آیا میدانستید که 26 ژوئیه روز ملی میلکشیک قهوه است؟ میلک شیک قهوه یکی از خوشمزهترین مواردی است که همه میتوانند به سادگی آن را تهیه کنند و در هر فصلی قابل استفاده است. اگر میخواهید طرز تهیه میلک شیک قهوه خانگی را به دست بیاورید، توصیه میکنیم حتماً این متن را تا انتها مطالعه کنید. میلکشیک قهوه مدنظر ما تمام رؤیاهای شیرین شما را به واقعیت تبدیل میکند. غلیظ و کرمی است با طعم غنی از قهوه و شکلات. جالب آنکه درست کردن این میلک شیک به کمتر از پنج دقیقه وقت نیاز دارد.
قهوه سبز اندونزی رو از کافی استور می تونی آنلاین سفارش بدی.
مواد موردنیاز برای طرز تهیه میلک شیک قهوه
- بستنی وانیلی: بستنی وانیلی پایهی خوبی برای میلکشیک قهوه است زیرا به قهوه اجازه میدهد که خود را کاملاً نشان دهد، در هر صورت شما میتوانید از هر نوع بستنی که در دسترس دارید استفاده کنید، البته به شرطی که طعم آن به خوبی با قهوه هماهنگ باشد.
- قهوه سرد یا قهوه فوری یا اسپرسو: این شیک میتواند با قهوه سرد، قهوه فوری یا اسپرسو تهیه شود. هر کدام از این موارد لذیذ هستند، اما بهتر است از قهوه فوری استفاده کنید، زیرا طعم غنی قهوه را به شما میدهد.
- پودر کاکائو: کمی پودر کاکائو اضافه شده به شیک، طعم گرم و شیرین شکلات را به هدیه میدهد که به خوبی با قهوه ترکیب میشود.
- شیر: تنها در صورت استفاده از قهوه فوری یا اسپرسو باید از شیر استفاده کنید (اگر از قهوه از قبل باقیمانده (left over coffe) استفاده میکنید، به مایعات زیادی نخواهید داشت). هر نوع شیر با هر درصد چربی میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. اگر شیر با چربی بالاتر استفاده شود، میلک شیک قهوه شما کرمیتر خواهد بود.
توجه داشته باشید که برای تهیه میلک شیک قهوه نباید از قهوه داغ استفاده کنید. دمای بالای قهوه باعث بیش از حد ذوب شدن بستنی میشود. قهوه خود را به مدت 10 تا 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سرد شود. سپس به سراغ طرز تهیه میلک شیک قهوه بروید.
خرید آنلاین و خرید کاپوچینو از فروشگاه کافی استور
چگونه یک میلکشیک قهوه تهیه کنیم
تمام مواد گفته شده را به مخلوطکن خود اضافه کنید. بهتر است ابتدا مواد خشک و سپس شیر و بستنی را اضافه کنید. این موضوع موجب میشود در زمان هم زدن مواد آنها خیلی به دیوارههای مخلوطکن نچسبند.
اگر از یک مخلوطکن قدیمی یا ضعیف استفاده میکنید بهتر است حدود 10 صبر کنید تا بستنی در دمای محیط کمی نرم شود. همین تکنیک باعث میشود تا بتوانید بدون اضافه کردن مایعات مختلف از بستگی خود استفاده کنید. مواد مربوطه را با هم آنقدر مخلوط کنید که یک ترکیب عالی ایجاد شود. آن را به درون یک لیوان بریزید و سپس با خامه هم زده یا سس فاج (fudge) آن را تزئین کنید. انواع مختلفی از میلک شیک قهوه وجود دارد که عبارتاند از:
- میلکشیک کاراملی: 1 قاشق غذایی کارامل را به میلکشیک اضافه کنید (قبل از مخلوطکردن).
- میلکشیک الکلی: 2 قاشق غذایی تا ¼ پیمانه از شیر یا قهوه را با نوشیدنیهای الکلی جایگزین کنید.
بهتر است میلک شیک قهوه مدنظر خود را دقیقاً همان زمانی که قصد دارید آن را مصرف کنید، تهیه نمایید. گذاشتن میلک شیک قهوه در یخچال معمولاً یا موجب ذوب شدن آن میشود و یا طعم کلی میلک شیک را از بین میبرد.
لازم نیست حتماً مخلوطکن داشته باشید تا بتوانید میلک شیک تهیه کنید. امکان هم زدن و مخلوط کردن مواد اولیه با کمک دست و همزن نیز وجود دارد، اما باید تمام تلاش خود را به کار بگیرید که یک ترکیب مناسب ایجاد شود.
ویدیو طرز تهیه میلک شیک قهوه
بهترین ایدهها برای تاپینگ میلکشیک قهوه و نکات مهم
اگر میخواهید گامی بزرگتر در زمینه پیروری از طرز تهیه میلک شیک قهوه بردارید، میتوانید تاپینگهای مختلفی را روی میلکشیک قهوه خود اضافه کنید. این کار ضروری نیست، اما قطعاً مناسب به نظر میرسد. برخی از تاپینگهای مناسب در این رابطه عبارتاند از:
- خامه همزده (whipped cream): هیچ کسی نمیتواند منکر زیبایی و خوشمزگی یک میلک شیک قهوه شود که بر روی آن خامه همزده شده قرار گرفته است.
- یک کوکی یا بسکوییت خانگی را به صورت پودر شده یا قطعات بزرگ بر روی سطح بالایی میلک شیک خود قرار دهید.
- اگر میخواهید انرژی خود را افزایش دهید، از یک شات اسپرسو به عنوان تاپینگ میلک شیک خود استفاده کنید.
- بیش از حد مواد اولیه را با هم مخلوط نکنید: اگر میلکشیک را برای مدت طولانیتری مخلوط کنید، بستنی بیشتر ذوب میشود و به جای میلکشیکی با قوام بالا، میلک شیکی آبکی خواهید داشت.
- از مقدار زیادی شیر استفاده نکنید: تهیه میلک شیک را تنها با یک قاشق غذایی شیر شروع کنید. فقط اگر حس میکنید میلک شیک زیادی غلیظ است، دوباره شیر اضافه کنید.
- میلکشیکها را فوراً سرو کنید: میلک شیک باید بلافاصله پس از درست شدن مصرف شود.
- در انتخاب بستنی خود دقت کنید: به سراغ بستنیهایی بروید که از کیفیت مناسبی برخوردار هستند.
- مقدار بستنی خود را به درستی اندازهگیری کنید.
منابع: bakingmischief , papernstitchblog