تفاوت قهوه تازه با قهوه فوری

تفاوت قهوه تازه با قهوه فوری

سوالاتی کم و بیش ذهن دوست داران قهوه و حتی کسانی که قهوه نمی نوشند را مشغول کرده است که:

قهوه تازه یا فله با قهوه فوری چه تفاوتی دارد؟

تفاوت قهوه تازه با قهوه فوری در چیست؟ سوال های ذهن شما چیست؟

قهوه های فوری:

این نوع قهوه ها طی مراحل و فرآوری هایی به قهوه فوری "Instant Coffee" تبدیل می شود که پودر قهوه به محض تماس با آب جوش رنگ می دهد و آماده مصرف می شود و زمان کوتاهی طول می کشد تا قهوه تان آماده شود. این نوع قهوه ها همراه با طعم دهنده ها و اسانس ها می باشند.

قهوه های تازه:

دان تازه قهوه قهوه های تازه از دان های تازه

این قهوه ها به صورت روزانه یا هفتگی رست (تفت دادن) می شوند، مشتریان آن ها را به صورت دان تازه یا پودر تازه خریداری می کنند این نوع از قهوه ها کاملا بدون مواد نگهدارنده و یا اسانس ها یا طعم دهنده ها می باشند و طعم واقعی و اصیل قهوه را می دهند به گونه ای که این محصول به دلیل تازگی، عطری حیرت آور دارد که هرفردی را، چه قهوه خور باشد و چه نباشد مجذوب خود می کند. به علاوه این که عده ای علاقه به خوردن طعم دهنده ها و اسانس ها ندارند و محصولی کاملا ارگانیک درخواست می کنند و به همین دلیل به قهوه های تازه رو می آورند.

اگر مایل به نوشیدن قهوه تازه هستید، طبیعتا کمی حوصله نیاز است تا آن قهوه با عطر و طعمی که می خواهید را نوش جان کنید.

حال اگر شما مدت بسیاری است که از قهوه های فوری استفاده می کنید شاید تغییر ذائقه تان کار کمی سختی باشد دلیل آن هم این است که طعم و عطر دل نشین قهوه تازه برای تان غریب بوده است اما بعد از مدت کوتاهی نوشیدن قهوه تازه، دیوانه وار عاشق اش می شوید.

زودتر قهوه خور حرفه ای شوید!!!

3 نظر در “تفاوت قهوه تازه با قهوه فوری”

  • فائزه هوشمند
    فائزه هوشمند January 5, 2016 at 16:26

    ۴ سال من قهوه فوری مصرف کردم انواع برندها و انواعشون/کاپوچینو و .....
    ولی خداروشکر ۱ سال دارم قهوه تازه مصرف میکنم و چه شرایطی پیش بیاد تا از قهوه فوری استفاده کنم
    تاحالا از شما خرید نکردم
    ولی امروز تست میکنم. امیدوارم قهوه خوبی داشته باشید/تشکر

    پاسخ
  • ناهید

    مطلب جالبی بود مرسی...
    من عاشق قهوه م ولی فرصت درست کردن قهوه ی تازه رو ندارم متاسفانه :'(

    پاسخ
  • نیما

    من سال ها پیش قهوه فوری از برندهای نستله، جیکوبز، داویدوف و... مصرف داشتم. بعد رفتم سراغ قهوه طبیعی امروز صبح در واقع نیم ساعت قبل یه فنجان قهوه فوری درست کردم دیدم نمی تونم بخورم بس که طعم غیر قابل قبولی داشت، واقعا تعجب کردم خیلی وقتتتتت بود قهوه فوری نخورده بودم چقدر افتضاحن!

    دوستانی که میگن تایم نداریم درست کردن یه قهوه ترک خوشمزه فقط ۴ دقیقه زمان میبره، دوستانه میگم ارزشش رو داره شک نکنید، یادتون باشه وقتی درست شد دو دقیقه ساکن بذارید تا تفاله قهوه ته نشین بشه، آروم بریزید که تفاله وارد فنجون نشه به عادت قهوه فوری مصرف نکنید. خیلی فرقشون هست اصلا دو طعم و بو و شکل جدا از هم هستن، الان اصلا روی اینترنت اومدم ببینم قهوه فوری رو باید به روش دیگه ای درست کرد با آبجوش قاطی میکردیم درست میشد روش دیگه‌ای که نداره! چون این که اصلا طعم قهوه نمیده، چائی فوری قشنگ طعم چائی میده ولی قهوه فوری طعم قهوه نمیده خیلی تعجب کردم! قهوه فوری هائی که میکس کاپوچینو و... هستن خیلی قابل تحمل ترن اونا رو میشه مصرف کرد چون طعم قهوه اونجا ضعیف هست ولی قهوه فوری ساده اصلا طعم خوبی نداره! اصلا یادم نمیاد انقدر بد مزه بودن گذر زمان و تغییر عادت چه تاثیر زیادی روی سلیقه ام گذاشته! خودم شوک شدم. چطور توی جائی مثله اروپا این قهوه فوری ها رو مصرف میکنن، ازشون قطع امید کردم!!!!!!!

    پاسخ