نوشیدنی های قهوه با شیر

چهار روش تهیه اسپرسینو در خانه

espressino
لاگین کنید، دیدگاه بگذارید، کد تخفیف دریافت کنید!

در ابتدا راه فقط اسپرسو وجود داشت ولی با ماجراجویی، تحقیقات و آزمایش عاشقان قهوه بعدا مشتقات دیگری از قهوه اسپرسو به وجود آمد، مثل لاته، موکا و اسپرسینو. در این مقاله قصد داریم اسپرسینو رو معرفی کنیم و طرز تهیه اون رو به شما آموزش بدیم. اگر طعم تلخ اسپرسو برای شما جذاب و خوشایند نیست پیشنهاد میکنیم حتما اسپرسینو رو امتحان کنید. اگر هرگز درباره اسپرسینو نشنیده اید با ما همراه باشید.

اسپرسینو چیست؟


اسپرسینو نوشیدنی بسیار خوشمزه که اصالتا به کشور ایتالیا باز می‌گردد ولی متاسفانه دقیقا مشخص نیست که این نوشیدنی بسیار خوشمزه از چه زمانی و توسط چه کسی تهیه شده است. این نوشیدنی خوشمزه از مخلوط نوتلا ، پودر کاکائو ، اسپرسو و کف شیر درست می ‌شود و کمتر کسی می‌تواند ادعا کند که حداقل به یکی از این مواد لازم موجود در این نوشیدنی علاقه ندارد. حال اگر این چهار ماده‌ی خوشمزه و بسیار محبوب همراه هم یک دیگر نوشیدنی تولید کنند، دیگر چه کسی می ‌تواند در برابر خوردن آن مقاومت کند ؟ در واقع دو نوشیدنی مختلف وجود دارد که دارای ترکیبات مشابه از مناطق مختلف ایتالیا هستند که نام یکسانی دارند: در طرز تهیه اسپرسینوی جنوبی فقط از پودر کاکائو استفاده می شود که قبل از دم کردن اسپرسو و بعد از اضافه کردن شیر بخار داده شده در فنجان اضافه شده است. در طرز تهیه اسپرسینوی شمالی از نوتلا در کف فنجان و پودر کاکائو به عنوان چاشنی استفاده می شود.

espressino
طعم تلخ اسپرسو رو دوست ندارید؟ چطوره یک بار طعم شکلاتی نوتلایی اسپرسینو رو امتحان کنید؟

اصالت اسپرسینو به کجا بر میگرده؟

اگر چه اطلاعات متناقضی در مورد منشاء اسپرسینو وجود دارد، ولی اونطور که به نظر میاد اولین نسخه اسپرسینو باید اسپرسینو جنوبی بوده باشه چون که مواد اولیه اسپرسینو جنوبی از پودر شکلات معمولی استفاده شده است درحالیکه در اسپرسینو شمالی از نوتلا استفاده شده. پس نتیجه این است که بخاطر اینکه بخاطر وجود مواد اولیه سنتی تر اسپرسینو جنوبی نیز باید اصیل تر باشد.

طرز تهیه اسپرسینو جنوبی


با توجه به تحقیقاتی که انجام شده است مشخص است که اسپرسینو در لیوان های سنتی و معمولی کاپوچینو سرو می شود.
مواد اولیه:
1 شات اسپرسو
85 میلی لیتر شیر پرچرب سرد
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
نکته مهم: این مواد اولیه برای تهیه یک اسپرسینو اصیل است اما اگر قصد تهیه این قهوه خوشمزه را در منزل دارید می توانید با توجه به ترجیحات شخصی خودتون مقدار شکلات را کم یا زیاد کنید.

دستورالعمل اسپرسینو جنوبی

قبل از دم کشیدن اسپرسو، شیر را با استفاده از بخار اسپرسو ساز داغ کنید، دقت کنید که زیاد داغ نشود و در حین دم کشیدن اسپرسو اجازه دهید کمی بماند تا کف آن ته نشین شود.
با استفاده از یک فنجان اسپرسو گرم و خشک مقداری از پودر کاکائو را در ته آن بپاشید و شات اسپرسو را در آن بریزید. در آخر شیر بخار داده شده را به آن اضافه کرده و مقداری پودر کاکائو روی آن بپاشید. اسپرسینو اصیل و خوشمزه شما آماده ست.

espressino
اسپرسینو جنوبی نسبت به اسپرسینو شمالی طعم اصیل تری دارد به طور کلی اسپرسینو شمالی طرفدار بیشتری دارد.


طرز تهیه اسپرسینو شمالی

اگر همتای جنوبی آن به خوبی در یک فنجان کاپوچینو جا می‌شود، برای اسپرسینو دم‌شده نوتلا، توصیه می ‌کنیم از یک لیوان کاپوچینو استفاده کنید.

مواد اولیه:

1 شات اسپرسو

85 میلی لیتر شیر پر چرب سرد

1 قاشق چایخوری پودر کاکائو

1 قاشق چایخوری نوتلا

نکته مهم

مانند همتای جنوبی اسپرسینو، مقدار کاکائو و شکلات بر اساس ترجیح شخصی است.

دستور العمل اسپرسینو شمالی

مراحل مشابه اسپرسینو جنوبی را با یک استثنا دنبال کنید. قبل از اضافه کردن پودر کاکائو به ته فنجان، نوتلا را روی دیواره های لیوان یا فنجان پخش کنید و سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.
نکته: یک راه آسان برای پخش نوتلا این است که آن را با پشت قاشق بردارید و در حالی که فنجان یا لیوان را افقی نگه داشته اید، قاشق را صاف نگه دارید و فنجان را بچرخانید. همچنین گرم کردن فنجان/لیوان به نرم شدن شکلات کمک می کند.

espressino
اگر از خوردن نوتلا لذت میبرید اسپرسینو شمالی میتونه عشق شما به موکا یا لاته رو از بین ببره و در صدر لیست قهوه مورد علاقه شما قرار بگیره.


انواع مختلف اسپرسینو
اسپرسینو فردو

معمولاً اسپرسینو فردو در پایان ناهار یا شام سرو می‌شود و یک دسر فوق العاده برای تابستان است، زمانی که احساس می‌کنید برای نوشیدن قهوه داغ، هوا خیلی گرم است. بسیاری دیگر از نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو، اسپرسینو را می توان به صورت سرد میل کرد. توصیه میشود برای تهیه اسپرسینو سرد از لیوان بزرگتری استفاده شود چون که میزان یخی که در آن استفاده می شود را می توان زیاد یا کم کرد.
طرز تهیه اسپرسینو فردو با یخ
طرز تهیه اسپرسینو فردو هم مانند اسپرسینو معمولی است اما با این تفاوت که قبل از اضافه کردن اسپرسو به آن تکه های یخ رو به اون افزوده و سپس اسپرسو را اضافه می کنیم.

طرز تهیه اسپرسینو فردو با خامه

مواد لازم:

 خامه 400 گرم

 100 گرم قهوه سرد

 100 گرم شکر

 10 گرم نوتلا

طرز تهیه:

خامه (سرد تازه از یخچال درآمده)، قهوه (سرد یا در دمای محیط)، شکر و نوتلا را در میکسر بریزید. 3 دقیقه با سرعت زیاد مخلوط کنید.

داخل لیوان ها بریزید و با خامه فرم گرفته سرو کنید.

espressino
تو تابستان چی بیشتر از یک قهوه یخ با چاشنی نوتلا می تواند شما رو خوشحال کند؟


اسپرسینو کن پانا (Con Panna)


Con Panna در لغت به معنای “با خامه” است. طرز تهیه اسپرسینو کن پانا از خامه فرم گرفته هم استفاده می شود به این صورت که بعد از تهیه اسپرسینو در آخر به آن خامه فرم گرفته اضافه می کنیم و در نتیجه یک اسپرسینو کن پانا پر کالری و خوشمزه داریم.

espressino
روز سختی رو گذروندین؟ چطوره با یکم خامه حال خوذتون رو بهتر کنید؟


اسپرسینو با موکا چه تفاوتی دارد؟

گرچه ممکن است مواد تشکیل‌ دهنده آن‌ ها مشابه باشد، اما توجه به این نکته مهم است که اسپرسینو و موکا نوشیدنی‌ های مختلفی هستند. موکا مدتی بعد از اسپرسینو اختراع و رواج یافت و اندازه آن بسیار بزرگتر است. موکا به‌ طور کلی شامل دو شات اسپرسو است و از سیروپ شکلات، به جای پودر شکلات یا نوتلا در آن استفاده می شود.

espressino
به طور کلی مواد اولیه هردو اسپرسو، شیر و شکلات است اما در موکا ما از سیروپ یا شربت شکلات استفاده می کنیم ولی در اسپرسینو از نوتلا یا پودر کاکائو استفاده میکنیم.


سوالات متداول

یک اسپرسینو چقدر کالری دارد؟
یک اسپرسینو با یک شات قهوه اسپرسو معمولا 41 کالری دارد که معمولا بخاطر چربی بالای شیر است. اگر پودر کاکائو را با نوتلا جایگزین کنید، شمارش کالری به 100 افزایش می یابد و نوشیدنی به میزان قابل توجهی قند بیشتری دارد.
آیا می توانید اسپرسینو خود را تزئین کنید؟
بله، می توانید اسپرسینو خود را تزئین کنید! این نوشیدنی را با افزودن فندق خرد شده، خامه فرم گرفته یا مقداری شکلات برای خودتان درست کنید.
آیا می توانم از قهوه بدون کافئین در اسپرسینو استفاده کنم؟
بله، می توانید از قهوه بدون کافئین در اسپرسینو استفاده کنید. اگر میخواهید نوشیدنی بدون کافئین میل کنید و به کافئین حساسیت دارید.


خلاصه


این نوشیدنی خوشمزه از مخلوط نوتلا ، پودر کاکائو ، اسپرسو و کف شیر درست می ‌شود . واقع دو نوشیدنی مختلف وجود دارد که دارای ترکیبات مشابه از مناطق مختلف ایتالیا هستند که نام یکسانی دارند. در طرز تهیه اسپرسینوی جنوبی فقط از پودر کاکائو استفاده می شود که قبل از دم کردن اسپرسو و بعد از اضافه کردن شیر بخار داده شده در فنجان اضافه شده است. در طرز تهیه اسپرسینوی شمالی از نوتلا در کف فنجان و پودر کاکائو به عنوان چاشنی استفاده می شود. در طرز تهیه موکا از سیروپ قهوه استفاده می شود اما در طرز تهیه اسپرسینو از نوتلا یا پودر شکلات استفاده می شود

سخن پایانی


در این مقاله با اسپرسینو و انواع مختلف آن آشنا شدیم و تفاوت اسپرسینو با موکا را بررسی کردیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. ممنون که تا به انتها این مقاله همراه ما بودید، شما می‌توانید سوالات، نظرات و پیشنهادات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشته و امتیاز کافی کلاب نیز دریافت نمایید.

منبع: medium

پیشنهاد هوشمند قهوه
کافی استور را در اینستاگرام فالو کنید
3.5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *