نوشیدنی های قهوه با شیر

تهیه کافه لاگریما، قهوه محبوب آرژآنتینی

لاگریما

کافه لاگریما چیست؟ قهوه لاگریما چگونه تهیه می‌شود؟ این قهوه متعلق به کدام کشور است؟ اینها سوالاتی هستند که ممکن است با شنیدن نام این قهوه به ذهنتان خطور کرده باشد و ما در این مقاله در کافی استور به آنها و بسیاری از موارد دیگر پاسخ خواهیم داد.

قهوه را شاید بتوان یکی از شگفت انگیزترین نوشیدنی های دنیا دانست که می تواند رنگ و طعم های متعددی در فنجان ما خلق کند و هر دفعه، تجربه ای جالب و خوشمزه در خاطر ما به جا بگذارد. شاید این همان ویژگی منحصربه فردی باشد که قهوه را به یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین نوشیدنی های دنیا تبدیل کرده است.

کافه لاگریما (Lagrima) نیز یکی دیگر از نوشیدنی های پایه اسپرسو و مشهورترین قهوه در فرهنگ قهوه آرژانتینی است. سلیقه های متعددی در ارتباط با قهوه وجود دارند؛ اما اگر از طرفداران لاته هستید، مطمئناً این مقاله شما را به وجد خواهد آورد.

کافه لاگریما
کافه لاگریما یک نوشیدنی پایه اسپرسو آرژانتینی است.

کافه لاگریما چیست؟

در واقع کافه لاگریما یکی از مشهورترین و بارزترین قهوه ها در فرهنگ قهوه آرژانتینی است. شاید بتوان گفت که این قهوه موردعلاقه آرژانتینی ها، معکوس قهوه ماکیاتو است؛ یک فنجان شیر غنی شده که یک دوز اسپرسو به سادگی به آن اضافه شده است.

لاگریما (Lagrima) که در زبان اسپانیایی به معنای «اشک» است نیز اشاره به همین مقدار اندک قهوه ای دارد که در برابر مقدار شیر، مانند قطره ای اشک به نظر می آید. البته همه چیز به همین سادگی نیست و مانند بسیاری از نوشیدنی های دنیا، کافه لاگریما نیز داستانی در پس خود دارد.

داستان شهرت یافتن لاگریما به سال هایی برمی گردد که قهوه های وارداتی آرژانتین کیفیت پایینی داشتند. این قهوه ها که عمدتاً از کشور همسایه یعنی برزیل وارد می شدند، به روش خاصی و با استفاده از شکر برشته می شدند. البته این روش فقط یک راهکار برای پوشاندن بی مزگی دانه های قهوه بود.

طبیعتاً مصرف چنین قهوه ای با کیفیت نامعقول دشوار بود. بنابراین، لاگریما با دوز شیر غنی شده خود، برای سال های زیادی به یک راه حل ایده آل تبدیل شد. درواقع هیچ سوابق دقیقی در مورد تاریخچه نوشیدنی کافه لاگریما وجود ندارد؛ اما عطروطعم این نوشیدنی می تواند داستان های متعددی در نت های حسی مردمان این سرزمین به جای گذاشته باشد.

اما شما برای تهیه قهوه خود مجبور نیستید از قهوه بی‌کیفیت استفاده کنید. می‌توانید از بهترین اسپرسوهای موجود در ایران که برشته شده توسط کافی استور هستند خرید کرده و لذت ببرید.

 

انواع ماکیاتو و طرز تهیه آنها
ببینم!

کافه لاگریما را چگونه تهیه کنیم؟

اگر به آموزش قهوه علاقه دارید یکی از قهوه هایی که بهتر با طرز تهیه آن آشنا شوید کافه لاگریما است. لاگریما با طرز تهیه بسیار ساده خود شهرت دارد. در ابتدا با استفاده از حدود 200 میلی لیتر شیر، فوم شیر یا همان کف شیر درست کنید. روش های تهیه فوم یا کف شیر بسیار ساده است و برای انجام آن ها، لازم نیست حتماً دستگاه اسپرسو ساز داشته باشید.

مایکروویو، همزن های دستی اهرمی و برقی، فرنچ پرس، کف شیر ساز و حتی مخلوط کن نیز می توانند در تهیه فوم شیر به شما کمک کنند. در ادامه، شیر را در فنجان دلخواه خود ریخته و یک دوز اسپرسو (حدود 25 تا 30 میلی لیتر) را به آن اضافه کنید.

این نسبت ممکن است بیش ازحد به نظر برسد؛ اما اکثر کافه های آرژانتین به نسبت 1:9 لاگریما را سرو می کنند. 

از شیر ساده استفاده کنیم یا فوم شیر؟

به طور سنتی، کافه لاگریما را با شیر ساده و بدون فوم تهیه می کردند؛ اما در سال های اخیر، بسیاری افراد طعم کافه لاگریما با فوم شیر را ترجیح می دهند. البته راه حال های ترکیبی نیز وجود دارند. به این ترتیب، می توانیم با نصف شیر مورداستفاده خود فوم درست کرده و از نصف دیگر به همان شکلی که هست استفاده کنیم.

بااین حال، کافه لاگریما در طرز تهیه سنتی خود با شیر بدون چربی درست می شود. این امر احتمالاً برای کاهش هزینه بوده است؛ اما بسیاری از آرژانتینی ها هنوز هم شیر کم چرب یا بدون چربی را برای تهیه لاگریما ترجیح می دهند.

برای کافه لاگریما از چه قهوه ای استفاده کنیم؟

درحالی که تمرکز شما همچنان بر روی شیر و طرز تهیه لاگریما است، فراموش نکنید که نوع قهوه مورد استفاده شما می تواند یکی از مؤثرترین عوامل در طعم نهایی نوشیدنی باشد. اگرچه کافه لاگریما در ابتدا روشی برای لذت بخش کردن طعم قهوه های بی کیفیت بوده است، اما آرژانتینی ها اکنون می توانند از قهوه باکیفیت لذت ببرند و قرار نیست که ما نیز از قهوه بی کیفیت در این نوشیدنی استفاده کنیم.

برای بازسازی طعم این نوشیدنی، به ترکیبی از قهوه های برزیلی با رست نسبتاً تیره و با حضور میزان معقولی روبوستا نیاز داریم. این ترکیب می تواند از 70 درصد عربیکا و 30 درصد روبوستا یا 60 درصد عربیکا و 40 درصد ربوستای برزیلی تشکیل شده باشد. درواقع دانه های قهوه مزارع برزیل به دلیل برخورداری از نت های شکلاتی، کارامل، غلات و شکر، طعم خاص و استثنایی به ترکیب شیر و قهوه می دهند.

کافه-لاگریما-2
می‌توانید از هر نوع اسپرسو که میخواهید برای تهیه این نوع از نوشیدنی استفاده نمایید.

محبوب ترین نوشیدنی ها در آرژانتین کدامند؟

تحت تأثیر مهاجران ایتالیایی (حدود 65 درصد آرژانتینی ها رگ ایتالیایی دارند)، اسپرسو بخش بزرگی از فرهنگ قهوه آنها است. آنها همچنین از قهوه دم کرده در ترکیب با چیزهای دیگر نیز استفاده می کنند.

در اینجا لیست مختصری از محبوب ترین نوشیدنی های قهوه آرژانتین آورده شده است:

Café – این یک اسپرسو سینگل است که در یک فنجان کوچک سرو می شود. گاهی اوقات به آن کافه چیکو می گویند که به معنای قهوه کوچک است. یک شات اسپرسو را که به خوبی آماده شده است دست کم نگیرید – آماده شوید تا غافلگیر شوید!

Café con crema – این یک شات اسپرسو با کمی خامه شیرین برای پر کردن آن است.

طرز تهیه نوشیدنی فلت وایت
ببینم!

Cortado  –  کورتادو اسپرسویی است که برای کاهش شدت آن با کمی شیر بریده شده است.

Cortado en jarrito – این کورتادو با حداقل دو شات اسپرسو با شیر سرو می شود، نه در فنجان کوچک، بلکه در یک لیوان کوچک، از این رو jarrito به معنای لیوان یا لیوان کوچک نامیده می شود.

Lagrima – لاگریما به معنای قطره اشک، نقطه مقابل کورتادو است. کافه لاگریما همانطور که گفتیم به جای اسپرسو با کمی  شیر با یک شات اسپرسو است.

Submarino – این نوشیدنی بدون قهوه است. این یک فنجان شیر بخار زده است که داخل آن یک تکه شکلات قرار داده شده است.

Capuchino – نسخه آرژانتینی کاپوچینو را فراموش نکنیم. این اسپرسو با بخشی از شیر بخارپز شده و بخشی از کف از شیر بخارپز شده، با دارچین و/یا پودر کاکائو است.

Americano – اگر می‌خواهید چگونه یک قهوه قطره‌ای معمولی سفارش دهید، این همان است. آن را آمریکانو می نامند زیرا این تفسیر ایتالیایی (و در نتیجه آرژانتینی) از نحوه نوشیدن قهوه است. اسپرسویی است که با آب داغ رقیق شده است. در کافه های معمولی در آرژانتین دریپ کافی زیادی پیدا نمی کنید.

اکثر نوشیدنی های قهوه به طور پیش فرض با آب همراه هستند. می توانید گاز (به معنی آب گازدار سلتزر) یا آگوا بخواهید.

نوشیدنی محبوب آرژانتینی
فرهنگ آرژانتین در زمینه قهوه را می‌توان متاثر از مهاجران ایتالیایی در نظر گرفت.

نحوه سفارش قهوه در آرژانتین

اولین چیز مهم، این یک نوع موقعیت گذرا و بگیر و برو نیست! استارباکس تنها در اواسط دهه 2000 وارد آرژانتین شد، و در ابتدا چندان خوب نبود، اگرچه تا حدودی مورد توجه قرار گرفت. این موضوع به آن دلیل است که آرژانتینی ها از تجربه قهوه به عنوان یک رویداد واقعی لذت می برند، نه چیزی که گذرا انجام می شود.

وقتی به کافه می رسید، ممکن است شما را تا یک میز همراهی کنند یا نکنند. اگر شما سه نفر هستید و میزبان از شما می‌پرسد «کوانتوس؟» به او بگویید «Una mesa para tres personas, por favor»، یعنی «لطفاً یک میز برای سه نفر».

بنشینید شما نیازی به زحمت انداختن خودتان برای صدا زدن موزو (پیشخدمت) ندارید، یک تبادل ساده نگاه معمولاً برای جلب توجه او مؤثر است. به منویی که در بالا لیست کردیم نگاه کنید. آیا نوشیدنی مورد نظر خود را در منوی کافه می بینید؟

برای سفارش نوشیدنی خود بگویید: “Te pido un(a) _____, por favor” یا “Me gustaría un(a) ____, por favor.” می توانید از این جمله استفاده کنید و هر نوشیدنی را که دوست دارید مانند کافه لاگریما در جای خالی بگذارید. وقتی موزو نوشیدنی شما را می آورد، حتماً بگویید Muchas gracias (مگر آنکه بخواهید بی ادب تلقی شوید 😊)!

سخن پایانی درباره کافه لاگریما

اگر در حال نوشیدن لاته یا کاپوچینو با خود فکر کرده اید که این طعم هنوز هم چیزی را کم دارد، شاید کافه لاگریما بتواند همان نوشیدنی ای باشد که تاکنون به دنبال آن بوده اید. لاگریما طعم و عطری سبک و مطبوع است که از ترکیب یک قطره اشک قهوه با شیر بخارپز و فوم شیر به دست می آید و به شروع لطیفی برای روز شلوغ شما تبدیل می شود.

شما همچنین می توانید برای انتخاب قهوه خود، به راهنمای خرید قهوه مراجعه کنید و بهترین نوشیدنی را از باکیفیت ترین و بهترین دانه های قهوه بخواهید.

منابع: Uniquecafes.com.br ,Coffees.gr, Coffeeaffection

پیشنهاد هوشمندانه قهوه
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *