espresso recipes glossary coffee
رموز جانبی قهوه, فوت و فن های نوشیدنی

148 مورد از اصطلاحات کافی شاپ و صنعت قهوه

آیا با اصطلاحات مورد استفاده در صنعت قهوه و کافی شاپی آشنا هستید؟ اسیدیته، آروما، شات، رست و غیره به چه معنی است؟ Café چیست؟ می خواهید کافه تاسیس کنید؟ نیاز...
ادامه مطلب
قهوه لانگو چیست؟ | تفاوت اسپرسو و لانگو + طرز تهیه لانگو
نوشیدنی های کافی شاپی

قهوه لانگو چیست؟ | تفاوت اسپرسو و لانگو + طرز تهیه لانگو

قهوه لانگو چیست یا لانگو چیست؟ رقیق، ملایم اما تلخ، ویژگی های اسپرسوی لانگو است اما چرا این نوشیدنی این چنین ویژگی هایی دارد؟ در زبان ایتالیایی لانگو Lu...
ادامه مطلب
time drink coffee
رموز جانبی قهوه

زمان مناسب برای نوشیدن قهوه | بهترین زمان مصرف قهوه برای شما چیست؟

نوشیدن قهوه در زمان مناسب، می‌تواند به بهبود انرژی و تمرکز کمک کند. بر اساس یافته‌های زیستی، بهترین زمان برای مصرف قهوه بین ساعات ۹ تا ۱۱ صبح است؛ زیرا پیش ...
ادامه مطلب
تمیزکاری-دستگاه-آسیاب-قهوه
ابزار های تهیه قهوه

آموزش تمیز کردن و ریگلاژ آسیاب قهوه + نکات نگهداری صحیح

آسیاب قهوه قلب تپنده‌ی هر دم‌آوری حرفه‌ای‌ست؛ ابزاری که کیفیت نهایی قهوه تا حد زیادی به سلامت و دقت عملکرد آن وابسته است. اما این دقت و دوام، تنها با نگهدار...
ادامه مطلب
راهنمای خرید آسیاب قهوه | بهترین برندها و مدل ها + نکات
ابزار های تهیه قهوه, آموزش استفاده از ابزارهای قهوه

راهنمای خرید آسیاب قهوه | بهترین برندها و مدل ها + نکات

در دنیای قهوه، انتخاب یک آسیاب مناسب، نقشی کلیدی در کیفیت نهایی نوشیدنی ایفا می‌کند؛ چرا که حتی مرغوب‌ترین دانه‌ها نیز بدون آسیاب درست، طعمی دلخواه نخواهند ...
ادامه مطلب
فرنچ پرس
ابزار های تهیه قهوه

فرنچ پرس چیست؟ معرفی اجزای فرنچ پرس و 5 ترفند مهم کار با آن

تهیه قهوه با فرنچ پرس به عنوان یکی از ابزارهای نسبتا قدیمی برای انجام این کار، فرآیند چندان سختی نیست. این ابزار که به آن پرس فرانسوی گفته می‌شود، برای آماد...
ادامه مطلب