رموز جانبی قهوه

چرا قهوه تلخ می شود؟

Bitter Taste in Mouth

تلخ تبدیل به یک کلمه جا افتاده در صنعت قهوه شده است. طعمی که شاید ابتدا کمی ناخوشایند به نظر برسد، ولی بازهم اولین چیزی که برای شروع صبحمان انتخاب می کنیم تنها یک فنجان قهوه ی تلخ است . قهوه ای که از قبل می دانیم که با همان طعم ناخوشایند سر کار داریم اما باز آنرا انتخاب می کنیم. شاید این موضوع یکی دیگر از شگفتی های این گیاه اعجاز انگیز باشد.

با این اوصاف چرا قهوه گاهی بسیار تلخ است و آیا همیشه این موضوع طبیعی است ؟

دم کردن قهوه یک دانش و مهارت است و اگر برای دم آوری آن از اصول لازم پیروی نکنیم حتی اگر بهترین قهوه بازار را خریداری کرده باشیم باز هم از کیفیت فنجان قهوه تان راضی نخواهید بود.

اولین و شایع ترین دلیل تلخ شدن خرید قهوه عصاره گیری بیش از حد آن است که در بیشتر موارد باعث تلخ شدن مزه قهوه می شود .عصاره گیری فرایندی است که طی آن طعم و عطر و رنگ قهوه را بیرون می کشد. که باید به دما ، زمان و مقدار توجه کنیم.

شما می توانید خرید قهوه عربیکا رو از کافی استور به صورت آنلاین سفارش بدی.

سوختن قهوه
عامل بعدی ، سوختن قهوه

سوختن دلیل بعدی تلخ شدن قهوه:

دمای آب در دم آوری قهوه نقش رکن اساسی را بازی می کند. اغلب مردم فکر می کنند برای دم کردن قهوه باید از آب ۱۰۰ درجه استفاده کنند اما این کار باعث سوختن قهوه می شود . دمای مناسب برای آن بین ۹۱ تا ۹۶ درجه سانتیگراد است. یا واضح تر بگوییم. ۹۲و۹۳ درجه سانتیگراد بهترین دماست.

اهمیت تناسب در تهیه قهوه| چه مقدار آب؟ چه مقدار قهوه؟
ببینم!

برشت و آسیاب :

باید به خاطر داشته باشید که می بایست از آسیاب و رست مناسب با ابزار موجود برای درست کردن قهوه استفاده کنید که این امر بسیار مهم است و طعم قهوه تان ار از این رو به این رو می کند.

  • شاید فکر کردید که تمام این موارد دلایلی بر تلخ تر شدن یا بهتر است بگوییم خراب شدن طعم قهوه هستند. خب حالا چرا قهوه تلخ است؟
علت علمی تلخی قهوه
علت علمی تلخی قهوه

اما علت تلخی طبیعی قهوه چیست ؟

تمام قهوه ها، حاوی ترکیبات تلخ هستند با این حال قهوه ربوستا به مراتب تلخ تر از عربیکا است. دلیل افزایش تلخی آن هم ناشی از غلظت بالاتر اسید کلروژنیک که هنگام رست باز شده و به لاکتون های اسید کلروژنیک با طعم تلخ تبدیل می شود است.

اگر به طور خلاصه بگوییم قهوه به دلیل دارا بودن لاکتون های اسید کلروژنیک و فنیلیندان که دو ترکیب شیمیایی هستند تلخ مزه است.

در مطالب بعدی سعی بر این داریم تا بیشتر در مورد ویژگی های عطری و طعمی قهوه صحبت کنیم.

سپاس از توجه شما

40A-60R
خرید قهوه سوپرکرما
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی سوپرکرما Super Crema Blend

براساس وزن از: تومان۲۲۹,۰۰۰
30A-70R
قهوه هشتاد بیست
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی فول دارک Full Dark

براساس وزن از: تومان۱۸۵,۰۰۰
70A-30R
خرید قهوه فروتی پرسو
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی فروتی پرسو Fruity Presso Blend

براساس وزن از: تومان۲۷۰,۰۰۰
80A-20R
قهوه 80 20
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی دارک کارامل Dark Caramel

براساس وزن از: تومان۲۹۰,۰۰۰
5/5 - (2 امتیاز)

1 دیدگاه در “چرا قهوه تلخ می شود؟

  1. Mostafa گفت:

    بسیار عالی مطلب خوبی بود مخصوصا که من نمی دونستم داغی اب باعث تلخ شدن میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *