کردم گفتم شاید مشکل اسپرسو هست دیدم نمیشه؛شیر کم چرب و پرچرب امتحان کردم باز هم همون قضیست…ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی از سایت خوبتون.

    1. کافی استور گفت:

      سلام. روز شما بخیر

      اسپرسو رو با اسپرسو ساز تهیه میکنید؟
      برای تهیه لاته ارت منظورتونه دیگه؟ شیر و اسپرسو باید میکس بشن. این کف شیر هست که نباید میکس بشه و باید روی اسپرسو بمونه

      1. مهدی گفت:

        بله منظورم برای تهیه لاته آرت هست.اسپرسو رو با موکاپات درست میکنیم.حرفتون درسته شیر و اسپرسو باید میکس بشن اما مرحله بعدیش یه حالت اشباع مانند به خودش میگیره که دیگه وقتی شیر رو اضافه میکنیم شیر سر میخوره رو لایه قهوه و یا به عبارتی طرح رو در میاریم(قلب و…) درسته؟ اما برای من به این مرحله نمیرسه…هرچی شیر رو اضافی میکنم میره پایین و نمیتونم طرح بزنم..

        1. کافی استور گفت:

          قهوه با موکاپات خروجی مناسبی برای تهیه لاته نیست. قهوه دستگاه اسپرسو ساز خیلی غلیظ تر هست. بادستگاه امتحان کنید . بخش زیادی از مشکلتون حل میشه

  6. آيه گفت:

    سلام
    خامه ى قهوه رو از کجا می تونم تهیه کنم؟

    1. کافی استور گفت:

      سلام
      میتونید خامه رو خودتون بزنید. ذاخل مطلب کن پانا مشاهده کنید

  7. عارف گفت:

    سلام خیلی ممنونم از سایت خوبتون. ببخشید بهتره مخزن فرنچ پرس از چه جنسی باشه تا کف شیر رو بهتر درست کنه؟

    1. کافی استور گفت:

      سلام. لطف دارید
      معمولا شیشه و پیرکس هست که هم شستشوی راحتی دارد و هم در برابر گرمو سرد شدن مقاوم است

  8. رها گفت:

    سلام من به کمک راهنمایی شما با همزن دستی کوچیک کف شیر درست کردم، ولی ماندگاریش فقط چند ثانیه هست، تا بیام بذارم روی قهوه و تزیینش کنم از بین میره و تزیین خراب میشه، ماکروفر ندارم که بذارمش ماکفروفر. چجوری ماندگارش کنم؟ بعد اینکه من از موکاپات برا درست کردن اسپرسو استفاده میکنم، که ۶ کاپ هست، اگر بخوام مقدار کمتر درست کنم باید مقدار اب رو کم بریزم ولی قهوه رو اندازه مخزن پر کنم ؟ تو این روش یعنی موکاپات دونه های قهوه هم بعد از اماده شدن داخلش باشه طبیعی هست ؟ سوال سومم اینه که من خواستم لاته درست کنم ولی موفق نشدم، کف شیر اصلا رقیق نیست که شکل درست بشه ،

    1. کافی استور گفت:

      در خصوص کف شیر این روشهایی هستند که میتونید بااونها کف درست کنید

      داخل موکاپات اگر قهوهکم بریزید طعم خراب میشه و اگر اب کم بریزید فشار هوای مورد نظر به دست نمیاد. بهتره این کار را به طور کامل انجام بدید نه اب کم نه قهوه کم. بله پودر قهوه داخل موکاپات باقی میمونه

      داخل کانال اپارات کافی استور ویدئو هایی بیشتری برای تهیه لاته هست. میتونید از اونها کمک بگیرید

      خوشحال میشویم از این که موفقیت شما را در کامنت های بعدی ببینیم

  9. محمد مهدی گفت:

    با سلام
    من اسپرسو ساز دارم و چند بار هم کف شیر مطابق با اصول گفته شده در نت درست کردم، ظاهر کف شیر دارای حباب های بسیار ریز و حالت مخملی هم پیدا کرده(حتی دماسنج هم خریدم که تو دمای ۶۵ درجه قطع بخار انجام بدم)، خیلی ویدیو هم راجب تهیه کف شیر دیدم و کف شیرم هم کاملا اوکی هست ولی وقتی تو فنجان اسپرسو میریزم، خیلی خیلی دیر اشباع میشه و زمان لاته کردن از دست میره😓😓
    لطفا بگید از کدوم مارک شیر استفاده میکنید. بلکه شاید مشکل از شیر باشه.
    اگه راهنمایی بکنید یه دنیا ممنون☺☺☺

    1. کافی استور گفت:

      سلام

      شیر های پر چرب کف ماندگار تر و بهتری دارند.
      بعد از مهارت و توانایی فرد تهیه کننده موارد متعددی در این موضوع دخیل هستند.
      شیر های تازه و شیر های بسته بندی شده کم چرب و پر چرب
      دستگاه اسپرسو ساز شما
      و در زمان لته گیری

      بهتر است یکبار با استفاده از فرنچ پرس کف شیر را تهیه کنید. تا ببینید مشکل از شیر است!؟

  10. فرزانه عزيزنژاد گفت:

    سلام
    بیزحمت بفرمائید بهترین مارک شیر جهت کیفیت دار شدن کف چیست

    1. کافی استور گفت:

      سلام بابت تاخیر در پاسخ گویی عذر خواهی میکنم
      سعی کنید از شیر سرد استفاده کنید و شیر اگر چربیش کم نباشه بهتره

  11. رضا گفت:

    سلام خسته نباشید…چطوری میشه کف شیر رو با شیر با هم مخلوط کرد و اینکه کف شیر رو همون لحظه میشه به قهوه اضاف کرد؟؟؟؟

    1. کافی استور گفت:

      سلام

      ببینید معمولا در پیجر شیر که شیر بخار داده شده و کف هست معمولا پیجر رو چند بار می کوبند تا کف کمی به خورد شیر برود
      سوال دومتون: اره فکر می کنم اشکالی نداشته باشه-همون لحظه منظورتون چیه؟

      با تشکر از شما

    2. علی گفت:

      سلام دوست عزیز من خودم باریستا هستم با فرنچ هم فوم گرفتم خیلی راحت روی شیر کاکائو هم ارت زدم دیگه قهوه ترک و موکاپات جای خود دارد و در جواب دوستانی که میخوان با تماشای فیلم بتونن ارت بزنن اصلا امکان نداره بدتر گیج میشن ارت زدن کار تخصصی هست با فیلم نگاه کردن متوجه نمیشین دوستان عزیز

  12. میثم گفت:

    درود به ادمین
    خیلی ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید
    برای درست کردن قهوه لاته . کاپوچینو و ….. میخواستم
    اکثر کسایی میل میکنند میگن که (کف شیر ، روی قهوه ) مزه خنثی داره ولی دوست دارند که شیرین یا مزه دار باشه
    البته با تجربه خودم شیر خالص بیشترین کف رو میده حتی اضافه کردن شکر هم کف رو کم میکنه این بود که از شما راهنمایی خواستم ببینم میشه با حفظ حجم کف ، طعم رو اضافه کرد؟؟
    یه سئوال دیگه از استاد دارم
    اگه به قهوه که تو پرتافیلتر میریزم شکر اضافه کنم برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد ؟؟ چون بعد از گرفتن شات برای مخلوط کردن شکر مقدار زیادی از کرم قهوه از بین میره

    1. کافی استور گفت:

      با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ گویی
      اضافه کردن شکر به دستگاه آسیب میرساند.
      مزه دار کردن فوم کار مرسومی نیست – راه خاصی نیست مگر اینکه به نوشیدنی و یا شیر مزه را اضافه کنید.

      1. Sajad گفت:

        سلام
        واسه مشکل شکر
        اگر قبل از شات گیری یه محلول غلیظ و گرم از اب و شکر داشته باشیم مشکل حل نمیشه?

        1. کافی استور گفت:

          سلام
          اگر ویژگی های دستگاه اجازه بده حتما مشکل رو حل میکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *