کن پانا یا اسپرسو با خامه

کن پانا یا اسپرسو با خامه
خامه رو بزن، اسپرسو رو نزن!

"با خامه" ترجمه جالب کن پانا "con panna" به ایتالیایی است. نوشیدنی خوش ظاهری که دوست داران خاص خودش را دارد. این نوشیدنی از دست آوردهای دیگر اسپرسو است به این معنی که پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته آرت، کاپوچینو، آفوگاتو و ... اسپرسو است. در ایران این نوشیدنی کم کم در اکثر کافه ها رواج یافته است البته غیر از کافه ها، در خانه ها نیز تهیه می شود.
به کافه کن پانا در ایالات متحده، "café Vienne" و در فرانسه و انگلیس "café Viennois" می گویند.

مواد تشکیل دهنده کن پانا Whipped Cream یا خامه زده شده

موارد مورد نیاز برای تهیه کن پانا:

  • یک تک شات یا دابل شات اسپرسو
  • مقداری خامه زده شده هم در اختیار داشته باشید

برای تهیه خامه زده شده می توانید مقداری خامه را در ظرف بریزید و توسط همزن دستی یا بلندر آن را بزنید. بعد از انجام این کار خامه تان پف کرده و کمی هم سبک تر می شود البته به طرز تهیه خامه زده شده در مطالب بعدی به صورت کامل اشاره خواهد شد.

تهیه کن پانا بسیار ساده است:

۱- اسپرسو

یک شات اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز یا از موکاپات بگیرید و در فنجان بریزید.

۲- خامه زده شده

خامه زده شده را به اندازه ای که مایل اید روی اسپرسو بریزید و به گونه ای آن را تزیین کنید.
خب! نوشیدنی تان آماده شده است، اسپرسویی داغ، به همراه خامه ای سرشار از عطر اسپرسو!!!

یک فنجان کافه کن پانا بفرمایید!

برای تزیین نوشیدنی تان می توانید پودر شکلات یا پودر قهوه بر روی خامه تان بریزید. کافه کن پانا را در فنجان های کوچک و گاهی شیشه ای سرو می کنند.
کافی لاورهای عزیز، پس از تهیه این نوشیدنی خوش ظاهر، نظرات و تجربه هاتون را کامنت کنید.

طرز تهیه کن پانا را به صورت کامل در ویدئو زیر مشاهده کنید: