طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز

طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز

اسپرسو را در منزل بگیرید! ممکن است که شما عاشق اسپرسو های کافه مورد علاقه تون باشید اما شاید نتوانید در هر زمانی که اراده کردید قهوه ای نوش جان کنید، به کافی شاپ بروید و یا شاید بخواهید مهمان های تان را در یک اسپرسو خوب، لاته، یا ... سهیم کنید در این حال، پیشنهاد می کنیم کافه را به خانه بیاورید!

لذت تهیه قهوه در خانه آخ که چه حالی میده!

اسپرسو چیست؟

اسپرسو در واقع روشی برای تهیه قهوه است که این روش با عبور آب نزدیک به نقطه جوش و تحت فشار از قهوه آسیاب شده، در کمتر از ۲۵ ثانیه انجام می شود.  یک شات اسپرسو "Espresso" حجمی حدود ۲۵-۳۰ میلی لیتر دارد که به آن سینگل اسپرسو "single espresso" یا یک شات اسپرسو گفته می شود.

با یک دستگاه اسپرسو ساز شما به راحتی می توانید در هر زمان، یک شات اسپرسو البته با دانه قهوه های منتخب خودتان نوش جان کنید اما این نکته را بدانید: اسپرسو دستگاهی که در یک کافی شاپ، روزانه صدها اسپرسو می گیرد کیفیت نسبتا بهتری به اسپرسو دستگاه خانگی دارد. اگر دستگاه اسپرسو ساز ندارید میتوانید تهیه اسپرسو را با موکاپات انجام دهید.

قبل از آموزش و تهیه اسپرسو با دستگاه این نکته را عرض کنیم که اسپرسو متد و روشی برای تهیه قهوه است این بدان معنی است که قهوه ای به نام اسپرسو نداریم. در این روش باید فیلترهایی را رعایت کنیم تا نوشیدنی ما اسپرسو نام گیرد فیلترهایی چون:

  1. استفاده از دستگاه اسپرسو ساز یا (بعضا موکاپات)
  2. درجه آسیاب متناسب پرتافیلتر
  3. رست معمولا ملایم رو به تیره و تیره

(این نکته را هم بدانید: عملکرد موکاپات و دستگاه اسپرسو ساز تا حدودی مشابه هم است اما نام نوشیدنی موکاپات اسپرسو نیست ولی به آن اسپرسو گفته می شود و در اصل اسپرسو، نام نوشیدنی دستگاه اسپرسو ساز است.)

متدهای دیگری چون قهوه ترک، فرانسه، کمکس یا ... هر کدام به طور جداگانه، فیلترهای مخصوص به خود را دارند. برای آموزش طرز تهیه اسپرسو با دستگاه پیشنهاد می کنیم ابتدا دستگاه اسپرسو ساز را بشناسید! و اما

طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز:

الف) خرید دانه یا پودر قهوه با رست مورد نیاز:
خرید دانه یا پودر قهوه بهتر است دانه را قبل از استفاده آسیاب کنید تا از تازگی بیشتری بهره مند شوید

تازگی قهوه یکی از فاکتورهای بسیار مهم در هنگام خرید است پس سعی کنید از قهوه تازه رست استفاده کنید یا اگر از قهوه های بسته بندی استفاده می کنید حتما به تاریخ رست آن دقت کنید. هم چنین به مقداری خریداری کنید که محصول، قبل از اتمام، تازگی خود را از دست ندهد. برای تهیه اسپرسو، معمولا از دانه با رست تیره استفاده می شود اما با توجه به ذائقه و سلیقه، رست های روشن تر نیز استفاده می شود.

ب) آماده سازی ماشین اسپرسوساز و پرتافیلتر:
۱-  ماشین را از دقایقی قبل روشن کنید تا گرم شود.
۲- مخزن آب دستگاه:

مخزن آب را پر کنید. اگر دستگاه به منبع آب متصل نیست آب تصفیه شده را به صورت دستی به آن اضافه کنید. دمای آب در نهایت به ۱۹۷-۲۰۴ درجه فارنهایت یا ۹۶-۹۲ درجه سانتی گراد می رسد. در عصاره گیری از ترکیبات قهوه دمای آب بسیار مهم است.

۳- پرتافیلتر:
تمیز کردن پرتافیلتر پس از هر بار مصرف، پرتافیلتر را تمیز کنید

پرتافیلتر را ازدستگاه جدا کرده و آن را با یک پارچه مرطوب، تمیز و سپس خشک کنید.

۴- میزان پودر اسپرسو:
میزان دوز اسپرسو مقدار یا دوز قهوه

اگر می خواهید تک شات اسپرسو بگیرید (۲۵-۳۰ میلی لیتر) از ۷ گرم پودر قهوه و اگر یک دابل شات (۵۰-۶۰ میلی لیتر) می خواهید از ۱۴-۱۸ گرم پودر استفاده کنید.لابد می پرسید اسپرسو دابل چیست و چگونه تهیه می شود؟

۵- فشرده کردن اسپرسو:

بعد از ریختن پودر قهوه در پرتافیلتر، سطح آن را با دست صاف کنید تا همه پودر قهوه، هم سطح پرتافیلتر شود حالا با یک کوبه قهوه یا تامپر، قهوه تان را فشرده کنید (تامپر ابزاری برای فشردن یا کوبیدن پودر قهوه است). سعی کنید فشار به طور یکسان به تمام پودر قهوه وارد شود تا آب نیز به طور یکسان از آن عبور کند.

فشرده کردن پودر قهوه اسپرسو دست را به حالت ۹۰ درجه بگیرید

برای انجام این کار، پرتافیلتر را روی یک سطح صاف قرار دهید و به طور مساوی با فشار  ۳۰ پوندی (۱۳٫۵ کیلوگرم) توسط تامپر، پودر قهوه را فشرده کنید.

ج) گرفتن شات اسپرسو
۱-  اتصال پرتافیلتر به هد گروپ:
اتصال پرتافیلتر به هد گروپ ابتدا گروپ را شستشو دهید

قبل از اتصال پرتافیلتر، هد گروپ را روشن کنید تا آب از آن عبور کنید این کار باعث می شود که اگر قهوه ای از عصاره گیری قبلی، بر روی گروپ باقی مانده بود پاک شود تا طعم اسپرسو جدید را خراب نکند سپس پرتافیلتر را به هد گروپ وصل کنید.

۲- شروع شات گیری:
پایان شات گیری اسپرسو اسپرسو خانگی میتونه خیلی لذت بخش تر باشه!

پس از روشن کردن دستگاه، دکمه گرفتن شات را بزنید البته در این حین حواس تان به زمان هم باشد. گرفتن یک شات اسپرسو حدود ۲۵ ثانیه به طول می انجامد. اسپرسو دستگاه اسپرسوساز نسبتا غلیظ، همراه با کرما یا خامه ای کرمی رنگ بر روی آن است.

۳- پایان شات گیری:
گرفتن شات اسپرسو نوش جان

میزان کافئین:

احتمالا یکی از این دو سوال در ذهن شما نیز هست!

کدام قهوه کافئین بیشتری دارد؟

تفاوت مزه و ویژگی های قهوه ترک و اسپرسو و فرانسه چیست؟

د) سرو اسپرسو و تمیز کردن ماشین اسپرسوساز:

اسپرسو بلافاصله پس از ریخته شدن در فنجان باید سرو شود. در کنار اسپرسو معمولا یک شکلات کوچک و یک فنجان آب سرو می شود. می توانید آب را پیش از اسپرسو نوش جان کنید تا طعم آن را کاملا درک کنید.

هم چنین می توانید با استفاده اسپرسو تان، نوشیدنی های دیگری را در خانه درست کنید نوشیدنی های چون کن پانا یا اسپرسو با خامه، کاپوچینو، آمریکانو و ... و البته فراموش نکنید برای تهیه برخی از نوشیدنی های بر پایه اسپرسو نیاز به فوم شیر دارید این مطلب شما را راهنمایی می کند.

در انتهای مطلب، یک ویدئو از طرز تهیه اسپرسو با دستگاه قرار داده شده است، پیشنهاد می کنیم آن را مشاهده کنید.

نکات تهیه قهوه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز:

  1. در پرتافیلتر غیر از پودر قهوه، افزودنی دیگری مانند شکر یا ... نریزید.
  2. فنجان های تان را از پیش گرم کنید این کار از سرد شدن سریع قهوه تان جلوگیری می کند.
  3. از آب شیر برای تهیه اسپرسو استفاده نکنید زیرا املاح آن باعث رسوب در ماشین اسپرسو شما می شود.
  4. اگر در خانه دستگاه آسیاب ندارید، در هنگام خرید مطرح کنید که دانه قهوه برای چه دستگاهی آسیاب شود.
  5. اگر دانه های تان درشت آسیاب شده باشد آب با سرعت بیشتر و زمان کمتری از آن عبور می کند و در نتیجه اسپرسو رقیق و بدون طعم خواهید داشت و برعکس اگر دانه های تان ریز آسیاب شده باشد زمان گرفتن شات افزایش می باید و در پایان نیز اسپرسو تان به تلخی می زند.

کافی لاورهای عزیز، نظرات و سوالات خود را می توانید در انتهای مطلب با ما در میان بگذارید.

بفرمایید!

یک شات اسپرسو دوستان تان را به یک شات اسپرسو، در کافه خانگی تان دعوت کنید!

حتما گالری تصاویر زیبا و آموزشی از تهیه قهوه با دستگاه اسپرسو ساز را مشاهده کنید. در ضمن با استفاده از شبکه های اجتماعی در انتهای مطلب، می توانید این آموزش را بین دوستان تان به اشتراک بگذارید.

ویدیوی تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز:


68 نظر در “طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز”

  • Bahram

    سلام و عرض خسته نباشید.
    بسیار تشکر میکنم بابت سایت و مطالب مفیدتون.
    من یک سوال داشتم درمورد غلیظ نشدن اسپرسو با دستگاه میخواستم بدونم به نوع قهوه بستگی داره یا توان دستگاه؟
    البته من هم نوع تمپ کردن های مختلف را امتحان کردم هم اندازه های مختلف آسیاب .
    ممنون

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام، ممنون
      کیفیت دستگاه قطعا در خروجی نهایی شما تاثیر گذار است، دستگاه های کافی شاپی خانگی و چندکاره و ارزان قیمت....
      در خصوص نوع قهوه: هر نوع دان قهوه ای برای تهیه اسپرسو توصیه نمی شود

      پاسخ
  • امید

    سلام
    من در خانه دستگاه اسپروساز دارم و از قهوه برزیلی استفاده میکنم و همه این گارهارو انجام دادم ولی قهوه من خیلی بی رنگ و لعاب در میاد
    ایراد کار کجاست ؟
    مرسی

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام

      این موضوع در دستگاه ها و برند های مختلف متفاوت است. لطفا برند و مدل دستگاه را به ادمین کانال کافی استور ارسال نمایید تا مشکل شما بررسی و راهنمایی های لازم صورت گیرد.

      پاسخ
  • امید

    سلام
    دوست عزیز ؛ این " شات اسپرسو " به اندازه ی چقدره دقیقا ؟؟؟ مثلا توی فیلمی که آموزش تهیه ی لاته است گفته یک شات اسپرسو ، در اون فیلم طرف فقط به اندازه ی یه قاشق غذاخوری قهوه میریزه ته فنجون و باقیشو شیر میریزه. در حالیکه در عکس همین صفحه یه فنجون پر از قهوه است. سوال دومم اینه که شما فرمودید فقط 20 ثانیه باید طول بکشه برای یک شات. 20 ثانیه >>> از زمانی که اهرم رو میچرخونیم ؟؟؟؟ یا 20 ثانیه از شروع ریختن قهوه در فنجان ؟؟؟
    سوال سومم اینه که با یک پورتافیلتر ( سینگل ) که سه چهارمش قهوه ی پرس شده هست من حدود سه چهارم یک لیوان آب خوری قهوه نسبتا غلیظ ( البته پس از دو ثانیه هم زدن با یک قاشق چایی و هم خوردن عصاره قهوه که ته لیوان جمع شده با باقی قهوه) + یک سانت کرم ( برو) میگیرم. که البته از زمان چرخاندن اهرم حدود 1 دقیقه طول میکشه. آیا این قهوه ی من ، اونی که باید باشه نیست ؟؟؟
    با تشکر

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام.ممنون از شما

      بهتر است نگاهی به تعریف اسپرسو بیاندازیم "اسپرسو نام نوشیدنی است که در کمتر از 25 ثانیه (زمان عصاره گیری) با عبور آب نزدیک به نقطه جوش، تهیه می شود و حجم آن بین 25 تا 30 میلی لیتر است"
      با توجه به متنوع بودن دستگاه ها، برای اندازه گیری بهتر است به حجم اسپرسو توجه نمایید. "25 الی 30 میلی لیتر"
      فراموش نکنید که برای تهیه اسپرسو سینگل شما به 7 گرم پودر، و برای دابل اسپرسو به 14-18 گرم پودر نیاز دارید!

      پاسخ
      • امید

        )-: دستگاه بنده nova 140
        آسیاب قهوه N 600
        اگر میشد بفرمایید 25 الی 30 میلی لیتر حدودا به اندازه ی چند قاشق غذاخوری است ممنون میشدم

        پاسخ
  • اشکان

    سلام وقت بخیر ، عذر میخوام یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
    من قهوه ساز دلونکی مد BCO 230 دارم ولی قهوه اسپرسو که درست می کنم لایه طلایی کرما رویه قهوه شکل نمیگیره !! اصلا قهوه به این مدل که غلظت داشته باشه نیست !! میخواستم بدونم من تناسب آب و قهوه رو اشتباه میریزم یا قهوه ساز قابلیت اینو نداره که قهوه رو این مُدلی دراره ؟

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام روز بخیر
      موردی که فرمودید به عوامل متعددی وابسته است. تعدادی را خدمت شما ذکر میکنم
      میزان آسیاب دانه قهوه( به مطلب آسیاب قهوه مراجعه کنید) آسیاب درشت آب را براحتی عبور می دهد.
      کشور کشت کننده دانه قهوه. خصوصیات قهوه کشور های مختلف با یکدیگر متفاوت هست.هر قهوه میزان فوم خاصی را باتوجه به روش تهیه دارد
      برند و توانایی دستگاه شما. این مورد را با ادمین کانال در جریان بگذارید

      پاسخ
  • رضا

    سلام تشکر از مطالب خوب سایت
    ی مشکل ک برای دستگاهم ایجاد شده اب گرم نمیکنه دیگه مخزن اب همه اینا هم درست مث قبل ولی بعد اخرین بار دیگ گرم نمیکنه(چراغ خاموشه کلا)مدلnova مرسی ممکنه راهنمایی کنید

    پاسخ
  • احمد

    سلام ممنونم از سايته خوبتون من دستگاهم Azore ولي فنجونه اولو خوب خارج ميكنه يني كفش غلظتش همه چيزش خوبه ولي دومين فنجونو به صورت نا منظم خارج ميكنه نه كف داره نه علظت ميخواستم بدونم علتش چيه ممنونم

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام ممنون از لطف شما
      موضوع را به ادمین کانال ارائه کنید راهنمایی میکنند. در قالب کامنت کمی پیچیده هست

      پاسخ
      • محسن

        با سلام
        منم این مشکل رو داشتم که با عصاره گیری اولین قهوه یا خوب در میومد یا بد میشد و بعد متوجه مشکلش شدم دستگاه های خونگی بهتره روشن که شد یه مقدار اب بدون نصب پرتا فیلتر ازش خارج بشه اگه قبلشم بخار جمع شده تو لوله بخار رو خالی کنی بدون مشکل قهوه عالی تحویلت میده و این مشکل قاطی شدن بخار با اب به خاطر مشترک بودن مخزن بخار با اب داغه اگه اشتباه نکنم و من با این دو کار غلظت اسپرسو به همراه خامه بسیار عالی تا به امروز تحویلم داده تازه دستگاهم هم خیلی برند خوبی نیست

        پاسخ
  • محسن

    سلام برای اسپرسو ساز مایر المانی درجه ی اسیاب باید چند باشه

    پاسخ
  • مجید

    سلام... من نمیدونم چرا قهوا ی که میزنم خیلی تلخ میشه ... جوری که تعم قهوه رو متوجه نمیشم!! ماشین من نوا 139
    پودر قهوه سوپرمو
    انواع آب و تمپ های مختلفم انجام دادم

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      میزان آسیاب رو هم چک کنید. آسیاب مناسب رو انتخاب کنید
      فراموش نکنید درک طعم دانه قهوه (درک پروفایل دانه قهوه) کمی سخت هست. باید به دفعات انواع مختلفی میل کنید و مقایسه کنید.
      اسپرسو دستگاه های دیگری را میل کنید ببینید آن هم برایتان تلخ است؟!

      پاسخ
  • سارا

    سلام. با تشکر از مطالب خوبتون. من اسپرسوسازی دارم که امکان استفاده از کپسول های نسپرسو رو نداره. سوالم اینه که آیا میتونم محتویات کپسول رو بریزم داخل پرتافیلر و ازش اسپرسو بگیرم؟ دستگاه من امکان استفاده از پور و کیسه قهوه رو داره

    پاسخ
  • رضا سلطانی
    رضا سلطانی February 23, 2018 at 17:15

    سلام و خسته نباشید و ممنون از مطالب کاربردی و کاملتون
    من دستگاه beem مدل i joy cafe دارم،بعد اسپرسو گیری قهوه داخل پرتافیلتر خشک نمیشه و گاها حتی آب داخلش میمونه،ممنون مشیم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • سلام

    استفاده از قهوه ساز بلانزو 340را توضیح دهید و اینکه آیا این قهوه ساز مارک خوبی هست یا نه؟

    پاسخ
  • mobin

    سلام خسته نباشین میشه در مورد تمیز کردن دستگاه و همچنین نظرتون رو درباره ی اسپرسو ساز دلونگی مدل EC250 بگید بعد اینکه ترکیب 60به 40عربیکای لاستاریلا و ربوستای برزیل مناسب هست یا نه ؟؟؟ یه ترکیب خوب میخوتم که اسپرسو درست شده طعم لطیفی داشته باشه
    ممنونم از راهنمایتون

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      خصوصیات قهوه کاستاریکا رو به محصولات سایت اضافه میکنیم. و قهوه اندونزی هم داخل سایت وجود داره. اما این که این ترکیب خوب میشه یا خیر بستگی به ذائقه شما داره.
      اسپرسو سازی که اشاره کردید. سینی چکه گیر داره.کف ساز برای کاپوچینو و خروجی 15 بار داره. چند حالت برای تهیه اسپرسو داره. سازنده اش هم که برند معتبری هست. فقط میمونه کیفیت خروجی قهوه
      تمیز کردن دستگاه اسپرسو ساز نیز به مطلب اقزوده خواهد شد. ممنون از شما

      پاسخ
  • سمیر

    سلام وقتتون بخیر وشادی ، ضمن عرض خسته نباشد بنده در راستای ایجاد یک کافه اسپرسو کوچک هستم ، سوالم اولم اینه که دستگاهای اسپرسو ساز کپسولی بهتر هستند یا پودری { از لحاظ عملکرد و کیفیت } و سوال دوم اینه که شما بعنوان فرد با تجربه چه دستگاهی رو پیشنهاد میفرمایید ... بنده خودم نظرم رو اسپرساز نسپرو لاتیسما تاچ هست ... ممنون میشم راهنماییم بفرمایید . با تشکر و سپاس

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام روز بخیر. نظر لطف شماست

      کافه داری و باریستایی خود یک تخصص هست. من نطر شخصیم این هست که باید بتونید خروجی یکنواخت تری همیشه به مشتری بدید! این مورد میتونه با یک باریستای خوب صورت بگیره و یا یک دستگاه خوب!
      ولی خروجی دستگاه های نسپرسو یکسان تر است!

      پاسخ
      • سمیر

        سلام ، ممنونم از توضیحاتتون ، درست میفرمایید ، بنده شاید باریستا حرفه ای نباشم اما فوق العاده علاقمند و اکتیوم ، برای خروجی یکنواخت پس دستگاه نسپرسو خوب هست ؟ چون خیلی تعریفشو شنیدم

        پاسخ
  • وحید

    سلام ممنون از سایت خوبتون
    من دستگاهم nova139 ولی اسپرسویی که از میگیرم خیلی ابکیه تا حالا چند بار با درجات مختلط اسیاب امتحان کردم تک شات اصلا کرما نمیده دوبل شات کرما میده ولی ابکیه میشه راهنمایم کنید چکار کنم

    پاسخ
  • Shiva

    با سلام
    لطفا بفرماييد آیا از پودر قهوه هم میتوان در دستگاه اسپرسو ساز استفاده کرد و یا حتما باید آسياب نشده باشد.
    دستگاه من Beem هست و مدل ART:BG1120هست
    ممنون میشم توضيح بفرماييد.

    پاسخ
  • جمال

    سلام
    من دستگاه اسپرسوسازدلونگي مدلEC220.CDدارم فقط 2بار تونستم استفاده كنم موقع استفاده مخزن قهوه با فشاربيرون ميپره وقهوه داخلش همه جا ميپاشه ،من قهوه فرانسه ميريزم داخلش.
    به نظرتون مشكل از چيه؟

    پاسخ
  • بهنام

    سلام خسته نباشید من اسپرسو سازprofi jcookدارم نمیتونم اسپرسو غلیظ بگیرم ابکیه همشون راهنمایی کنید

    پاسخ
  • وحید

    سلام
    عذر میخوام من تو مغازم یه اسپرسو ساز رمانتیک دارم وقتی باهاش قهوه میزنم بعد میخوام‌مخزن قهوشو خالی کنم خشک نیست و خیلی رقیقه وقتی خالیش میکنم واس تمیز‌کردنش‌خیلی اذیت میشم دلیلش چیه اگه میشه راهنمایی کنید

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام روز بخیر
      احتمال داره ریز بودن قهوه باعث عبور نکرده کامل اب از اون بشه. قهوه درشت تر انتخاب کنید. و اگر نشده باز مشکل رو باز گو کنید

      پاسخ
  • فريبا افشين
    فريبا افشين May 12, 2018 at 19:42

    باسلام و تشكر من يك قهوه ساز دلونگى مدل BCO420 دارم آيا براى اينكه اسپرسو داغترى داشته باشم ميشود در مخزن آب داغ ريخت يا نه و اگر راهكار درست ترى داريد بفرماييد ممنونم

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام خواهش میکنم
      بله میتونید اب داغ بریزید داخل مخزن
      اگر آب ریز دستگاهتون طوری هست که میتونید بچرخونیدش که اب دوباره برگرده توی مخزن. میتونید با این کار اب رو گرم کنید

      پاسخ
  • حمید

    سلام من اسپرسو ساز فوما ۱۵۱۰ دارم.نحوه کار باهاش بلد نیستم .راهنمایی کنید با تشکر

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام روز بخیر
      دستگاه شما تفاوت زیادی با دستگاهی که در تصویر میبینید ندارد. عکس رو برای تلگرام بفرستید تا کمکتون کنند

      پاسخ
  • امیر حسین
    امیر حسین May 15, 2018 at 11:51

    سلام دستگاه من brina مدل BCM- 277B هست و پرتا فیلتر نداره ایا میشه از این دستگاه قهوه اسپرسو گرفت اگر میشه چطور باید این کار رو انجام بدم

    پاسخ
  • عنایت

    سلام
    میخواهم برای دادشم یک اسپرسو سازنوا 149 تهیه کنم تحقیقی که تو سایتها از خریدارها کردم دیدم اکثرا نوا را نسبت به قیمت وکاراییش پیشنهاد دادن و خیلی ازش راضی بودن یجا هم خوندم گفته بودن که اسپرسوساز های نواقدیمی همه خوب بودن اما جدیدا از پمپ های ضعیف داخل نو ا 149 استفاده کردن و دستگاهبعد چند روز ضعیف میشود یک فروشنده هم گفت از پمپ های آکواریوم داخل نوا استفاده کردند به نظره شما این حرف ها صحت دارندنوا جدید کیفیت قدیم را ندارند یا نه چنین نیست؟؟ پیشنهاد شما در مورد اسپرسوساز های خانگی تو رنج 600 تومان چیه؟
    باتشکر

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام
      متاسفانه اطلاعات کافی توی زمینه دستگاه اسپرسو ساز ها ندارم دوست عزیز. این موضوع رو بهتره از کسایی که این دستگاه رو دارن برای فروش بپرسید

      پاسخ
  • حامد

    تازگی دستگاه گاستینو ۱۵ بار رو خریده ام آیا دستگاه خوبی هست برای استفاده خانگی

    پاسخ
  • مهدی

    سلام من به تازگی دستگاه نوا 139 رو خریدم طرز کار باهاش زو بلد نیستم میشه راهنماییم کنید ...
    ممنون از سایت بی نظیرتون...

    پاسخ
    • mehdi

      تشکر از سایت خیلی خوبتون.
      برای تهیه اسپرسو از دستگاه نوا 139 قبل از استفاده وقتی دستگاه گرم شد و قبل از اینکه پرتا فیلتر رو ب دستگاه بزنید یکبار آبگیری کنید و بزارید آب اولین خارج بشه سپس عصاره گیری رو شروع کنید..

      پاسخ
  • فاطمه

    سلام حسته نباشین من اسپرسوساز گاسونیک دارم مدل 860میخواستم اموزش کامل کارکردن باهاش رابهم بگین خیییلی ممنون

    پاسخ
  • مهدیه

    سلام خسته نباشید
    من قصد خرید یک دستگاه اسپریوساز خانگی رو دارم،ولی نمیدونم چ مارک و چ مدلی خوبه!پیشنهاد شما چیه؟

    پاسخ
  • حمید

    دستگاه برنامه ۶۹۲۵ بگیرید عالی من همه نوع دستگاهی گرفتم.عالیه از همه لحاظ آنموقع می فهمی اسپرسو چی داری میخوری.

    پاسخ
  • احسان

    تنظیم میزان غلظت قهوه دستگاه Gem-867 چگونه انجام میشود

    پاسخ
  • نسیم

    باسلام,من دستگاه اسپرسوساز Ariete picasso دارم.وقتی روشنش میکنم تا دستگاه گرم شه نمی دونم کی سمت قهوه پیچو برگردونم.وقتی یکم روشن موند دو تا چراغاشم روشنه وقتی سمت قهوه(عکسش فنجونه) میپیچونم نه آب میاد نه قهوه(وقتی اهرم پودر قهورو میزارم جاش).تو دفترچش با عکس اینطور توضیح داده که وقتی پیچ رو صفره آب میاد بعد مدتی.بعدش باید اهرم قهورو وصل کنی و بعدش پیچو سمت قهوه ببری و بعد قهوه میاد.ولی دستگاه من هر چقدر منتظر می مونی آب نمیده و سمت قهوه هم قبل آب دادنش برمی گردونی اصن کار نمی کنه.انگار کلن قهوه سازیش خرابه.شما میدونین مشکلشو؟؟؟؟؟

    پاسخ
  • حنیف

    سلام
    آیا برای دستگاه اسپرسو ساز می توان از قهوه برزیلی استفاده کرد؟
    با تشکر

    پاسخ
  • سلام

    باسلام
    من یه دستگاه اسپرسو ساز بارنی تهیه کردم.میخواستم بپرسم ایا میشه با پودر قهوه خیلی نرم از دستگاه استفاده کرد؟

    پاسخ
  • فیروزه

    سلام
    من یک دستگاه اسپرسوساز خانگی برینا ۱۹ بار دارم و کاملا راضیم
    میخوام برای دوستی کادو بگیرم و فروشندگان نوا توصیه می‌کنند که ۱۵ بار هست. آیا قدرت دو دستگاه تفاوت فاحشی داره؟

    پاسخ