میوه موجود در تصویر شباهت زیادی به گیلاس دارد البته فقط شبیه آن است در واقع اینمیوه شبیه گیلاس، میوه قهوه است. میوه یا گیلاس قهوه نارس، رنگی سبز دارد و رسیده این میوه، قرمز رنگ یا بنفش می باشد.
دان قهوه داخل این میوه قرار دارد و طی فرآوری های خاصی از آن استخراج می شود. این میوه مراحل مختلفی را می گذراند تا سر از فنجان شما درآورد. داخل هر میوه دو دانه وجود دارد که این دانه ها روبه رو هم قرار گرفته اند. دانه ها توسط پرده نازکی از هم جدا می شوند. هر دانه با پوسته کاغذی نازکی پوشیده شده است.
قهوه در نواحی گرمسیر رشد می کند ونیاز به باران فراوانی دارد. قهوه را آفات متعددی تهدید می کند. یکی از دلایلی که می تواند بر کیفیت این محصول اثر سوئی داشته باشد برداشت دیر محصول است.
عربیکا و روبوستا
عربیکا و روبوستا، دو نوع دانه های موجود در بازار هستند، به طور خلاصه، عربیکا دارای طعم و عطر بهتری نسبت به روبوستا و روبوستا دارای کافئین بیشتری نسبت به عربیکا است و در آب و هوایی که نوع عربیکا قادر به رشد نیست نوع روبوستا می تواند رشد کند.
پس از چیده شدن این میوه ها، طی فرآوری خاصی که روی آن ها انجام می شود، دان را از میوه جدا می کنند و پس از عبور از چندین فرآیند خاص مانند برشته کردن، آسیاب کردن و دم آوری و … سر از فنجان شما در می آورد.
ممنون از مطالب خوبتون. در مورد روش فراوری قهوه هم مطلب بذارین