نوشیدنی های کافی شاپی

طرز تهیه اسپرسو لانگو

prepare lungo

قهوه لانگو چیست یا لانگو چیست؟ یا اسپرسو لانگو چیست ؟

رقیق، ملایم اما تلخ، ویژگی های اسپرسو لانگو است اما چرا این نوشیدنی این چنین ویژگی هایی دارد؟ در زبان ایتالیایی لانگو Lungo را می توان کشیده و طولانی معنی کرد. برای تهیه اسپرسو لانگو، دوست و یار همیشگی حتما باید حضور داشته باشد، می دانید که چه چیزی را می گوییم! بله اسپرسو! اما این بار کمی بیشتر با اسپرسو کار داریم! خب بریم ببینیم قهوه لانگو یا نوشیدنی لانگو چطور درست می شود؟

اسپرسو معمولی، ریسترتو، اسپرسو دوبل لانگو یا همان اسپرسو دبل لانگو و لانگو را می توان در یک گروه  قرار داد. به این گونه که در این چند نوشیدنی  افزودنی نداریم و فقط اسپرسو فعالیت می کند، اما بسته به نحوه گرفتن شات، تفاوت در نوشیدنی ها ایجاد می شود.

موارد مورد نیاز برای درست کردن اسپرسو لانگو:

  1. دستگاه اسپرسوساز
  2. ۹۰ الی ۱۲۰ میلی لیتر آب
  3. پودر اسپرسو مناسب دستگاه اسپرسوساز ۸ الی ۱۶ گرم

برای درست کردن کافه لانگو نمی توان از موکاپات استفاده کرد باید دستگاه اسپرسوساز داشته باشید!

طرز تهیه اسپرسو لانگو:

برای تهیه قهوه اسپرسو لانگو، آب و زمان بیشتری (زمان گرفتن شات) نسبت به اسپرسو معمولی نیاز است. این گونه که، آب به میزان گفته شده از پودر اسپرسو موجود در پرتافیلتر می گذرد. عبور آب از پودر قهوه حدودا ۱ دقیقه زمان می برد. ماحصل این شرایط قهوه ای است که حجم آب در آن حدودا ۳ الی ۴ برابر آب موجود در اسپرسو معمولی است.

حجم اسپرسو لانگو و طرز تهیه لانگو
کدوم رو دوست دارید؟
 

عبور حجم زیاد آب از پودر قهوه و هم چنین، هم نشینی زیاد آب و قهوه در زمان زیاد، دلایل تلخی و کافئین زیاد این نوشیدنی است.

طرز تهیه و آشنایی با ریسترتو
ببینم!

نکات تهیه اسپرسو لانگو:

ممکن است قهوه کافه لانگو با آمریکانو اشتباه گرفته شود اما این دو نوشیدنی تفاوتی با هم دارند:

  1. در آمریکانو : یک شات اسپرسو گرفته می شود و به آن آب داغ اضافه می شود
  2. در لانگو: از افزودن آب به اسپرسو خبری نیست اما به جای آن تمام حجم آب داغ از پودر قهوه می گذرد
یک فنجان قهوه
نوش جان! تجربه قهوه نوشی هاتون رو برامون کامنت کنید
3.5/5 - (4 امتیاز)

4 دیدگاه در “طرز تهیه اسپرسو لانگو

  1. محمدرضا مسن گفت:

    بریم درست کنیم 😋❤️

  2. پدرام گفت:

    چه جالب باید امتحان کنم با مانسون مالابار

    1. unknown گفت:

      سلام . مرسی از راهنمایی عالیتون . فقط یه سوال وقتی عصاره گیری قهوه برای گرفتن یه شات لانگو رو میگین باید طولانی باشه و تلخ میشه درست ولی آیا قهوه ای که تحت فشار با آب داغه نمیسوزه؟؟ و مزه و بوی سوختگی نمیده . و آیا وقتی لانگو رو خوردیم با این اصولی که گفتین و صد در صد هم همه با این متد میرن جلو اون استرسه یا حالت ضعف به آدم نمیده

  3. Aryan گفت:

    دلم لانگو خواست😍

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *