کن پانا یا اسپرسو با خامه
با خامه ترجمه جالب کن پانا con panna به ایتالیایی است. نوشیدنی خوش ظاهری که دوست داران خاص خودش را دارد. این نوشیدنی از دست آوردهای دیگر اسپرسو است به این معنی که پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته آرت، کاپوچینو، آفوگاتو و … اسپرسو است. در ایران این نوشیدنی کم کم در اکثر کافه ها رواج یافته است البته غیر از کافه ها، در خانه ها نیز تهیه میشود.
خامه رو بزن، اسپرسو رو نزن!
به کافه کن پانا در ایالات متحده، café Vienne و در فرانسه و انگلیس café Viennois میگویند.
موارد مورد نیاز برای تهیه کن پانا یا قهوه با خامه:
- یک تک شات یا دابل شات اسپرسو
- مقداری خامه زده شده هم در اختیار داشته باشید
همان طور که گفته شد، طرز تهیه قهوه اسپرسو با خامه یا همان قهوه و خامه بسیار بسیار ساده است!
برای تهیه خامه زده شده میتوانید مقداری خامه را در ظرف بریزید و توسط همزن دستی یا بلندر آن را بزنید. بعد از انجام این کار خامه تان پف کرده و کمی هم سبکتر میشود البته به طرز تهیه خامه زده شده در مطالب بعدی به صورت کامل اشاره خواهد شد.
تهیه کن پانا یا قهوه با خامه بسیار ساده است:
۱- اسپرسو
یک شات اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز یا از موکاپات بگیرید و در فنجان بریزید.
۲- خامه زده شده
خامه زده شده را به اندازه ای که مایل اید روی اسپرسو بریزید و به گونه ای آن را تزیین کنید. همچنین می توانید از خامه صبحانه هم برای این کار استفاده کنید. طرز تهیه قهوه با خامه صبحانه هم به همین شکلی هست که توضیح داده شد.
خب! اسپرسو کن پانا شما آماده شده است،اسپرسویی داغ، به همراه خامه ای سرشار از عطر اسپرسو!!!
برای تزیین اسپرسو کن پانا یا خامه قهوه میتوانید پودر شکلات یا پودر قهوه بر روی خامهتان بریزید. کافه کن پانا را در فنجان های کوچک و گاهی شیشه ای سرو میکنند. کافی لاورهای عزیز، پس از تهیه این نوشیدنی خوش ظاهر، نظرات و تجربه هاتون را کامنت کنید.
ویدئوی طرز تهیه قهوه با خامه یا تهیه کن پانا
منبع: ویکی پدیا
موافقم