انواع روش های سرو و تهیه قهوه, نوشیدنی های قهوه

طرز تهیه و آشنایی با قهوه عربی

arabic coffee

این نوشیدنی به روش و متدی برای تهیه قهوه اشاره می کند. برای تهیه قهوه عربی arabic coffee حتما باید از ظرف خاصی به نام دله، و ترجیحا روی ذغال استفاده کنید.اما اگر دله ندارید به ناچار از ایبریک یا قهوه جوش استفاده کنید. برای درست کردن قهوه عربی بر خلاف اسپرسو یا قهوه فرانسه باید به آن ادویه و طعم دهنده افزوده شود.

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه عربی (برای ۳ نفر):

  1. دله
  2. ۳ فنجان آب
  3. هل به صورت پودر- به مقدار لازم
  4. پودر قهوه با درجه آسیاب بسیار ریز و رست تیره – ۳ قاشق سوپ خوری سر پر
  5. پنج یا شش حبه میخک، زعفران و گلاب نیز می توانید به صورت اختیاری اضافه کنید.

درجه آسیاب قهوه برای این نوشیدنی باید بسیار ریز باشد همانند درجه آسیاب قهوه ترک، اما عده ای معتقدند که باید از درجه آسیاب درشت استفاده شود.

تهیه قهوه عربی؟!

۱- افزودن آب به دله

درون دله سه فنجان آب بریزید و بگذارید بجوشد. زمانی که به جوش آمد دله را به مدت سی ثانیه از روی گاز بردارید تا کمی دمای آن فروکش کند.

دم کردن قهوه عربی

هوووم!!!

۲- افزودن پودر قهوه

پودر قهوه تان را اضافه کنید و آن را هم بزنید و دله را روی گاز با شعله کم قرار دهید.

تهیه قهوه عربی

می توانید از قهوه ای با رست روشن نیز استفاده کنید.

۳- دم آوری قهوه عربی

دله تان باید به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه با شعله کم بر روی گاز بماند. پس از این زمان فوم روی قهوه شروع به بالا آمدن می کند. یادتان باشد قهوه نباید بجوشد زیرا در نهایت قهوه ای سوخته خواهید داشت. زمانی که قهوه نزدیک به جوشیدن شد دما را کاهش دهید.

قهوه عربی

قهوه عربی

۴- افزودن هل، میخک یا موارد دیگر

اجاق تان را خاموش کنید و بگذارید دله تان به مدت یک دقیقه ساکن بماند. بعد از پایین آمدن فوم، هل را به آن اضافه کنید هم چنین میخک نیز می توانید به آن بیافزایید حالا یک بار دیگر دله تان را روی گاز قرار دهید و بگذارید تا نزدیک جوشیدن برسد. دیگر تمام است!

طرز تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز
بیشتر بدانید

۵- سرو قهوه عربی

دله تان را بردارید و در فنجان بریزید و نوش جان کنید در صورت تمایل می توانید از صافی رد کنید. در ضمن بهتر است قبل از ریختن قهوه در فنجان، دله را کمی ساکن بگذارید تا پودر یا لرد قهوه ته نشین شده و در نهایت نوشیدنی صاف تری داشته باشید.

نکات تهیه قهوه عربی:

  • اضافه کردن شیر و شکر به قهوه عربی مرسوم نیست.
  • بهتر است برای این قهوه و سایر قهوه ها فنجان های تان را از پیش گرم کنید.
  • تهیه قهوه عربی با ذغال می تواند کیفیت بهتری داشته باید از آن جهت که حرارت آن به صورت یکسان و پیوسته است.
  • در هنگام خرید محصول بهتر است قهوه هایی خریداری شود که با ادویه و طعم دهنده ها ترکیب نشده باشند تا تناسب ترکیب دست خود فرد باشد.
قهوه عربی چیست

شات شما حاضر است!

اگر می خواهید با دله بیشتر آشنا شوید، این مطلب را مطالعه کنید. هم چنین به آداب سرو این نوشیدنی در مطالب بعدی اشاره خواهیم کرد.
اگر مایل اید دوستان تان هم این آموزش را مطالعه کنند می توانید مطلب را با استفاده از شبکه های اجتماعی در انتهای هر مطلب، برای شان ارسال کنید.

برای مشاهده گالری تصاویر تهیه و سرو این نوشیدنی به این لینک گالری تصاویر قهوه عربی مراجعه نمایید.

نوشته های مشابه

guest
32 دیدگاه
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه‌ها
وحید
وحید
7 months قبل

سلام
من امسال تو عراق، سه جای متفاوت ،قهوه درست شده با دله خوردم که هر سه شدیدا تلخ بودن، ولی یکیشون طعم ترشی خوشایندی داشت و بسیار لذت بردم.
همچنین طبق فرمایش دوستان، دله های بسیار بزرگی هم روی ذغال داشتند که از اونها قهوه را داخل دله های کوچک برای سرو میریختند. و شیشه های نسکافه عربی هم به تعداد زیاد بود.

علیرضا
علیرضا
10 months قبل

با سلام
قهوه عربی تو خوزستان به این روش تهیه میشه که ابتدا پودر قهوه تازه آسیاب شده کمی زبرتر از قهوه ترک رو دم میدن تو یه دله بزرگ به اسم گم گم (gom gom) بعد اونو از صافی رد میکنن که لرد قهوه گرفته بشه و اصطلاحا بهش میگن شربت .بعد این شربتو میریزن تو دله، واسه غلیظ شدن یه مقدار میتونید نسکافه اضافه کنید بعضیا هل یا مقدار کمی زعفران هم اضافه میکنن و دله رو حرارت ملایم تو منقل کنار ذغال میذارن.
البته این قهوه بیشتر مختص خوزستان و عراقه.و طریقه سروش اینه که مقدار کمی تو فنجون ریخته میشه .تو بحرین و قطر پودر قهوه ای که رست کم داده شده رو با مقدار زیاد هل و زعفران و گاهی زنجبیل دم میکنن و موقع سرو فنجون و پر میکنن البته قهوه اش خیلی رقیقه و رنگ روشنی داره.

احد
احد
11 months قبل

من مدتی طولانی است که دارم با گلد درست میکنم و تمام مشتری هایم هم رازی هستند و الان برام این سوال شده که میشه با قهوه فوری (علی کافی)درست کرد؟

پسرخوب
پسرخوب
11 months قبل

باسلام خدمت دوستان گلم.بچه ها درجه آسیاب باید چقدر باشه؟مثل قهوه ترک یعنی آرد آرد؟؟با سپاس از سایت خوبتون🙂

مصطفی
مصطفی
1 سال قبل

اقاسلام شما میگید باد قل بخوره ولی نجوشه .اگه بخواد قهوه قل بخوره میجوشه خوب

بهنام
بهنام
1 سال قبل

خسته نباشید
میخواستم بدونم به غیر از وسیله ای ک توش قهوه رو دم میارن تفاوتش با قهوه ترک در چیه؟

کافی استور
کافی استور
Admin
پاسخ به  بهنام
1 سال قبل

سلام سلامت باشید
خب هر کدوم از ابزار ها توسط یک نفر به ثبت رسیده و جایی در دنیا باز کرده. عمده ترین تفاوتش طعم و عطر ویژگی های محصول نهایی هستش که متفاوته از هم
قهوه عربی رو با هل و … تهیه میکنند و قهوه ترک رو کمتر با ادویه جات ترکیب میکنن

محمد
محمد
پاسخ به  بهنام
10 months قبل

سلام,,,,, این توضیحات که گفته شد بیشتر شبیه به تهییه قهوه ترک هست و ته نشین قهوه داره,,, ظرف مخصوصش هم از نوع مس هست و دسته داره مثل شیر جوش,,,,,,, دله از نوع برنج هست و برای اینکه ته نشین نداشته باشه از نسکافه گلد و کلاسیک و اسپرسو فوری استفاده میشه, اتفاقا چند بار که کف کرد میزارن روی حرارت ملایم و هرچه بیشتر بمونه غلیظتر میشه مثل شیره,,,, اونجوری بهتره قهوه ترک درست کنیم با شیرجوش

علی
علی
1 سال قبل

اصل قهوه پیش عرب هاست