شاید گاهی دلتان نمیخواهد بین قهوه و شکلات داغ یکی را انتخاب کنید، نوشیدنی میلانی به نام بارباجادا ترکیبی کف دار از این دو است که برای تزیین آن از خامه فرم گرفته شده (به جهت کالری بیشتر و اضافه وزن ☹) استفاده می کنند و به این شکل می توانید یک نوشیدنی با شیر و پودر کاکائو و قهوه تهیه کنید.
بارباجادا (Barbajada) یک نوشیدنی کف دار شیرین میلانی است که در قرن نوزدهم و دهههای ابتدایی قرن بیستم محبوبیت داشت، اما امروزه نیز گاهی اوقات سرو میشود. آن را با شکلات زده شده، شیر و قهوه در مقادیر مساوی، همراه با شکر و احتمالا با خامه درست می کنند.
این نوشیدنی بیشتر در تابستان داغ به صورت گرم سرو می شود، معمولاً برای همراهی دسرهایی مانند پانتونه یا سایر غذاهای لذیذ میلانی استفاده و مصرف می شود. و می توانید در تابستان خودتان را به یک نوشیدنی با شیر و پودر کاکائو و قهوه دعوت کنید .
بنا بر گزارشات، این دستور نوشیدنی ساخته دومنیکو بارباجادا (Domeico Barbaja) بود، که در آن زمان پیشخدمت (گارسون) در یک کافه بود. این نوشیدنی به قدری موفقیت آمیز بود که بارباجا در نهایت آنقدر ثروتمند شد که به یک سرمایه گذار تئاتر و همچنین صاحب یک کافه در مکان مجلل پیازا دلا اسکالا تبدیل شد.
محصولات اسپرسویی
بارباجادا چیست؟
بارباجادا این نامی است که ما اغلب نمی شنویم. مطمئناً همه در مورد لاته و خرید کاپوچینو صحبت می کنند، اما بارباجادا یک نوشیدنی قهوه سنتی در همان سطح محبوب ترین قهوه های حرفه ای است.
بارباجادا جایی در قرن نوزدهم ایجاد شد و تا حدود در سطح قهوه و نوشیدنی های شکلاتی مدرن تر مانند موکا است.
این قهوه که در میلان اختراع شد، مترادف با رستورانهای مد روز و سطح بالا است.
خب بارباجادا چیست؟ خب، همه چیز با اسپرسوی ایتالیایی شروع می شود. سپس، آن را با خامه یا شیر، شکلات، اغلب به مقدار مساوی و شکر مخلوط و میکس میکنیم. در نهایت، روی آن را با خامه فرم گرفته یا یک قاشق بستنی وانیلی تزیین می کنیم.
این سوال بزرگی است که باید از خامه فرم گرفته یا بستنی استفاده کرد؟ اگر از خامه فرم گرفته استفاده می کنید، از ابتدا تا انتها از نوشیدنی داغ لذت خواهید برد. بستنی فورا نوشیدنی شما را خنک می کند. حدس می زنم بستگی دارد. امروز هوا چطوره؟ در تابستان به سراغ بستنی بروید و خامه فرم گرفته را برای عصرهای سرد زمستان بگذارید.
با بارباجادا چی میل کنیم؟
به طور سنتی، بارباجادا با یک تکه ضخیم پانتون سرو می شد. معمولا قهوه بارباجادا با کیک پوندی هم سرو میشود و با طعم و بافت پنبه ای اون کاملا سازگاری دارد.
سایر دسرهای شیرین اما نه خیلی شیرین با بارباجادا نیز دوست داشتنی هستند. تیرامیسو یا پاناکوتا را امتحان کنید. هر دو تقریباً از یک منطقه هستند و شما می خواهید این نوشیدنی را با دسرهای بین المللی مانند یک کیک شکلاتی یا یک تارت میوه ای خوب امتحان کنید، چرا که نه؟
حقیقت این است که وقتی قهوه و شکلات با هم ترکیب می شوند، صرف نظر از اینکه با چه چیزی سرو می کنید، قطعا زمان خوبی را در زمان نوشیدن اون خواهید داشت.
در این مطلب می خواهیم شما را با نحوه درست کردن یک نوشیدنی فوق العاده آشنا کنیم. شکلات همراه با قهوه امروزه طرفدار زیادی پیدا کرده است این نوشیدنی گرم علاوه بر طعم بی نظیرش خواص زیادی برای سلامتی بدن را دارا می باشد که یک نمونه از آن رفع خستگی است. سرو کردن این نوشیدنی خوشمزه در اکثر مواقع به افراد حس آرامش و لذت می دهد.
طرز تهیه قهوه بارباجادا
این نوشیدنی داغ و خوشمزه که امروزه کاربرد بسیاری پیدا کرده می توانید آن را در محیط کار، مهمانی ها و خیلی از جاها میل نمایید. زیرا قهوه سرشار از کافئین بوده و سیستم عصبی را تحریک می کند که این کار باعث می شود تا از تقویت هوشیاری و دقت زیادی برخوردار باشید به همین دلیل فرزندان شما با خوردن این نوشیدنی سالم و مقوی مطالب را سریع و راحت تر به خاطر می سپارند.
در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه 5 نوع بارباجادا متفاوت را آموزش بدهیم.
این قهوه شکلاتی داغ، نوشیدنی داغ عالی برای دوستداران شکلات و قهوه است. غلیظ، لذیذ و لذت بخش است و این نوشیدنی برای شب های زمستان و تعطیلات عالی است!
تصور کنید یک عصر سرد زمستانی است و ابرهای خاکستری کل آسمان رو پوشانده و پیش بینی شده که طوفان سهمگیمنی در راه است. بهترین کار این است که در زیر پتو خود در خانه بمانید و درآخر با یک بارباجادا عصر زیبای خودتون رو تکمیل کنید.
طرز تهیه اول
مواد اولیه
- 4 قاشق غذاخوری کاکائو شیرین نشده الک شده
- 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- 500 گرم شیر
- 4 شات قهوه اسپرسو
- خامه فرم گرفته برای تزیین
طرزتهیه
- در یک قابلمه متوسط پودر کاکائو و شکر الک شده را بریزید.
- دو ماده را خوب با هم ترکیب کنید سپس شیر سرد و قهوه را به آرامی اضافه کنید.
- با حرارت متوسط و مدام با همزن برقی یا همزن دستی هم میزنیم تا کف کند.
- در فنجان بریزید و به صورت گرم با خامه فرم گرفته تازه روی آن سرو کنید.
- نوش جان
طرز تهیه دوم
مواد اولیه
- یک شات اسپرسو
- 1 قاشق غذا خوری پدر کاکائو
- سه چهارم فنجان شیر کامل
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته (یا بستنی)
طرز تهیه
- اسپرسو، پودر کاکائو، شکر و شیر کامل را در یک لیوان ترکیب کنید.
- با حرارت ملایم در ماکروویو قرار بدید تا داغ شود
- با خامه فرم گرفته یا بستنی تزیین کنید.
طرز تهیه سوم
مواد اولیه
- یک چهارم فنجان پودر کاکائو (25 گرم)
- یک چهارم فنجان شکر (55 گرم)
- یک و یک دوم فنجان (355 میلی لیتر) شیر
- دو سوم فنجان (160 میلی لیتر) قهوه قوی یا اسپرسو
- خامه فرم گرفته یا بستنی برای تزیین
طرز تهیه
- در یک کاسه متوسط، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
- در یک قابلمه ، شیر را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا گرم شود.
- مخلوط کاکائو و شکر را همراه با قهوه مخلوط کرده و داخل شیر در حال جوش بریزید و به سرعت هم بزنید تا داغ و کف کند.
- داخل ماگ های گرم شده تقسیم کنید و روی آن خامه فرم گرفته یا بستنی بریزید.
طرز تهیه چهارم
مواد اولیه
- 100 میلی لیتر خامه
- 100 میلی لیتر شیر
- قهوه اسپرسو 3 شات (حدود 100 میلی لیتر)
- 100 گرم شکلات تلخ خرد شده
طرز تهیه
- خامه، شیر و قهوه را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید.
- شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.
- در 4 لیوان سرو کنید.
- روی بارباجادا را با خامه فرم گرفته یا بستنی تریین کنید.
طرز تهیه پنجم
مواد اولیه
- 1 فنجان شیر (یا آب)
- 2 قاشق غذاخوری پودر شکلات
- 2 قاشق چاییخوری قهوه فوری
- یک دوم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
طرز تهیه
- شیر (یا آب) را در قابلمه کوچک به جوش بیاورید.
- مخلوط کاکائو و دانه های قهوه فوری را به همراه دارچین در یک لیوان بریزید.
- مقدار کمی از شیر گرم شده را به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط قهوه خمیری ایجاد شود. این کار با چنگال راحت تر از قاشق است.
- مابقی مایع داغ را به تدریج اضافه کنید و در عین حال هم بزنید.
- در آخر خامه فرم گرفته یا بستنی را به آن اضافه کنید.
نکات مهم
- برای کسانی که دوست دارند این کاکائو قهوه را اغلب میل کنند، مواد خشک را زودتر از موعد مخلوط کرده و در ظرف دربسته نگهداری کنند
- اگر طعم شکلاتی بیشتری می خواهید، مقدار مخلوط کاکائو را افزایش دهید.
- این دستور دارای مقدار قابل توجهی دارچین است، بنابراین با خیال راحت مقدار آن را تنظیم کنید. کمی دارچین به کاکائو طعم لذیذی می دهد، اما برای همه مناسب نیست.
- استفاده از چوب دارچین برای هم زدن کاکائو گزینه دیگری است.
- برای تعطیلات، می توان از یک آب نبات به عنوان چوب همزن استفاده کرد و طعم نعناع را به فنجان اضافه کرد.
- برای کاکائو قهوه داغ وگان، از مخلوط کاکائو داغ بدون لبنیات و شیر بادام، شیر سویا یا جایگزین شیر دیگر استفاده کنید.
- چند قطره عصاره وانیل را همراه با دارچین به کاکائو اضافه کنید.
گرم یا سرد بنوشیم؟
بارباجادا را میتوان در روزهای سرد زمستانی همراه خامه فرم گرفته برای تاپینگ، گرم نوشید و همچنین در روزهای تابستانی که دلتان نمی خواهد نوشیدنی گرم بخورید با اضافه کردن دو تکه یخ آن را خنک کنید یا به جای استفاده از خامه برای تاپینگ بارباجادا از بستنی برای آن استفاده کنید.
پودر های فوری
سخن پایانی
در این مقاله با یکی از ترکیبات خوشمزه جهان یعنی قهوه و شکلات به اصطلاح بارباجادا آشنا شدیم و طرز تهیه 5 بارباجادا خوشمزه و تاریخچه آن را بررسی کردیم.
امیدواریم این مقاله برای شما جذاب بوده باشه و جواب سوالات خودتون رو پیدا کرده باشید لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منابع: Encyclopedia, Seriouseats, Perfectbrew
درست کردم، نوشیدنی خوشمزه ایه