نوشیدنی های پایه اسپرسو, نوشیدنی های قهوه

کن پانا یا اسپرسو با خامه

کن پانا چیست
دیدگاه بگذارید و امتیاز کافی کلاب دریافت کنید!

با خامه ترجمه جالب کن پانا con panna به ایتالیایی است. نوشیدنی خوش ظاهری که دوست داران خاص خودش را دارد. این نوشیدنی از دست آوردهای دیگر اسپرسو است به این معنی که پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته آرت، کاپوچینو، آفوگاتو و … اسپرسو است. در ایران این نوشیدنی کم کم در اکثر کافه ها رواج یافته است البته غیر از کافه ها، در خانه ها نیز تهیه می‌شود.

خامه رو بزن، اسپرسو رو نزن!

به کافه کن پانا در ایالات متحده، café Vienne و در فرانسه و انگلیس café Viennois می‌‌گویند.

مواد تشکیل دهنده کن پانا
Whipped Cream یا خامه زده شده

موارد مورد نیاز برای تهیه کن پانا:

  • یک تک شات یا دابل شات اسپرسو
  • مقداری خامه زده شده هم در اختیار داشته باشید

برای تهیه خامه زده شده می‌توانید مقداری خامه را در ظرف بریزید و توسط همزن دستی یا بلندر آن را بزنید. بعد از انجام این کار خامه تان پف کرده و کمی هم سبک‌تر می‌شود البته به طرز تهیه خامه زده شده در مطالب بعدی به صورت کامل اشاره خواهد شد.

تهیه کن پانا بسیار ساده است:

۱- اسپرسو

یک شات اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز یا از موکاپات بگیرید و در فنجان بریزید.

۲- خامه زده شده

خامه زده شده را به اندازه ای که مایل اید روی اسپرسو بریزید و به گونه ای آن را تزیین کنید.
خب! نوشیدنی تان آماده شده است، اسپرسویی داغ، به همراه خامه ای سرشار از عطر اسپرسو!!!

یک فنجان کافه کن پانا
بفرمایید!

برای تزیین نوشیدنی‌تان می‌توانید پودر شکلات یا پودر قهوه بر روی خامه‌تان بریزید. کافه کن پانا را در فنجان های کوچک و گاهی شیشه ای سرو میکنند. کافی لاورهای عزیز، پس از تهیه این نوشیدنی خوش ظاهر، نظرات و تجربه هاتون را کامنت کنید.

طرز تهیه و آشنایی با قهوه عربی
بیشتر بدانید

ویدئوی تهیه کن پانا

منبع: ویکی پدیا

پیشنهاد هوشمند قهوه

نوشته های مشابه

guest
5 دیدگاه
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه‌ها
رضا
رضا
1 سال قبل

سلام
تهیه خامه زده شده رو هم بگذارید

sajad
sajad
1 سال قبل

سلام خامه باید طعم دار باشه مثلا با شکر زده بشه یا معمولی باشه؟

کافی استور
کافی استور
پاسخ به  sajad
1 سال قبل

سلام
با شکر بزنید طعم بهتری داره.

زهرا منصوری
زهرا منصوری
1 سال قبل

ممنون از مطالب بسیار خوب و اموزنده و به زبان سادتون

کافه ژیوار
کافه ژیوار
1 سال قبل

اطلاعات بسیار مفید و وبسایتی عالی
آرزوی موفقیت