همه چیز درباره قهوه فوری کلاسیک + طرز تهیه قهوه کلاسیک

در جامعه امروزی که همه مشغول هستند و کم خوابی و خستگی در همه افراد دیده میشود کافئین و قهوه جایگاه فوق العاده ای را میان تمام مردم پیدا کردهاند. از آنجایی که ممکن است دم کردن قهوه و دسترسی به آن در هر مکان و زمانی مشکل باشد، قهوههای فوری میتوانند جایگزین سریع و ارزان قهوه معمولی باشند.
در این مقاله ما قصد داریم قهوه فوری کلاسیک را به شما معرفی کنیم همچنین، یک نگاه سریع به طرز تهیه این قهوه فوری میاندازیم پس با ما همراه باشید.
خرید قهوه بهصورت آنلاین در فروشگاه کافی استور.
فهرست مطالب
قهوه فوری کلاسیک چیست؟
قهوه فوری کلاسیک قهوهای هست که پس از خشک شدن، پودر به آن افزوده میشود و سپس دوباره فرآیند بخار دادن روی آن اعمال میشود تا ذرات به یکدیگر بچسبند و در نتیجه گرانول تشکیل شود.
این محصول به صورت خشک شده منجمد با استفاده از روشی نوآورانه برای خشک کردن قهوه تولید میشود. در واقع، قهوه غلیظ در دمای بسیار پایین منجمد میشود. آب در یک فرآیند کنترل شده استخراج میشود و کریستالهای بزرگ و طلایی قهوه بهدست میآید.
ولی در قهوه کلاسیک با استفاده از فرآیند بخار و گرم کردن گرانولهای قهوه به وجود میآید که باعث میشود قهوه فوری شکنندتر شوند. بهطوری که اگر آنها را بین دو انگشت خود فشار دهید بهراحتی له میشوند.
برای خرید قهوه فوری کلاسیک با قیمتی مقرون به صرفه از کافی استور همین حالا اقدام کنید.

نکاتی درباره قهوه فوری کلاسیک
- قهوه فوری کلاسیک نسبت به قهوه فوری گلد طعم و عطر کمتری دارد. چرا که در فرآیند آن از بخار و گرمای بسیار زیادی استفاده می شود که باعث می شود عطر و طعم آن کاهش پیدا کند.
- از آنجایی که فرآیند تهیه قهوه فوری کلاسیک نسبت به گلد راحتر و سریع تر هست قیمت آن نسبت به قهوه فوری گلد نیز کمتر می باشد ولی عطر و طعم قهوه فوری گلد را ندارد.
- اگر شما قهوه فوری را با یکدیگر مقایسه کنید به راحتی متوجه می شوید که قهوه فوری کلاسیک شکننده ترو تیره تر از قهوه فوری گلد است.
- در تهیه قهوه فوری کلاسیک از قهوه های بسیار با کیفیتی مانند عربیکا استفاده نمی شود. در فرآیند خشک کردن آن نیز بسیاری از طعم های ذاتی و عطر آن از بین می رود.

فرآیند تهیه قهوه فوری کلاسیک
- آسیاب کردن: ابتدا دانه های قهوه رست شده و سپس آسیاب می شوند.
- مخلوط کردن: قهوه آسیاب شده با دیگر مواد افزودنی مانند شکرترکیب می شوند.
- فشرده کردن: سپس این مخلوط تحت فشار بالا فشرده میشود تا به ذرات قهوه فشرده تبدیل شود.
- خشک کردن: سپس این قهوه های فشرده شده، خشک می شوند تا هر گونه رطوبت باقیمانده را حذف کنند.
- جداسازی: ذرات قهوه خشک شده براساس اندازه مرتب می شوند تا اطمینان حاصل شود که آن ها یکنواخت هستند و به طور یکنواخت در آب داغ حل می شوند.
- بسته بندی: محصول نهایی بسته بندی شده و برای فروش به عنوان قهوه فوری آماده می شود.
- فرآیند فشرده کردن با حذف رطوبت و کاهش اندازه ذرات، ماندگاری قهوه را بهبود می بخشد. این فرآیند همچنین امکان مخلوط کردن یکنواخت قهوه با دیگر مواد افزودنی را فراهم می کند. این موضوع باعث حفظ طعم و عطر یکنواخت در هر فنجان قهوه می شود.
ضمنا میتوانید برای اطلاع از فرایند طرز تهیه قهوه گلد همین حالا اقدام کنید.

طرز تهیه قهوه کلاسیک
در ابتدا لازم است بدانید، قهوه فوری کلاسیک نیاز به دم کردن ندارد و این یکی از ویژگیها و مزایای تمام قهوههای فوری محسوب میشود. برای اطلاع از خواص قهوه فوری میتوانید همین حالا اقدام کنید. برای تهیه قهوه کلاسیک و مصرف آن، باید قهوه فوری کلاسیک را با آب داغ مخلوط کرد تا مواد موجود در آن حل شود و مزه و عطر قهوه به خوبی استخراج شود. بهتر است قهوه فوری کلاسیک را با میزان مناسبی آب داغ مخلوط کرده و بهترین کیفیت ممکن را از آن بگیرید.
پیش از هر چیز اما به محصولات فوقالعاده و باکیفیت زیر سری بزنید. محصولات همیشه در تازهترین و بهترین حالت ممکن به دست شما عزیزان میرسند تا بتوانید از عطر و طعم آنها لذت ببرید.
طرز تهیه کافی میکس با قهوه فوری کلاسیک
روش تهیه گفته شده، یکی از سادهترین روشهای تهیه کافی میکس محسوب میشود و برای تهیه آن نیاز به مواد اولیه خاصی ندارید.
مواد اولیه
- کافی میت: 2 قاشق چایی خوری
- قهوه فوری کلاسیک: 1 قاشق چایی خوری
- آب جوش: یک فنجان
طرز تهیه آن با قهوه فوری کلاسیک
- ابتدا کافی میت را با آب جوش مخلوط می کنید
- سپس قهوه فوری را به مخلوط بالا اضافه می کنید
همانطور که مشاهده کردید برای تهیه کافی میکس نیاز به وسیله یا مواد اولیه خاصی ندارید. در ادامه نکاتی را درباره طرز تهیه کافی میکس بیان خواهیم کرد:

نکات مهم:
- روش تهیه کافی میکس گفته شده مانند کافی میکسهای 2 در 1 بازار میباشد، اگر این نوشیدنی برای شما تلخ است میتوانید هنگام افزودن کافی میت به آب جوش، یک قاشق چای خوری شکر نیز به آن اضافه نمایید.
- قهوه فوری کلاسیک به خودی خود 4 کالری بیشتر ندارد اما اگر به آن پودر کافی میت و شکر اضافه کنید کالری آن افزایش پیدا خواهد کرد. در نتیجه اگر رژیم هستید مراقب کنترل کالری مصرفی روزانه خود باشید.
ویدیو طرز تهیه قهوه فوری کلاسیک
میزان کافئین قهوه فوری کلاسیک
یک قاشق چای خوری قهوه فوری حدود 2 گرم قهوه است که 60 تا 90 میلی گرم کافئین دارد و این در صورتی است که یک اسپرسو سینگل حدود 60 تا 75 میلی گرم کافئین دارد

تفاوت قهوه کلاسیک و اسپرسو
همانطور که پیشتر توضیح دادیم، قهوه کلاسیک در واقع نوعی قهوه فوری است که با خشکسازی عصاره قهوه تولید میشود و تنها با اضافه کردن آب داغ آماده مصرف میشود؛ طعمی ملایم دارد و برای استفاده روزمره بسیار سریع و آسان است. در مقابل، اسپرسو با عبور آب داغ تحت فشار از میان پودر قهوه اسپرسو بسیار ریز آسیاب شده تهیه میشود و طعمی غلیظتر و قویتر نسبت به قهوه کلاسیک دارد. اسپرسو پایهی بسیاری از نوشیدنیهای قهوه مانند لاته و کاپوچینو است، در حالی که قهوه کلاسیک بیشتر برای کسانی مناسب است که بهدنبال یک نوشیدنی فوری و سبک هستند.

به پودرهای فوری زیر سری بزنید و مطمئن باشید که پشیمان نمیشوید. برترین محصولات با عطر و طعم فوقالعاده در فروشگاه کافی استور موجود میشوند که میتوانید از آنها نهایت لذت را ببرید.
سخن پایانی
در میان جامعه امروزی که همه مشغول هستند و کم خوابی دارند، نیاز به قهوه و کافئین در همه افراد دیده می شود. اگر همیشه سر شما شلوغ است، بهترین انتخاب برای شما قهوه های فوری هستند. در میان قهوه های فوری، قهوه فوری کلاسیک، از قهوه های محبوب به شمار می رود و گزینه ای به صرفه نسبت به بقیه انواع قهوه فوری مثل گلد می باشد. قهوه فوری کلاسیک دارای طعم و عطر کمتری نسبت به گلد میباشد و از قهوه معمولی به روش تبخیر و حرارت بالا تهیه می شود. آسان ترین روش تهیه قهوه فوری، حل کردن آن در آب همراه با کافی میت و شکر میباشد.
در این مقاله با قهوه فوری کلاسیک آشا شدیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. ممنون که تا به انتها این مقاله همراه ما بودید، شما میتوانید سوالات، نظرات و پیشنهادات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشته و امتیاز کافی کلاب نیز دریافت نمایید.
سوالات متداول
طرز تهیه قهوه فوری کلاسیک
اگر قهوه شما به صورت ساشه است، یک ساشه و اگر به صورت فله است، دو قاشق چایخوری از قهوه فوری کلاسیک خود را در یک فنجان آب جوش حل کنید. قهوه پس از حل شدن کامل در آبجوش یا شیر آماده نوشیدن است. میتوانید برای غلیظ تر شدن آن از قهوه بیشتری استفاده کنید و یا به سلیقه خودتان افزودنیهای دیگری اضافه نمایید.
قهوه کلاسیک برای لاغری
اگر شما قهوه کلاسیک برای لاغری میخواهید مصرف کنید، تنها قهوه را بدون افزودنی بنوشید. خود قهوه فوری کلاسیک فاقد کالری خاصی است و میتوانید با خیال راحت در رژیم غذایی خود از آن استفاده نمایید.
منابع: helenacoffee
