نوشیدنی های قهوه با شیر

طرز تهیه بن بن کافی

bonbon coffee

ریشه بن بن کافی از شهر والنسیا کشور اسپانیا است. به دلیل  اینکه در بین مردم محلی آنجا خیلی محبوبیت پیدا کرد، توانست در نهایت شهرت جهانی بیابد. ریشه کلمه”بن بن” از یک اصطلاح اسپانیایی به معنی “شیرینی” می آید. قهوه بن بن به دلیل شهرتش، در انواع مختلفی از نقاط مختلف اروپا و حتی قاره های مختلف یافت می شود.

bonbon coffee
در ادامه به طرز تهیه بن بن کافی سنتی و همچنین مواد اولیه آن می‌پردازیم.

طرز تهیه بن بن کافی سنتی

به طور سنتی، بن بن نوعی قهوه است که شامل اسپرسو مخلوط با شیر غلیظ شده شیرین به نسبت یک به یک است. (در ادامه طرز تهیه شیر غلیظ شده را توضیح خواهیم داد).

در این دستور پخت تنها از دو ماده شیر و قهوه اسپرسو استفاده شده است، دستور پخت های دیگری هم وجود دارد که در ادامه طرز تهیه ون ها را هم توضیح خواهیم داد. شیر غلیظ شده تنها ماده ای هست که قهوه بن بن رو از بقیه قهوه ها متفاوت می کند.

مواد اولیه برای دو نفر

  • 4 قاشق چای‌خوری شیر غلیظ شده
  • 80 میلی لیتر قهوه

شیر غلیظ شده را داخل یک شات بریزید و سپس قهوه اسپرسو را به آن اضافه کنید و از قهوه بن بن خود لذت ببرید به همین سادگی.

در صورت تمایل می تونید ابتدا قهوه رو به فنجان اضافه کنید، هیچ قانون سختگیرانه ای برای تهیه این قهوه خوشمزه وجود ندارد.

اگر به دنبال قهوه درجه یک با عطر و طعم فوق‌العاده برای تهیه اسپرسو می‌گردید، می‌توانید بر روی کافی استور حساب ویژه باز کنید. به محصولات اسپرسویی زیر نگاهی بیاندازید و بعد از تجربه آنها حتما نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

40A-60R
خرید قهوه سوپرکرما
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی سوپرکرما Super Crema Blend

براساس وزن از: تومان۲۲۹,۰۰۰
30A-70R
قهوه هشتاد بیست
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی فول دارک Full Dark

براساس وزن از: تومان۱۸۵,۰۰۰
70A-30R
خرید قهوه فروتی پرسو
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی فروتی پرسو Fruity Presso Blend

براساس وزن از: تومان۲۷۰,۰۰۰
80A-20R
قهوه 80 20
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

قهوه تازه ترکیبی دارک کارامل Dark Caramel

براساس وزن از: تومان۲۹۰,۰۰۰

 

نکات مهم در تهیه

  • اگرچه به طور سنتی این قهوه با شیر غلیظ شده پرچرب تهیه می ‌شود، اما گزینه‌ های کم‌ چرب و بدون چربی نیز وجود دارد (اما نمی ‌توانیم تضمین کنیم که طعم آن را دوستدارید یا خیر).
  • اگر به لاکتوز حساسیت دارید می توانید از شیر بادام یا نارگیل با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • معمولا در کنار این قهوه بیسکوییت یا کوکی سرو می شود.
  • اگر می خواهید به طور کامل از قهوه خود لذت ببرید قبل از نوشیدن، آن را کاملا هم بزنید.

ویدئو تهیه بن بن کافی

طرز تهیه بن بن کافی مدرن

مواد اولیه کافه بن بن

  • 2 شات اسپرسو
  • 2 شات شیر تغلیظ شده
  • 2 شات خامه فرم گرفته
  • یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو
bon bon coffee
معمولا به دلیل تفاوت رنگ دو ماده تشکیل دهنده این قهوه، سعی میشود این نوشیدنی زیبا رو در لیوان های شیشه ای سرو کنند.

طرز تهیه کافه بن بن

  • خامه و عصاره وانیل را با همزن دستی بزنید تا پف کند
  • 2 شات اسپرسو را داخل فنجان بریزید
  • شیر غلیظ شده را در فنجان بریزید، نسبت اسپرسو و شیر 1:1 است
  • روی آن را با خامه فرم گرفته بریزید
  • روی آن پودر کاکائو بپاشید

نکته مهم: کالری بن بن کافه مدرن بیشتر از سنتی آن است و تقریبا 2 شات این قهوه 390 کالری انرژی دارد.

در ادامه به طرز تهیه شیر عسلی یا شیر غلیظ شده می‌پردازیم تا شما راحتر قهوه بن بن را تهیه کنید.

bonbon coffee
احتمالا در طول مطالب قبلی برای شما سوال شده بود که شیر غلیظ شده چیست؟ در ادامه میخواهیم طرز تهیه شیر عسلی رو توضیح بدیم تا شما از خوردن این قهوه خوشمزه و متفاوت منصرف نشوید.

طرز تهیه شیر عسلی یا شیر غلیظ شده

شیر عسلی یا شیر غلیظ شده، همان شیر گاو هست که حدود 60 درصد از آب آن گرفته شده و به آن شکر اضافه شده ‌است. محصول به ‌دست آمده بسیار شیرین و غلیظ است. البته شیر غلیظ شده بسته بندی شده هم در بازار موجود هست که می توانید برای تهیه قهوه از آن محصول استفاده کنید.

مواد اولیه شیر غلیظ شده

  • شیر پر چرب 2 پیمانه
  • شکر دو سوم پیمانه

طرز تهیه

  • در ابتدا شیر و شکر را داخل شیرجوش ریخته و مخلوط کنید.
  • وقتی شکر در شیر حل شد شعله گاز را روی متوسط قرار بدید تا شکر کاملا در شیر حل شود.
  • هنگامی که شکر کاملا در شیر حل شد، حرارت را روی درجه متوسط تنظیم کنید. اجازه دهید مخلوط شیر و شکر به جوش بیاید. شیر و شکر را به هم نزنید. به هم زدن مخلوط باعث می شود بافت شیر خراب شده و کریستالی شود.
  • حالا مخلوط شیر و شکر کاملا باهم ترکیب شده و باید اجازه دهید این مخلوط 35 الی 40 دقیقه در در دمای بسیار کم بجوشند و حجم آن کم شود و غلظت آن بیشتر بشه. اگر دیدید روی شیر خامه تشکیل شده آن را با قاشق به آرامی بردارید و اگر دیدید شکر در اطراف شیر جوش جمع شده اصلا سعی نکنید شکر را با شیر مخلوط کنید چون باعث می شود شیر خراب شود.
  • در آخر وقتی شیر غلیظ شد و رنگ کرم مانند گرفت آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید کاملا خنک شود، سپس داخل یخچال قرار دهید تا این مایع غلیظ تر و سفت تر شود بعد از چند ساعت شیر عسلی یا شیر غلیظ شده شما آماده است.
بن بن کافی
همونطور که شما به قهوه موکا و لاته خودتون میتونید با اضافه کردن تا تغییر دادن یک ماده تفاوت ایجاد کنید، دقیقا در این قهوه هم میتونید این جزئیات کوچک تغییر بدید و از قهوه بیشتر لذت ببرید.

نکات مهم:

  • اگر رژیم دارید و نمی‌توانید از شیر پرچرب استفاده کنید می‌توانید از شیر کم چرب استفاده کنید اما غلظتی که مدنظرتان هست را به شما نمیدهد.
  • اگر به لاکتوز حساسیت دارید می توانید شیر را با شیر بادام یا شیر نارگیل جایگزین کنید.

جشنی برای چشمان تو

معمولا لیوان های شیشه ای نسبت به لیوان های مات و ماگ ها بیشتر مورد علاقه عاشقان این قهوه هست. اگر میخواهید نوشیدنی بیشتر نمایان شود از لیوان شیشه ای استفاده کنید. اگر از لیوان شیشه ای استفاده کنید میتوان نوشیدنی را با دورنگ متفاوت و متضاد دید. هر بار که یک جرعه از قهوه می خورید ، نوشیدنی، هم زده میشه!!!

چطور به بن بن کافی خود تنوع بدهیم؟

بن بن کافه، به شیر غلیظ شده با طمع اسپرسو معروف هست برای تنوع دادن به این قهوه خوشمزه می‌توانید از قهوه فرانسه یا قهوه برزیلی هم استفاده کنید. اگر رژیم هستید به شما پیشنهاد می کنیم برای تهیه شیر غلیظ شده از شیر کم چرب به جای شیر پرچرب استفاده کنید تا کالری کمتری دریافت کنید و در همین حال از قهوه خودتون هم لذت ببرید. درست کردن کف شیر برای روی قهوه، الزامی نیست ولی کف شیر مثل یک تیکه کیک کنار قهوه است که باعث میشه بیشتر از قهوه خودتون لذت ببرید.

بن بن کافی
به طور کلی اگر به این فکر هستید که در قهوه روزانه خودتون تغییراتی بدید یا به دنبال چیزی متفاوت هستید به شما توصیه میکنیم حتما این قهوه خوشمزه رو فراموش نکنید.

خلاصه

به طور سنتی، بن بن نوعی قهوه است که شامل اسپرسو مخلوط با شیر غلیظ شده شیرین به نسبت یک به یک است. شیر عسلی یا شیر غلیظ شده، همون شیر گاو هستش که حدود 60 درصد از آب آن گرفته شده و به آن شکر اضافه شده ‌است. 

معمولا لیوان های شیشه ای نسبت به لیوان های مات و ماگ ها بیشتر مورد علاقه عاشقان این قهوه هست. اگر رژیم هستید به شما پیشنهاد می کنیم برای تهیه شیر غلیظ شده از شیر کم چرب به جای شیر پرچرب استفاده کنید تا کالری کمتری دریافت کنید و در همین حال از قهوه خودتون هم لذت ببرید.

در این مقاله کافه بون بون و طرز تهیه آن آشنا شدیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. ممنون که تا به انتها این مقاله همراه ما بودید، شما می‌توانید سوالات، نظرات و پیشنهادات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشته و امتیاز کافی کلاب نیز دریافت نمایید.

منابع: foodal fullcoffeeroast

4.7/5 - (3 امتیاز)

2 دیدگاه در “طرز تهیه بن بن کافی

  1. unknown گفت:

    سلام اولین بار هست میخوام از کافی استور خرید کنم
    آیا میشه اعتماد کرد ؟ ممنون میشم کسی که تا حالا خرید کرده بگه

    1. محمدرضا ذوالفقاری گفت:

      بله، حتی اگه مشکلی پیش بیاد حتما برطرف یا جبران میکنن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *