قهوه آمریکانو چگونه تهیه می شود؟

قهوه آمریکانو چگونه تهیه می شود؟

غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!

همانطور که در بعضی از مطالب اشاره شد، اسپرسو پایه اصلی بسیاری از نوشیدنی هایی هم چون کاپوچینو، لاته آرت، آمریکانو و ... است که در هرکدام، نوع ترکیب کردن اسپرسو با عناصر دیگری همچون شیر، کف یا فوم شیر، آب داغ و .... نوشیدنی های مختلفی بر پایه اسپرسو ایجاد می کند.

تاریخچه تشکیل آمریکانو

نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان، آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

قهوه آمریکانو چگونه درست می شود؟

قهوه آمریکانو (Americano) از ترکیب یک شات اسپرسو به همراه آب داغ تهیه می شود.

دابل شات آمریکانو:

اگر می خواهید دابل شات آمریکانو نوش جان کنید، باید اسپرسو دوبل را با آب داغ  ترکیب کنید.

ترکیبات تهیه آمریکانو اسپرسو + آب داغ = قهوه آمریکانو

آب داغ را معمولا بین بازه ۳۰ تا ۴۷۰ میلی لیتر به اسپرسو تک یا دابل شات اضافه می کنند.

در آمریکا ترتیب در ترکیب آب داغ و اسپرسو اهمیت چندانی ندارد یعنی اگر آب داغ را اول بریزیم و سپس اسپرسو یا بالعکس، نوشیدنی همان آمریکانو خواهد بود، اما در سایر کشور ها اگر اسپرسو به آب اضافه شود، نوشیدنی نهایی لانگ بلاک (long black) خواهد شد.

لانگ بلاک و آمریکانو چیست زمانیکه اسپرسو به آب داغ اضافه شود، فوم اسپرسو بر روی نوشیدنی خواهد ماند.

یک نکته:

در بعضی کافی شاپ ها آمریکانو را به عنوان قهوه دمی یا همان قهوه فرانسه می شناسند، اما این دو شاید فقط از نظر غلظت و ظاهر شباهت داشته باشند اما طرز تهیه و طعم این دو کاملا متفاوت است.

برای سرو آمریکانو از ماگ ها و فنجان های ۱۸۰ میلی لیتری استفاده می شود که گاها فنجان های شیشه ای نیز کاربرد دارد.

برای تهیه قهوه آمریکانو و اسپرسو می توانید از قهوه های تازه کافی استور استفاده نمایید.

تصاویر بیشتر از قهوه های آمریکانو را در این گالری مشاهده کنید.

آموزشی تصویری طرز تهیه قهوه آمریکانو:


به اشتراک بگذارید: