قهوه همان قهوه است اما تفاوت هایی باعث می شود که قهوه را تازه خطاب کنیم! حتما در حین رفت آمدهای روزانه، مغازه های قهوه فروشی را دیده اید، ممکن است مغازه ای را ببینید که فعالیت آن در زمینه فروش قهوه های بسته بندی از برندهای فعالی چون ایلی، استارباکس، لاواتزا، دانکین دوناتز و … در صنعت قهوه باشد. این بسته ها در رست های گوناگون، وزن های مختلف و در حالت دان یا پودر موجود هستند. نکته قابل توجه این است که، این قهوه ها باید زمان و مسافت زیادی را طی کند تا به نیاز مشتریان در کشورهای دیگر پاسخ دهد.
پس از انجام فرآیندهای جداسازی گوشت میوه از دانه، قهوه وارد مرحله رست یا بو دادگی می شود پس از مرحله رست، دانه قهوه یا قهوه آسیاب شده، باید به طور دقیق و با روش هایی خاص، بسته بندی شود. به عنوان مثال برای حفاظت از عطر و طعم قهوه ها، درون بسته بندی گازهایی را متصاعد می کنند، هم چنین بسته بندی باید به گونه ای باشد که مانع ورود هوا، رطوبت و نور به داخل آن شود.
اما شاید مغازه ای را ببینید که قهوه های تازه رست برای فروش دارد، فرقی نمی کند، این قهوه ها می توانند در همان محل یا در کارخانه رست شوند و پس از انجام فرآیند رست، به مغازه منتقل شوند.
این قهوه ها دیگر نیاز به بسته بندی با روش های خاص ندارد. اما باید با روش هایی مانند نگهداری قهوه در باکس های شیشه ای از ورود هوا و اکسیژن به آن جلوگیری کرد تا عطر و طعم دان، تحت تاثیر عوامل محیطی قرار نگیرد. در ضمن این قهوه ها قرار نیست زمان و مسافت زیادی را بگذرانند چرا که، کمی بعد از رست، به دست مشتریان خواهد رسید.

البته بهتر است از مخزن یا سیلوهایی استفاده شود که علاوه بر جلوگیری از ورود هوا، مانع رسیدن نور به دانه های قهوه شود.
در هنگام خرید از مغازه هایی که قهوه تازه برشته دارند، شما می توانید قهوه تان را به صورت دانه دریافت کنید یا از فروشنده بخواهید که متناسب با دستگاه تان قهوه را آسیاب کند.
تفاوت را متوجه شدید؟ نظراتتان را با ما در میان بگذارید. در ضمن می توانید با استفاده از شبکه های اجتماعی در انتهای هر مطلب، آن را برای دوستان تان ارسال نمایید.
کمی کلی تر بگوییم:
وقتی صحبت از قهوه تازه می شود، منظور قهوه با برشت تازه است این یعنی قهوه اخیرا فرآیند رست را گذرانده و پس از آن مشتری می تواند از قهوه استفاده کند در واقع فاصله زمانی برشت دانه تا دم آوری آن کوتاه است. در قهوه های بسته بندی، قهوه پس از فرآیند رست، بسته بندی می شود و طی مسافت و زمانی به مغازه دار برای فروش تحویل داده می شود.
شما از کدام قهوه استفاده می کنید؟ قهوه های بسته بندی یا قهوه های تازه! در مطالب بعدی به طور کامل پیرامون شرایط نگهداری قهوه در خانه صحبت خواهیم کرد. دم آوری و روش های تهیه قهوه ها را نیز مطالعه کنید.
اکثر قهوه های بسته بندی و کارخونه ای واقعا بی کیفیت هستند .ممنون از سایت خوبتون
سلام می تونید قوی ترین قهوه که کافئین بالایی داشته باشه و بتونه آدم رو بیدار نگه داره معرفی کنید؟
من مترجم هستم و بیشتر شب ها بیدارم. نیاز دارم تمرکز کنم و خسته نشم. لطفا پیشنهاد بدید
سلام
پیشنهاد میکنم اگر میخواهید از انرژی قهوه استفاده کنید حتما توی روز این کار رو انجام بدید. اما کدام قهوه بیشترین کافئین را دارد را مطالعه نمایید
ترجیحا اسپرسو کافئین بیشتری دارد
سلام
من قهوه سبز رو میخرم معمولا و خودم رست میکنم و آسیاب دستی هم دارم خودم پودر میکنم واقعا خیلی فرق میکنه وقتی که قهوه آسیاب شده تازه هم رست باشه واقعا طعمش فرق داره .
سلام
من یبار بو قهوه تازه رو کشیدم خیلی خوب و عالیه. تو کل خونه پیچیده بود
از قهوه های بسته بندی شده بیزارم، کلا از چیزای فله ای لذت می برم. و از سایت فوق العادتون هم ممنونم، مطمئنن تبلیغ سایتتون رو میکنم
سلام
نظر لطف شماست. در خدمتتون هستیم