رموز جانبی قهوه, فوت و فن های نوشیدنی

اصطلاحات کافی شاپی و صنعت قهوه

espresso recipes glossary coffee

آیا با اصطلاحات مورد استفاده در صنعت قهوه و کافی شاپی آشنا هستید؟ اسیدیته، آروما، شات، رست، به چه معنی است؟ Café چیست؟ می خواهید کافه تاسیس کنید؟ نیاز به اصطلاحات مورد استفاده در کافه دارید؟ این اصطلاحات  مکررا در صنعت قهوه و همچنین در مطالب کافی استور مورد استفاده قرار گرفته، ندانستن این اصطلاحات درک مطالب و حتی کمی نوشیدن قهوه  را سخت تر می کند، و البته اصطلاحات بسیاری در این صنعت وجود دارند که به فارسی برگردانده نشده است.

امروزه رفتن به کافه به یکی از تفریحات پرطرفدار در بین جوانان و حتی نوجوانان تبدیل شده است. به همین دلیل یادگیری تلفظ صحیح منوی کافی شاپ و به طور کلی اصطلاحات کافه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. لازم به ذکر است که پس از مطالعه این مقاله، دیگر مشکلی در رابطه با تلفظ صحیح منوی کافی شاپ نخواهید داشت. از طرفی دیگر حتی اگر قصد رفتن به کافه را ندارید، آشنایی با اصطلاحات قهوه اطلاعات شما را تا اندازه قابل توجهی در رابطه با انواع مختلف این نوشیدنی افزایش خواهد داد.

دیکشنری قهوه
شما چه کلماتی در ذهن دارید؟

در این مطلب تعدادی از مهمترین اصطلاحات ترجمه و در جدول زیر آورده شده است. البته این مطلب به صورت هفتگی بروزرسانی می شود و کلمات بیشتری در آن قرار می گیرد. برای توضیحات بیشتر، برخی اصطلاحات به صفحه مربوطه لینک شده است. موارد ستاره دار به تصویب فرهنگستان ادب فارسی رسیده است.

انگلیسیفارسیتوصیف
Acidityاسیدیتی – اسیدیتهاسیدیته یک ویژگی مثبت در قهوه، که هیچ ارتباطی با اسید ندارد و به ترشی، شرابی، میوه ای یا تند و تیزی قهوه اشاره دارد. در قهوه اسیدهایی وجود دارد که طعم های مختلفی اعم از مرکباتی را یاد آوری می کند. قهوه های تیره تر اسیدیته کمتری دارند. و اسیدیته قهوه با ذخیره دانه سبز کاهش می یابد.
Affogattoآفوگاتوترکیبی بسیار جذاب از اسپرسو و بستنی
Americanoآمریکانونوشیدنی که از ترکیب آب با اسپرسو بدست می آید
Aromaرایحهآروما به عطر یا بوی قهوه تازه دم آوری شده اشاره می کند. این عطر و بو می تواند گلی یا وانیلی باشد توجه داشته باشید عطر با طعم متفاوت است. حس چشایی ما فقط قابلیت درک مزه های اصلی (ترش، شیرین، شور، تلخ) را دارد. و با کمک حس بویایی است که طعم و عطری مانند وانیل را درک خواهیم کرد.
AfterTasteعطر و طعم بعد از نوشیدنهمان طور که از نامش پیداست به طعم و عطر بعد از چشیدن قهوه در دهان اشاره می کند. Aftertaste یا Finish می تواند شکلاتی، سوخته، یا تنباکویی باشد و با طعم و عطر فعلی حاضر در فنجان متفاوت باشد.
Arabicaعربیکاهمانطور که سیب نوع قرمز و زرد و سبز دارد قهوه نیز دارای چند گونه است. عربیکا یکی از دیگر گونه های قهوه است که عطر بیشتر و کافئین کمتری نسبت به ربوستا دارد.
Balanceتعادل – متعادل کردنبالانس یا متعادل به قهوه ای گفته می شود که همه خصوصیت های آن (عطر و طعم،غلظت، پس مزه) به طور یکسان باشد و خصوصیت قالب در آن وجود نداشته باشد.
َBitterتلخیتلخی به همان معنی لقوی است که در زبان انگلیسی وجود دارد. کافئین و موارد دیگری در قهوه هستند که سبب تلخی قهوه می شود. هر چه برشتگی قهوه تیره تر باشد تلخی بیشتر می شود. اما ممکن است زیاد بودن تلخی قهوه سبب زننده بودن آن شود.
*Blade grinderآسیای تیغه‌اینوعی آسیای قهوه که در آن دانه‌های قهوه به‌کمک تیغه فلزی چرخان پرسرعت آسیا می‌شود
Bodyبدنهبادی یا بدنه به سنگین بودن و غنی بودن و غلظت بیشتر داشتن قهوه اشاره می گند. بادی سه حالت لایت مدیوم و فول (Light, Medium, Full) دارد. که به همراه Ballance , AfterTaste جز مهمترین ویژگی های قهوه است.
Baristaمتصدی بار-کافی منکلمه ای ایتالیایی به معنی متصدی بار است. کسی که نوشیدنی های قهوه را به صورت تخصصی تهیه و سرو می کند. در ایتالیا یک باریستا هم قهوه و هم نوشیدنی های الکلی سرو می کند.
Breadyنانبه معنی عطر و بویی شبیه نان یا غلات داشتن, قهوه های کمتر برشته شده که ممکن است رایحه ای شبیه نان داشته باشد.
Brightتیز و روشناشاره به طعم تند و تیز خوشایند قهوه دارد. همچنین ممکن است به صورت قهوه ای که اسیدیته شراب گونه دارند نیز توصیف شود.
Brinyنمکیطعم نمکی که اغلب بدلیل ادامه دادن حرارت دهی بعد از دم آوری ایجاد می شود. قهوه ی دم شده ای که یک شب روی شعله مانده باشد, طعمی این چنین دارد.
Butteryکره ماننداشاره به حس کره ای و چربی، روغن قهوه داخل فنجان یا دانه دارد.
*Burr grinderآسیای آج دارنوعی آسیای قهوه که در آن دانه‌های قهوه در بین دو قطعه آج‌دار چرخان آسیا می‌شود
Caféقهوهقهوه به زبان فرانسوی
Caffeeقهوهقهوه به زبان ایتالیایی
Caffeineکافئینماده ای سفید رنگ، تلخ و بی بو است که در قهوه، چای و نوشیدنی های انرژی زا یافت می شود. کافئین سوخت ساز بدن را دچار تغییراتی می کند که ممکن است سبب تمرکز بیشتر، فعالیت بیشتر و لاغری شود.
Caramellyکاراملیعطر و طعمی شبیه به کارامل که از حرارت دیدن (در مرحله برشته کردن)، قند موجود در قهوه تشکیل می شود. اغلب به صورت کاراملی یا آب نباتی توصیف می شود.
Cappuccinoکاپوچینوترکیب اسپرسو با شیر که در چهار مدل کاپوچینو، کاپوچینوی خشک، کاپوچینوی خشکِ خشک، کاپوچینوی تر ارائه می شود.
Carbonyکربنطعم و رایحه ای مانند غذای سوخته یا چوب سوخته دارد. از این اصطلاح برای رست های تیره تر در عملیات کاپینگ قهوه استفاده می شود که آن را سوخته یا دودی هم می نامند.
Chocolatyشکلاتیطعم و عطر شکلات-کاکائویی قهوه که می تواند تلخ یا شیرین باشد.
Citrusمرکباتعطر و طعمی مرکبات مانند، البته اگر گیلاس قهوه را در ذهن بیاورید عطر و بوی پرتقال یا گریپ فروت و لیمو در قهوه عجیب نیست.
Cleanتمیزاین اصطلاح به قهوه ای داده می شود که از هر گونه ویژگی بد و تندی زننده به دور باشد و عطر و طعم مطبوع داشته باشد.
Chemexکمکسابزاری شبیه به ساعت شنی که با کمک فیلتر کاغذی در آن قهوه تهیه می کنند.
Cortadoکورتادونوشیدنی اسپانیایی که از ترکیب شیر و اسپرسو تشکیل می شود.
*Coffee Grinderآسیای قهوهوسیله ای برای آسیا کردن قهوه – قهوه ساب
Complexپیچیدهبه قهوه هایی که عطر و طعمی غنی داشته باشد اشاره می کند. عطر و طعمی همه فن حریف. لایه های عطری و طعمی گوناگون. البته این ویژگی می تواند در یک نوع دانه قهوه تک خواستگاهی باشد اما می توان از ترکیب کردن قهوه های تک خواستگاه با یکدیگر به طور کامل به آن دست یافت.
Con Pannaکن پاناترکیب جذاب دیگری از اسپرسو، این بار در کنار خامه
Commercial Coffeeقهوه های تجاریقهوه های تجاری – برند های بسته بندی کننده قهوه ها – برای فروش بیشتر
*Conical burr grinderآسیای آج‌دار مخروطینوعی آسیای قهوه که در آن دانه‌های قهوه در بین دو قطعه آج‌دار مخروطی آسیا می‌شود
Cuppingچشیدن قهوهعملیاتی برای به درست آوردن ویژگی ها و خصوصیات دانه قهوه، چشیدن . سنجش قهوه
Cleverکلورابزاری شبیه به مخروط یا قیف که وظیفه اش دم آوری قهوه است.
Crustپوستهلایه ی معلق شده از پودر قهوه که روی فنجان قهوه در آزمون کاپینگ وجود دارد.
Cremaکرمفوم قهوه ای کمرنگی که روی فنجان اسپرسو را می پوشاند.
Decaffeinatedبدون کافئینبه قهوه ای که کافئین آن گرفته شده باشد.
Doppioدوپیو – اسپرسو دبلتشکیل شده از دو شات اسپرسوی ۲۵ تا ۳۰ میلی گرمی
*Doser grinderآسیای پیمانه‌دارآسیایی که مقداری معین از قهوۀ پیمانه‌شده را به دست می‌دهد.
*Doserless grinderآسیای بی‌پیمانهآسیایی که پیمانه ندارد و در آن قهوه ازطریق مجرایی ناودانی خارج می‌شود.
Earthyخاکییکی دیگر از ویژگی های عطری قهوه که به خاک تازه خیس شده و مرطوب اشاره دارد. این ویژگی را می توان در قهوه اندونزی مشاهده کرد.
Espresso Machineاسپرسوسازدستگاهی برقی که با بخار آب سرو کار دارد و مسئولیت تهیه اسپرسو برای شما به عهده این دستگاه است.
Espressoاسپرسویکی از نوشیدنی های قهوه است که طعم تلخی دارد و نسبتا غلیظ است. در نگاه اول بسیار کم به نظر می رسد. از ترکیب اسپرسو با شیر، خامه و بستنی و … نوشیدنی های بسیاری می توان تهیه کرد.
Fermentترش – مخمریاشاره به عطر و طعمی مخمری و ترشی زننده درون قهوه دارد. این مشکل از زمان جداسازی گیلاس قهوه به وجود می آید.
Freshتازهاشاره به قهوه تازه برشته شده و یا تازگی و عطر و طعم زنده قهوه دارد.
Flatیکنواختقهوه ای بدون عطر و طعم
Floralگلیکمی عطر گلی مانند از گل هایی چون یاسمن و قاصدک
*Flat burr grinderآسیای آج دار تختنوعـی آسیای قهوه که در آن دانه‌های قهوه در بین دو قطعه آج‌دار تخت آسیا می‌شود
Fineریزاشاره به میزان ریز بودن ساب قهوه دارد
French pressفرنچ پرسابزاری استوانه ای و قوری مانند، برای تهیه قهوه فرانسه

 

Press pot, Plunger Pot

Fruityمیوه ایاشاره به عطر و طعم میوه ای قهوه دارد، عطر مرکبات و توت ها
Fullبه معنی کامل و پررایحه ای از تجمع چمن یا سبزه چیده شده, گیاهان برگ سبز, دانه های سبز و میوه کال(نارس) دارد. طعم ترشی دارد و دانه های قهوه کم رست شده و کم خشک شده و یا آسیب دیده هستند که این یک خصیصه منفی در طعم است.
مانند: Full body
Grassyگیاهی و سبزنشان دهنده ی ویژگی های قوی قهوه مثل اسیدیته,بدنه,طعم و عطر قهوه میباشد.

 

مانند: Full body

Grindآسیا کردنآسیا کردن دانه ی قهوه که تقریبا ۱۲ سایز مختلف آسیاب کردن وجود دارد.
*Grindingآسیا کردنخرد کردن دانه‌های قهوه و تبدیل آنها به ذرات ریز برای دم‌آوری قهوه
Green beansدانه قهوه سبزدانه قهوه سبز قهوه ایست که هنوز به مرحله برشته کردن نرسیده است و رنگی سبز دارد.
Instante Coffeeطعم فوریبه قهوه ای که از خصیصه طعمی ضعیف و کم جان برخوردار است
Latte artلاته آرتترکیب متفاوت دیگری از اسپرسو با شیر که روی آن اشکال مختلفی نقش می دهند.
Lightسبکنشان دهنده ی ویژگی ای ظریف از نظر اسیدیته و بدنه و عطر میباشد
Lungoلانگونوشیدنی که از ترکیب آب با اسپرسو تهیه می شود.
Macchiatoماکیاتوترکیب اسپرسو با شیر و کف شیر این نوشیدنی را تشکیل می دهد.
*Manual grinderآسیای دستینوعی آسیای آج‌دار که محور آن با دست به چرخش درمی‌آید
Medicinalداروییبوی دارو یا ید, طعم دارویی با مقادیر ید که میتواند از خشک شدن گیلاس قهوه روی شاخه ی درخت ناشی شود, طعم دارو با مخلوط کردن با قهوه های دیگر مخفی نمی شود. وجود این طعم و عطر در قهوه خصیصه ای منفی است
Maltyغلات، جورایحه ای از جو,معمولا با غلات و تست با هم استفاده میشوند این سه با هم طعم و رایحه حبوبات را توصیف میکنند که از حبوبات رست داده شده( شامل ذرت رست داده شده,جو و گندم),عصاره ی جو, نان تازه پخته شده یا تست شده تشکیل میشود
Mellowخوش طعم، دلپذیرمتعادل و ملایم, بدون مزه و پس مزه ی قوی. رست متوسط, عربیکایی که کم رشد کرده باشد, طعم خاصی است که از ترکیب نمک با قند در قهوه ایجاد میشود و به طور کلی طعم ملایمی دارد.
Mildخفیف و ملایمملایم, به قهوه ای با بدنه ی ملایم و اسیدیته و شیرینی متعادل و فاقد تلخی یا ترشی گفته می شود.
Moldyکپک، فاسدطعم کپک, طعم کپک مانند در قهوه که به دلیل نگهداری در شرایط بد ایجاد میشود. این طعم کپکی در قهوه میتواند به شرایطی که در طی تمیز کردن و جداسازی پوست قهوه به وجود می آید نیز بستگی داشته باشد, این طعم از خصایص منفی قهوه محسوب می شود,
Mustyکهنه، کثیف و ترشیدهکپک زده, رایحه ی کپک مانند در قهوه که به دلیل جذب مواد آلی موجود در کپک های قهوه توسط روغن موجود در قهوه و یا در طی فرآیند خشک کردن دانه های قهوه به وجود می آید. اغلب به دلیل فرایند خشک شدن نامناسب و یا کم و همچنین کهنه شدن دانه ی سبز قهوه به وجود می آید.
Nuttyآجیلیآجیلی, طعم و رایحه تشکیل شده از اجیل تازه،معمولا قهوه های آمریکای جنوبی طعم اجیلی دارند. توجه کنید چشندگان قهوه از اصطلاح آجیلی زمانی که قهوه طعم و رایحه ی آجیل فاسد یا بادام تلخ دارد, استفاده نمی کنند.
Oilyچرب، روغنیچرب, اصطلاحی که برای قهوه هایی که طعم چرب بو داده شده و یا روغنی مانند دارد گفته می شود. این اصطلاح برای عطر و طعم چربی فاسد به کار نمیرود
Onionyپیازیخصیصه ی عطری و طعمی پیاز مانند, به دلیل استفاده ا, آب های راکد در فراوری و جداسازی گیلاس قهوه (در روش خیساندن) به وجود می آید. در این روش توجه میشود که از آب های بازیافتی استفاده نشود.
*On-demand grinderآسیای به فرماننوعی آسیای قهوۀ برقی که درلحظه و بی‌واسطه مقدار معینی از قهوه را آسیا می‌کند
Paperyکاغذیخصیصه طعمی قهوه که از بسته بندی قهوه در بسته های کاغذی یا استفاده از فیلتر کاغذی کم کیفیت حین دم آوری قهوه ناشی میشود.
Past cropمحصول گذشتهقهوه ای محصول سال های گذشته, برای قهوه هایی که بیش از ۱ سال از انبار شدن آنها میگذرد از اصطلاحات (( محصول گذشته)), ((محصول قدیمی)),((قدیمی)) یا (( کهنه و پیر))استفاده میشود. این نوع قهوه دارای طعم های چوبی, کاهی یا علف خشک مانند و اسیدیته ی پایین است.
Potatoسیب زمینیقهوه ای با عطر و طعم سیب زمینی خام
Pulpyمغزی و خمیری، پالپطعم و عطر تند و قوی و میوه ای مانند ناشی از پوست گیلاس قهوه که در مرحله ی فرآوری قهوه بر روی دانه ی قهوه به جا می ماند.
Quakeryطعم بادام زمینی مانندی که از تهیه کردن دانه های نارس یا کم رشد کرده ی قهوه ایجاد میشود.
Red eyeچشم قرمزفنجانی از قهوه دریپ کافی و اسپرسو، به آن شات تاریکی یا باز کننده چشم نیز می گویند.
Richغنیقهوه ای با بدنه ی کامل به همراه عطر و طعم و مزه ی کاملا خوش آیند به وجود می آید
Ristrettoریسترتوریسترتو نیز نام یکی دیگر از نوشیدنی های بر پایه اسپرسو است. این نوشیدنی حجمی برابر ۱۵تا ۲۰ گرم دارد.
Roastبرشته کردنرست کردن یا برشته کردن، فرآیندی است که قهوه طی آن از حالت سبز رنگ به رنگ های دارچینی قهوه ای و قهوه سوخته تبدیل می شود. برشته کردن قهوه تاثیرات فیزیکی و درونی در دانه ایجاد می کند که انواع مختلفی نام گذاری می شود.

 

Light City, Half City, Cinnamon Roast,Regular Roast, American Roast, City Roast, Breakfast Roast,Full-City Roast, After Dinner Roast, Vienna Roast,French Roast, Italian Roast, Espresso Roast, Continental Roast, New Orleans Roast, Spanish Roast

Rubostaربوستاربوستا گونه دیگری از دانه قهوه است، ربوستا پر کافئین تر تلخ تر و کم عطر تر است.
Siphonسایفونابزاری شبیه به لوازم آزمایشگاهی برای تهیه قهوه است که از یک حباب بزرگ و شعله فیتیله ای تشکیل شده است.
Single Origionتک خواستگاهقهوه ای که فقط برای یک کشور و یک منطقه باشد. مخلوط از چندین شهر یا کشور نباشد(البته به وسعت کشور یا منطقه بستگی دارد).
Straight Coffee
Single Countryتک کشوریقهوه ای که فقط برای یک کشور باشد. مخلوط از چندین کشور نباشد.
Single Farmتک مزرعهقهوه ای که فقط برای یک مزرعه باشد
Specialخاصقهوه ای فراتر از کیفیت سینگل اورجین
Sweetشیرینبیانگر یک طعم ملایم و نرم و میوه ای قابل تشخیص در نوک زبان
Strongقویبه قهوه ای با ویژگی های غنی با بدنه ای کاملا پر گفته می شود.
Sweetشیرینبیانگر یک طعم ملایم و نرم و میوه ای قابل تشخیص در نوک زبان
Turkish Coffeeقهوه ترکبه قهوه ای که با ابزاری به نام ایبریک یا (جذوه – ابزاری شبیه شیر جوش) تهیه می شود که در کشور ترکیه مرسوم است. این قهوه را با نام قهوه ارمنی نیز می شناسند.
*grind sizeاندازۀ سابه“اندازۀ ذرات آسیاشدۀ قهوه
*coffee bedبستر قهوهسابه قهوه‌ای که در داخل دم‌آور یا در سبد قهوۀ دستگاه اسپرسو (espresso machine) قرار می‌دهند
*overextractionبیش‌عصاره‌گیریعصاره‌گیری بیش ‌از اندازۀ مطلوب از قهوه
*doser, dosing chamberپیمانهبخشی از آسیای پیمانه‌دار که سابه قهوه در آن نگهداری می‌شود و با استفاده از اهرمی مقدار معینی از قهوه را به دست می‌دهد
*dosingپیمانه کردنریختن مقدار موردنیاز و معینی از سابه قهوه در سبد صافی قهوه
*dripperچکانهافزار دم‌آوری قهوه به‌‌‌روش چکه‌ای یا چکانه قهوه coffee dripper
*automatic coffeemaker, coffee brewing machineدستگاه قهوه‌سازدستگاهی برقی که فرایند دم‌آوری قهوه در آن با استفاده از صافی به‌‌روش چکه‌ای و خودکار انجام می‌شود
*coffee brewing formulaدستور دم‌آوریدستورالعمل تهیه قهوه شامل مواردی مانند نسبت آب و سابه قهوه، درجه حرارت آب، مدت تماس آب و قهوه، تلاطم آب و قهوه
*coffee brewerدم‌آوروسیله‌ای برای تهیه قهوۀ دمی ازطریق گذر دادن آب از سابه قهوه
*drip brewingدم‌آوری چکه‌ای“نوعی دم‌آوری که در آن آب به‌آهستگی از سابه قهوه عبور می‌کند، روش چکه ای یا drip method
*coffee brewingدم‌آوری قهوهفرایند تهیه نوشیدنی قهوه از دانه برشته (roasted) و آسیاشدۀ قهوه دک ردن یا ذم آوری قهوه
*Drip methodروش چکه‌ایدم آوری چکه ای
*coffee brewerدم‌آوروسیله‌ای برای تهیه قهوۀ دمی ازطریق گذر دادن آب از سابه قهوه
*vacuum methodروش خلأنوعی دم‌آوری که در آن مخلوط سابه قهوه و آب در خلأ نسبی صاف می‌شود
*brewing methodروش دم‌آوریشیوۀ مخلوط کردن آب و قهوه برای به‌ دست آوردن نوشیدنی قهوه
*ground coffee, grounds, coffee groundsسابه قهوه“مجموع ذرات ریزی که از آسیا شدن دانه‌های قهوه به دست می‌آید، قهوه آسیا شده
*drip trayسینی چکه‌گیربخشی از دستگاه اسپرسو (espresso machine) که قطرات آب یا قهوۀ دورریز دستگاه را جمع‌آوری و به خروجی هدایت می‌کند
*Bloomشِکفت“آزاد شدن گازکربنیک به‌صورت حباب براثر تماس آب با قهوۀ تازه‌آسیاشده
متـ . شِکفت قهوه coffee bloom”
*channelشیارناحیه‌ای از قرص قهوه که، در هنگام عصاره‌گیری، آب با سرعت بیشتری در آن جریان دارد
*channelingشیاردار شدنایجاد شیار در قرص قهوه
*extractionعصاره‌گیریفرایند تهیه عصاره یا همان نوشیدنی قهوه از سابه قهوه به‌کمک آب
*coffee packقرص قهوهقهوۀ کوبیده‌شده‌ای که پیش از عصاره‌گیری در سبد قهوۀ دستگاه اسپرسو (espresso machine) قرار می‌دهند
*fresh brewed coffee/ freshly brewed coffeeقهوۀ تازه‌دمقهوۀ دمی‌ای که از تهیه آن زمان چندانی نگذشته و کهنه نشده باشد
*turkish-ground coffee, turkish-groundقهوۀ ترک‌سابسابه قهوه‌ای که میانگین اندازۀ ذرات آن بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ میکرومتر است
*dripped coffeeقهوۀ چکه‌اینوشیدنی قهوه‌ای که برای تهیه آن قهوه به‌‌‌‌روش چکه‌ای دم‌آوری شود
*coarse-ground coffee, coarse-groundقهوۀ درشت‌سابسابه قهوه‌ای که میانگین اندازۀ ذرات آن بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میکرومتر است
*brewed coffeeقهوۀ دمینوشیدنی به‌دست‌آمده از فرایند دم‌آوری قهوه
*fine-ground coffee, fine-groundقهوۀ ریزسابسابه قهوه‌ای که میانگین اندازۀ ذرات آن بین ۴۰۰ تا ۹۰۰ میکرومتر است
*medium-ground coffee, medium-groundقهوۀ میان‌سابسابه قهوه‌ای که میانگین اندازۀ ذرات آن بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میکرومتر است
*underextractionکم‌عصاره‌گیریعصاره‌گیری کمتر از اندازۀ مطلوب از قهوه
*tampingکوبشفرایند فشردن سابه قهوه در سبد قهوۀ دستگاه اسپرسو (espresso machine)
*tamper, coffee tamperکوبهافزاره‌ای برای فشردن سابه قهوه در سبد قهوۀ دستگاه اسپرسو (espresso machine)
*tampکوبیدنفشردن سابه قهوه در سبد قهوۀ دستگاه اسپرسو (espresso machine)
*coffee cake, puck, spent puckکیک قهوهآنچه پس از عصاره‌گیری از قهوه در سبد قهوه باقی می‌ماند
*contact timeمدت تماس← مدت دم‌آوری
*brew timeمدت دم‌آوری“مدت‌زمانی که، در حین دم‌آوری، آب و قهوه با یکدیگر تماس دارند
*extraction timeمدت عصاره‌گیریمدت‌زمانی که از جریان پیدا کردن آب ورودی و تماس آب با قرص قهوه‌ تا زمان توقف جریان آب به طول می‌انجامد
*brew ratioنسبت دم‌آورینسبت حجم سابه قهوه به حجم آب
درمان خواب آلودگی با قهوه
ببینم!
قهوه و خنده
اصطلاحات مورد نظرتون رو پیدا کردین؟

با ثبت دیدگاه خود در این مقاله با موضوع ” اصطلاحات کافی شاپی و صنعت قهوه” نه تنها ابهاماتتان در خصوص اصطلاحات کافی شاپ به طور کامل برطرف می شود؛ بلکه امتیاز کافی کلاب نیز دریافت کرده و با افزایش امتیازات خود می توانید تخفیفات ویژه ای نیز دریافت کنید.

اصطلاح مورد نظر خود را یافتید؟ پس آن را برای ما کامنت کنید تا در بروزرسانی های بعدی در مطلب قرار گیرد.

پیشنهاد هوشمندانه قهوه
4.4/5 - (5 امتیاز)

21 دیدگاه در “اصطلاحات کافی شاپی و صنعت قهوه

  1. یه بنده خدا گفت:

    سلام میخواستم اسم تخصصی پوراسپات یا استوپر یا همون شات ریزو سیروپ ریز رو به انگلیسی بدونم

  2. یاسر گفت:

    چقد سایتتون خوبه !
    بهش حس تعلق پیدا کردم پس می گم سایتمون !
    اول حسمو انقال دادم ،سلام ،
    ممنون از مطالب مفید حقیقی و لذت بخشتون ،
    قهوه خودش برکاتش خالقش و هرچیزی رو که تحت تاثیر قرار می ده رو دوست دارم،
    تو سایت علاوه بر بوی قهوه ،بوی عشق و یه عمل از سرچشمه روحیات و دل میاد ،در هر لحظه مسیرتون شاد باشید..،

  3. شیما گفت:

    hint of toast به چه معناست؟

    1. Mohamadali گفت:

      اشاره داره به( نان تست شده) یا نان تست

  4. فاطمه گفت:

    ی سوال تلفظ اِمریکانو درسته یا آمریکانو؟

    1. کافی استور گفت:

      تلفظش به زبان انگلیسی صدایی مابین آ و اَ هستش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *