نوشیدنی های سرد, نوشیدنی های قهوه با شیر, نوشیدنی های کافی شاپی

دستور تهیه 7 قهوه فراپه خوشمزه و کلاسیک

قهوه فراپه
لاگین کنید، دیدگاه بگذارید، کد تخفیف دریافت کنید!

در این مقاله تصمیم گرفتیم تا راز تهیه 7 نوع قهوه فراپه (Frappé coffee) خوشمزه را از روش های کلاسیک با شما در میان بگذاریم. می‌توان گفت که فراپه یک نوشیدنی سرد و یخی است که از ترکیب چند طعم دهنده متفاوت تهیه می‌شود. بر روی این نوشیدنی محبوب به طور معمول از خامه استفاده می‌شود اما در رسپی اصلی آن خامه وجود ندارد.

شکر، وانیل، شیر، سیروپ و طعم دهنده های طبیعی از افزودنی های محبوب برای قهوه فراپه هستند. می‌توانید درباره شیرین کردن قهوه بدون شکر نیز در کافی استور مطالعه کنید.

پودر موکا فوری

تومان۵۰,۰۰۰تومان۲۴۰,۰۰۰

پودر کاپوچینو

تومان۵۰,۰۰۰تومان۲۴۰,۰۰۰

پودر هات چاکلت

تومان۵۰,۰۰۰تومان۲۴۰,۰۰۰

قهوه فراپه چیست؟

باور کنید یا نه، فراپه با دانه های قهوه خاص یا هر چیز دیگری درست نمی شود – در واقع از قهوه فوری درست می شود! قهوه فراپه یک نوشیدنی قهوه سرد یونانی است که از قهوه فوری (به طور کلی، نسکافه خشک شده با اسپری)، آب، شکر و شیر تهیه می شود.

فراپه از طریق آزمایش توسط دیمیتریس واکوندیوس، نماینده نسکافه، در سال 1957 در تسالونیکی اختراع شد.  این نوشیدنی یکی از محبوب ترین انواع قهوه در یونان و قبرس است و به نشانه فرهنگ قهوه یونانی پس از جنگ در فضای باز تبدیل شده است.

frapppe
این روزها قهوه فراپه در منو اکثر کافی‌شاپ ها دیده می‌شود.

امروزه، بیشتر کافه‌ها قهوه فراپه سرو می‌کنند، زیرا قهوه به عنوان بهترین طعم اضافه شده به فراپه شناخته می‌شود. فراپه ها قوام غلیظ تری نسبت به شیک دارند و به صورت سرد و همراه با بستنی های اضافه شده سرو می شوند.

در ادامه مقاله با تاریخچه فراپه آشنا خواهیم شد و همچنین تفاوت فراپه با نوشیدنی های مشابه رو هم بررسی خواهیم کرد.

درباره تاریخچه آن بیشتر بدانید

نسخه یونانی کافه فراپه با استفاده از قهوه فوری در سال 1957 در نمایشگاه بین المللی تسالونیکی اختراع شد.  یکی از نمایندگان شرکت نستله، جیانیس دریتزاس، محصول جدیدی را برای کودکان به نمایش گذاشت، یک نوشیدنی شکلاتی که با مخلوط کردن آن با شیر و شکر تهیه می‌شود.

یکی از کارمندان نستله به دنبال راهی برای خوردن قهوه فوری معمول خود در طول استراحتش بود، اما هیچ آب گرمی پیدا نکرد، بنابراین، او قهوه را با آب سرد و تکه های یخ در شکر مخلوط کرد. این آزمایش بداهه فراپه را ایجاد کرد که به سرعت در یونان محبوبیت یافت.

frappe
در گذشته این نوشیدنی با نام نسکافه فراپه شناخته میشده است.

نستله در سال 1980 کمپین بازاریابی بزرگی را ترتیب داد که باعث شد نام نسکافه در کل جهان بپیچد. در حالی که امروزه این نوشیدنی را معمولاً در یونان به سادگی «frappé» می‌نامند، در گذشته اغلب آن را «Nescafé frappé» می‌نامیدند.

فراپه و اسموتی چه تفاوتی دارند؟

اسموتی ها شاید سالم ترین انتخاب در بین همه نوشیدنی ها باشند. اسمتوتی بیشتر از میوه یا سبزیجات، آجیل، شیر و تکه های یخ تهیه می‌شود.

فراپه دارای پایه مخلوط یخ و شیر است، اسموتی معمولاً نوشیدنی غلیظی است که از میوه تازه یا یخ زده با شیر یا ماست پوره شده است. بیشتر فراپه ها حاوی بستنی نیستند، و بسیاری از آنها به جای استفاده از بستنی از طعم دهنده برای خوشمزه تر شدن فراپه استفاده میکنند.

frappe
می‌توان گفت که این نوشیدنی نسبت به اسموتی سالم نیست!

قهوه فراپه و لاته چه تفاوتی دارند؟

لاته و فراپه هر دو خوراکی های خوشمزه کافی شاپی هستند، اما قبل از شروع سفارش باید تفاوت آن را بدونیم. فراپه و لاته از مواد اولیه گرفته تا طرز تهیه کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند. طعم و بافت آنها هم با یکدیگر تفاوت دارند.

فراپه یک نوشیدنی خنک است. معمولاً با قهوه فوری تهیه میشود.فراپه رو با شیر، یخ، قهوه و طعم دهنده ساده مخلوط می کنند. لاته کلاسیک یک نوشیدنی گرم است. بعد از اینکه شات‌های اسپرسو داخل فنجان ریختند، مقدار زیادی شیر بخار داده شده رو به اون اضافه میکنیم و روی لاته یک فوم شیر زیبا خواهیم داشت.

تفاوت اصلی بین لاته و فراپه در درجه حرارت است. این روی بافت این دو نوشیدنی هم تاثیر می گذارد. همانطور که در بالا خوندید، فراپه یک نوشیدنی سرد است. لاته می تواند سرد باشد اما به طور کلاسیک گرم سرو می شود.

لاته همچنین نیاز به شات اسپرسو دارد، در حالی که فراپه از قهوه فوری تهیه میشود. بافت فراپه غلیط تر و خامه ای تر از بافت لاته است، البته خیلی سردتر. لاته‌ها نرم‌تر و آبکی تر از فراپ‌ها هستند، زیرا فراپه‌ها دارای تکه های یخ کوچکی هستند که بافت متفاوتی به آن‌ها می‌دهد.

فراپه از لاته شیرین تر است زیرا یک شربت ساده یا سیروپ یا شکر به آن اضافه شده است.

لاته ها مقدار کافئین بیشتری نسبت به فراپه دارند. لاته ها 75 تا 150 میلی گرم کافئین دارند و فراپه می تواند از 65 تا 125 میلی گرم کافیئن داشته باشد.

شیک و قهوه فراپه چه تفاوتی دارند؟

ممکنه که هم فراپه هم شیک برای یک روز گرم تابستانی پیشنهاد جذابی باشند اما ممکنه بخواهید تفاوت فراپه و شیک رو بدونید.

هر دو نوشیدنی بر پایه شیر هستند و با نی سرو می شوند. شیک ها معمولا در طعم های کلاسیک مانند وانیل، شکلات و توت فرنگی عرضه می شوند.

فراپ ها معمولا طعم قهوه یا چای دارند.

frapppe
شیک از نسبت یک به دو شیر و بستنی تهیه می‌شود.

مثل بقیه نوشیدنی های موجود میلک شیک و فراپه هم باهم تفاوت های زیادی دارند.

شیک با استفاده از یک نصف فنجان شیر و یک فنجان بستنی درست میشود یعنی ترکیب 1 به 2 از شیر و بستنی، سپس این دو را مخلوط و میکس کنید.

توجه کنید که هیچ مایع یا یخ دیگری به شیک اضافه نکنید ولی مجاز هستید از قهوه، طعم دهنده و شکلات در تهیه شیک های خوشمزه استفاده کنید.

ساده ترین فراپه حاوی قهوه، شیر، شکر و یخ است. این مواد با هم مخلوط می شوند تا یک نوشیدنی کف آلود و سبک را تشکیل دهند

فراپاچینو و فراپه چه تفاوتی دارند؟

تفاوت بین فراپه و فراپوچینو در این است که فراپوچینو یک علامت تجاری استارباکس است و بنابراین فقط آنها مجاز به فروش آن هستند. کلمه Frappe به طور کلی به معنای نوشیدنی قهوه یخی مخلوط شده با کف استفاده می شود.

بزرگترین تفاوتی که بین فراپه و فراپاچینو هست این است که در تهیه فراپه حتما از قهوه استفاده شده است اما در تهیه فراپاچینو لزوما قهوه وجود ندارد. همچنین تنوع فراپاچینو خیلی بیشتر از فراپه است.

فراپه اصلی آب را با قهوه فوری، یخ و مقداری شیر مخلوط می کنند تا کف کند و سپس با نی سرو می شود زیرا کف روی آن طعم بسیار تلخی می‌تواند داشته باشد.

frappe
فراپاچینو یک نوشیدنی ثبت شده تحت برند استارباکس است.

المپیک 2004 به معروف شدن این نوشیدنی کمک شایانی کرد. بوستون جایی است که فراپوچینو اصلی در دهه 90 اختراع شد، یک کافی شاپ زنجیره ای مستقل بود و مالک آن فراپوچینو را تولید کرد و آن را به منوی خود اضافه کرد.

در تهیه فراپه سنتی از قهوه فوری استفاده میکنند اما در تهیه فراپاچینو از قهوه اسپرسو غلیظ استفاده میشود و این بزرگترین تفاوت این دو نوشیدنی است.

این یک تفاوت فوق العاده است چونکه اسپرسو به سادگی بسیار خوشمزه تر از قهوه فوری است.

قهوه فوری خوشمزه است اما حتی با اضافه کردن طعم دهنده ها و شکر هم به خوشمزگی یک فنجان اسپرسو نمیشود. در حالت عادی فراپه را همراه با خامه فرم گرفته سرو نمیکنند ولی در تزیین فراپاچینو حتما باید خامه فرم گرفته حصور داشته باشد وگرنه هیچگونه شباهتی با نسخه اصلی آن ندارد.

نکته بسیار مهم در تهیه فراپه و فراپاچینو این است که در تهیه فراپه حتما باید از قهوه فوری استفاده کرد اما در تهیه فراپاچینو می توان از اسپرسو را حذف کرد.

بیشتر اوقات در تهیه فراپه از بستنی استفاده نمیکنند در ادامه قصد داریم 7 نوع تهیه فراپخ خوشمزه و خانگی را به شما آموزش بدیم.

frappe
در تهیه فراپاچینو در صورت استفاده از قهوه از اسپرسو استفاده می‌شود.

طرز تهیه اول: فراپه ساده

مواد اولیه

  • 200 میلی لیتر قهوه فوری، خنک
  • 50 میلی لیتر شیر پر چرب
  • 1 تا 3 قاشق غذاخوری سیروپ یا شربت شکر
  • یخ
  • خامه فرم گرفته یا بستنی برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه

  1. قهوه را با یک فنجان یخ در مخلوط کن بریزید. مقدار کمی سیروپ اضافه کنید، با مقدار سرعت کم شروع بع میکس اگر دوست دارید شیرین تر باشد، در آخر مقداری شکر یا سیروپ به آن اضافه کنید.
  2. تا موقعی که مخلوط کف کنه و یخ ها به تکه های ریز تبدیل بشن، به میکس کردن ادامه بدید.
  3. مخلوط را داخل لیوان بریزید و در صورت تمایل بستنی یا مقداری خامه به آن اضافه کنید.
فراپه
در رسپی فراپه اصلی خامه صرفا تزیینی است.

طرز تهیه دوم: قهوه فراپه یونانی

مواد اولیه

  • 2 الی 3 قاشق چایخوری قهوه فوری
  • 3/1 فنجان آب
  • 1 تا 3 قاشق غذاخوری شکر
  • یخ
  • خامه فرم گرفته یا بستنی برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه

  1. 2-3 قاشق چایخوری از قهوه فوری را در یک لیوان بزرگ بریزید.
  2. اگر شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید! یونانی ها فراپه خود را به یکی از 3 روش سفارش می دهند – “اسکتو” (بدون شکر)، “متریو” (1-2 قاشق شکر) یا “گلیکو” (2-3 یا حتی 4 قاشق شکر! بسیار شیرین!)
  3. حالا کمی آب به مخلوط قهوه و شکر خود در لیوان خود اضافه کنید.
  4. از میکسر یا مخلوط کن برقی استفاده کنید و مخلوط تهیه شده را تا زمانی که کف کند، میکس کنید.
  5. سپس، یخ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  6. مخلوط را داخل لیوان بریزید و در صورت تمایل بستنی یا مقداری خامه به آن اضافه کنید.
فراپه
فراپه یونانی به سه نوع اسکتو، متریو و گلیکو تقسیم می‌شود.

طرز تهیه سوم: قهوه فراپه کاراملی

  1. 1 فنجان قهوه دم کرده قوی و با کیفیت خوب یا یک فنجان قهوه فوری مخلوط با آب
  2. یخ
  3. 1.2 فنجان شیر
  4. 3 قاشق غذاخوری شکر
  5. 2 قاشق غذاخوری شربت یا سیروپ کارامل
  6. خامه فرم گرفته و کارامل برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه

  1. همه مواد به جز خامه فرم گرفته را در مخلوط کن بریزید.
  2. آنقدر هم بزنید تا تکه های یخ له شوند.
  3. روی مخلوط را با شربت کارامل یا خامه فم گرفته تزئین کنید.

نکته:

اگر می خواهید طعم قهوه قوی تر باشد، کمی قهوه فوری اضافه کنید.

برای تهیه یک فراپه خوب و با کیفیت معمولا 7 تکه یخ کافی می باشد.

فراپه
فراپه موز را می‌توان یک نوشیدنی محبوب در این خانواده در نظر گرفت.

طرز تهیه چهارم: فراپه موز

مواد اولیه

  • 4 عدد موز
  • بستنی وانیلی 8 قاشق غذاخوری
  • 8 تکه یخ
  • 1 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

  1. موزها را پوست کنده و به قطعات مساوی تکه تکه کنید
  2. تکه های یخ و آب و بستنی و موزها را داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.
  3. در آخر مواد داخل مخلوط کن را داخل لیوان مخصوص ریخته و میل کنید.
فراپه
نیاز به تاکید ندارد که شکلات محبوب قلب همگان است 😊

طرز تهیه پنجم: فراپه شکلات

این دستور پخت فراپه شکلاتی به همان اندازه خوشمزه است که می توانید در کافی شاپ های گران قیمت بخرید.

اما به یاد داشته باشید که بیشتر کافی شاپ ها از مواد مرغوب و گران استفاده نمی کنند.

مواد اولیه

  • 2 فنجان یخ
  • 1 فنجان خامه
  • یک چهارم فنجان شکر
  • یک چهارم فنجان شربت شکلاتی آب شده یا سس شکلات

طرز تهیه

  1. تمام مواد خود را داخل مخلوط کن بریزید.
  2. مخلوط کنید تا یک دست شود.
  3. در آخر مواد داخل مخلوط کن را داخل لیوان مخصوص ریخته و میل کنید.
  4. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته و چیپس شکلات یا سس شکلات تزیین کنید.
فراپه
از قدیم گفتن شکلات بیشتر، زندگی بهتر 😊

طرز تهیه ششم: قهوه فراپه دبل شکلات

مواد اولیه

  • 1 فنجان شیر
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • یک سوم فنجان چیپس شکلاتی
  • 3 قاشق غذاخوری شربت شکلات یا شکلات آب شده
  • 2 فنجان یخ
  • بک هشتم قاشق چاییخوری وانیل

طرز تهیه

  1. تمام مواد خود را داخل مخلوط کن بریزید.
  2. مخلوط کنید تا یک دست شود.
  3. در آخر مواد داخل مخلوط کن را داخل لیوان مخصوص ریخته و میل کنید.
  4. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته و چیپس شکلات یا سس شکلات تزیین کنید.
فراپه
فراپه توت فرنگی به خاطر طعم و ظاهر خود بسیار محبوب است.

طرز تهیه هفتم: فراپه توت فرنگی

توت فرنگی: همه چیز با توت فرنگی تازه برای این دستور شروع می شود. برای تهیه توت فرنگی حتما آنها را کاملا بشویید و به آرامی خشک کنید. پس از شستن توت فرنگی ها، قسمت های سبز برگ توت ها را جدا کنید.

مواد اولیه

  • 1 فنجان شیر پرچرب
  • 2 فنجان توت فرنگی
  • یخ 1 فنجان
  • نصف فنجان بستنی وانیلی
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • خامه فرم گرفته اختیاری
  • 1 فنجان توت فرنگی تازه
  • یک سوم فنجان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

  1. برای شربت توت فرنگی، توت فرنگی، آب و شکر را با هم مخلوط کنید.
  2. مخلوط را به تابه کوچکی بریزید.
  3. مخلوط توت فرنگی را به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط ​​بجوشانید(به طور مداوم هم بزنید تا نسوزد)
  4. بستنی وانیلی، شیر، وانیل، شربت یا سیروپ توت فرنگی و یخ را بداخل مخلوط کن بریزید.
  5. مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
  6. مخلو ط به دست آماده را داخل دو لیوان بزرگ بریزید.
  7. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته و چیپس شکلات یا سس شکلات تزیین کنید.
Frappe

سخن پایانی

در این مقاله با فراپه آشنا شدیم و تاریخچه اون رو بررسی کردیم. همچنین فراپه را با نوشیدنی های مشابه اون مقایسه کردیم و تفاوت اون رو نشان دادیم.

امیدواریم این مقاله برای شما جذاب بوده باشه و جواب سوالات خودتون رو پیدا کرده باشید لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منابع: diethood, mygreekdish, foodnetwork

پیشنهاد هوشمند قهوه
کافی استور را در اینستاگرام فالو کنید
5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *