قهوه تازه سوماترا - 200 گرم

وضعیت: ناموجود

‎250٬000ریال

برای نظر دادن به این محصول اولین باشید




قهوه تازه برشته شده سوماترا صد در صد عربیکا - مناسب برای قهوه های اسپرسو، دمی و فرانسه
اگر سوالی در رابطه با محصول یا نحوه خرید دارید از طریق تلگرام با ادمین شبکه های اجتماعی در میان بگذارید
  • قهوه های ارسالی معمولا 5-3 روز قبل از ارسال رست (بو دادگی) می شوند
    هم چنین در صورت خرید پودر قهوه، دانه ها پیش از ارسال آسیاب می شوند
    ارسال سفارشات به دو صورت انجام می گیرد:
    سفارشات داخل تهران از طریق پیک با هزینه 9000 تومان ارسال می شود، سفارشات یک کیلو و بیشتر از یک کیلو، هزینه ارسال رایگان می باشد. سفارشات انجام شده تا ساعت 13، (پنجشنبه ها تا ساعت 11) همان روز و یا نهایتا فردا آن روز ارسال می شوند.
    ارسال از طریق پست پیشتاز، شهر های غیر از تهران را شامل می شود و هزینه آن در هنگام تکمیل خرید، محاسبه می شود. سفارشات انجام شده تا ساعت 14، در همان روز به اداره پست تحویل داده می شوند.

    محصولات مرتبط

    با خرید از کافی استور

    یکبار هم که شده لذت نوشیدن یک فنجان قهوه تازه را بچشید

    خصوصیات و ویژگی ها

    خصوصیات قهوه سوماترا

    طعم و ویژگی های حسی قهوه بر اساس متد دم آوری متغیر خواهد بود. تصویر فوق جهت آشنایی بیشتر و تقریبی با خصوصیات نوع دانه خریداری شده می باشد.

    مشخصات فیزیکی
    کشور کشت کننده اندونزی - سوماترا - آسیای شرقی
    نوع دان 100% عربیکا
    درجه برشتگی (رُست) متوسط
    ارتفاع از سطح دریا 760- 1500 متر
    مناسب برای اسپرسو با دستگاه و موکاپات - قهوه های دمی و فرانسه
    قیمت هر کیلو قهوه سوماترا 125 هزار تومان
    ویژگی های حسی
    طعم های بارز قهوه سوماترا گیاهی و علفی مانند، شکلات، خاکی، چوبی، ادویه ای
    بادی متوسط
    اسیدیته نسبتا پایین - میوه ای - مرکباتی - خاکی
    عطر و رایحه کمی خاکی

    کامنت بگذارید

    نظر درباره: قهوه تازه سوماترا - 200 گرم

    شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

        1     2     3     4     5  
    تازگی
    کیفیت
    قیمت

    برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

    سوماترا "Sumatra Mandheling" نام یکی از جزایر اندونزی است که قهوه آن را با نام قهوه سوماترا می شناسند؛ ارتفاع محل کشت در این منطقه حدود 760 تا 1500 متر است که نسبت به عربیکای مناطق دیگر کمتر است اما پایین بودن ارتفاع، سبب کمتر شدن کیفیت قهوه سوماترا نشده است. بنابر خاک غنی و آتشفشانی و آب و هوای استوایی، عطر و طعم این قهوه به صورت غنی توسعه یافته است.

    قهوه سوماترا بادی کامل غنی و پیچیده دارد. سوماترا مندلینگ معمولا عطر خاکی و مقدار شدیدی گیاهی دارد که با توجه به ارتفاع و خصوصیات محل کشت نمونه آن در آمریکا و آفریقا یافت نمی شود. .اسیدیته خوب و کافی با نوت شیرین و شکلاتی و شیرین بیان از ویژگی های دیگر این قهوه است. سوماترا مندلینگ برای تهیه اسپرسو و قهوه های فرانسه بیشتر پیشنهاد می شود.

    نقشه  اندونزی


    روش های تهیه این محصول

    با توجه به ویژگی های این محصول، می توانید آن را با انواع دستگاه ها و ابزار الات تهیه نمایید. به صورت پیشنهادی موارد زیر اشاره شده است
    طرز تهیه اسپرسو با موکاپات
    طرز تهیه قهوه دمی
    طرز تهیه اسپرسو با دستگاه

    نوشیدنی هایی که می توانید با این محصول تهیه کنید

    طرز تهیه کاپوچینو
    قهوه آمریکانو
    طرز تهیه لاته آرت
    لاته ماکیاتو

    ویدیو های تهیه این محصول


    محصولاتی که ممکن است مورد پسندتان باشد

    • قهوه تازه کنیا - 200 گرم
    • قهوه تازه برزیل - رست تیره - 200 گرم
    • قهوه تازه اندونزی - 200 گرم