آیا با اصطلاحات مورد استفاده در صنعت قهوه و کافی شاپی آشنا هستید؟ اسیدیته، آروما، شات، رست و غیره به چه معنی است؟ Café چیست؟ می خواهید کافه تاسیس کنید؟ نیاز...
قهوه لانگو چیست یا لانگو چیست؟
رقیق، ملایم اما تلخ، ویژگی های اسپرسوی لانگو است اما چرا این نوشیدنی این چنین ویژگی هایی دارد؟ در زبان ایتالیایی لانگو Lu...
نوشیدن قهوه در زمان مناسب، میتواند به بهبود انرژی و تمرکز کمک کند. بر اساس یافتههای زیستی، بهترین زمان برای مصرف قهوه بین ساعات ۹ تا ۱۱ صبح است؛ زیرا پیش ...
آیا تا به حال فکر کرده اید که دانههای قهوه از کجا میآیند؟ هر قهوهنوشی نمیداند که قهوه در حقیقت "هسته گیلاس قهوه" است! 🍃🍒
گیاه قهوه یک درخت میوه است و...
دو عامل اصلی در دم کردن یک فنجان عالی، قهوه تازه و کیفیت دانه ها هستند. اگر دانههای شما بی کیفیت یا کهنه هستند، راهی برای دم کردن یک فنجان قهوه فوق العاده ...
قهوه نوشیدنیای فراتر از یک عادت روزمره است؛ معجونی پیچیده از ترکیبات شیمیایی که هویت و اثرگذاریاش را شکل میدهند. مهمترین مواد تشکیل دهنده قهوه شامل کاف...
کن پانا چیست؟
کن پانا (Caffè Con Panna) نوشیدنی کلاسیکیست از دل فرهنگ ایتالیایی که ترکیبی ساده اما دلپذیر از اسپرسو با خامه فرم گرفته است. در این نوشید...
اگر اهل قهوه باشید، احتمالاً نام «ریسترتو» (Ristretto) را شنیدهاید؛ قهوهای غلیظ، خوشعطر و خاص که در دل دوستداران اسپرسو جایگاه ویژهای دارد. اما ریسترتو...
آسیاب قهوه قلب تپندهی هر دمآوری حرفهایست؛ ابزاری که کیفیت نهایی قهوه تا حد زیادی به سلامت و دقت عملکرد آن وابسته است. اما این دقت و دوام، تنها با نگهدار...
در دنیای قهوه، انتخاب یک آسیاب مناسب، نقشی کلیدی در کیفیت نهایی نوشیدنی ایفا میکند؛ چرا که حتی مرغوبترین دانهها نیز بدون آسیاب درست، طعمی دلخواه نخواهند ...
اگر همیشه از خودتان میپرسید چرا قهوهتان آن طعمی را که انتظار دارید ندارد، احتمالاً پاسخ در یک مرحله پنهان اما حیاتی است: آسیاب کردن قهوه. این مرحله نهتنه...
تهیه قهوه با فرنچ پرس به عنوان یکی از ابزارهای نسبتا قدیمی برای انجام این کار، فرآیند چندان سختی نیست. این ابزار که به آن پرس فرانسوی گفته میشود، برای آماد...