تهیه قهوه ترک با شیرجوش

تهیه قهوه ترک با شیرجوش

اگر ایبریک ندارید! البته بهتر است داشته باشید. چون قهوه جوش تاثیر مثبت زیادی در نوشیدنی نهایی می گذارد. میتوانید با شیر جوش یا شیر داغ کن این کار تهیه قهوه را انجام دهید. تهیه قهوه کار لذت بخشی است. اینکه با صبر و حوصله کنار قهوه جوش روی گاز، بایستید و شاهد بالا آمدن قهوه باشید و عطر آن را حس کنید خیلی لذت بخش است. در این مطلب به طرز تهیه قهوه ترک با شیر داغ کن یا با قوری های معمولی میپردازیم.

لذت تهیه کردن قهوه بالاخره قهوه هام حاضر شد!!!

برای تهیه قهوه ترک به ابزاری معمولا مسی به نام ایبریک نیازمندیم. یکی از دلایل استفاده از قهوه جوش یا ایبریک، دهانه باریک آن برای ایجاد فومی مناسب، با قوام و  زیباست اما!!! اگر ایبریک ندارید با ابزاری شبیه به آن مانند قوری یا شیر داغ کن، می توانید جای خالی ایبریک را تا حدودی پر کنید. برای آشنایی با شکل ظاهری ایبریک می توانید تصاویر ایبریک را نیز ببینید.

موارد لازم برای تهیه قهوه ترک با شیر داغ کن:

  • پودر قهوه برای هر نفر یک قاشق مرباخوری سرپر
  • شیر داغ کن یا ابزاری شبیه آن
  • یک فنجان آب برای هر نفر
  • شکر در صورت نیاز

اما طرز تهیه قهوه ترک با شیر داغ کن:

  1. آب و پودر قهوه تان را درون ظرف بریزیداگر مایل به استفاده شکر هستید می توانید در این مرحله آن را اضافه کنید البته شکر را به فنجان قهوه هم می توانید اضافه کنید.
  2. آب و قهوه را خوب بهم بزنید تا قهوه با آب کامل ترکیب شود و ظرف را روی شعله ملایم رو به پایین قرار دهید.

نکته: وقتی روی شعله قرار دادید دیگر آن را بهم نزنید. حالا!

آماده شدن قهوه باید منتظر بمانید تا قهوه آماده شود

باید منتظر بمانید تا قهوه تان آماده شود، بعد از دقایقی این انتظار با دو نشانه به پایان می رسد:

  1. اولین نشانه معمولا عطر قهوه است که در فضا منتشر می شود.
  2. دومین نشانه که در قهوه جوش ها بیشتر مشهود است، بالا آمدن قهوه به همراه فوم روی آن است، وقتی قهوه تان در حال بالا آمدن بود آن را از روی شعله بردارید.

با تهیه قهوه توسط ابزار های متفاوت میزان کافئین آنها تغییر میکند، برای درک این که کدام قهوه کافئین بیشتری دارد این مطلب را بخوانید.

چند نکته پیرامون تهیه قهوه:

  • حواس تان باشد که نگذارید قهوه روی گاز بجوشد چون نوشیدنی تان سوخته و طعم بد به خود می گیرد.
  • بعد از برداشتن شیر داغ کن از روی شعله، کمی صبر کنید تا پودر قهوه در ته ظرف ته نشین شود سپس به آرامی در فنجان بریزید و میل کنید.
  • میزان دوز مصرفی قهوه بستگی به مزاج شما دارد یعنی اگر قهوه را غلیظ دوست دارید پودر بیشتر و اگر مایل اید آن را رقیق مصرف کنید از پودر کمتر استفاده کنید.
  • کمی بیشتر از یک فنجان آب به ازای هر نفر در نظر بگیرید، کمی از آب بخار میشود و مقداری هم در کف شیر داغ کن باقی می ماند.
  • می توانید هل، پودر کاکائو و ... به قهوه تان بیافزایید.

تصاویر مربوط به تهیه قهوه ترک  را می توانید مشاهده کنید.


در ضمن:

  • برای درک بهتر، می توانید طرز تهیه قهوه ترک با قهوه جوش را نیز بخوانید.
  • تجربه هاتون از تهیه قهوه با قهوه جوش یا شیرداغ کن را با ما در میان بگذارید.

10 نظر در “تهیه قهوه ترک با شیرجوش”

  • نوید

    سلام با شیر داغ کن درست کنیم واس هر نفر ی فنجان آب رو آب سرد بریزیم؟

    پاسخ
  • نوشین

    سلام. باید قهوه رو مثل چای توی قوری دم کنم؟یعنی بذارم آب جوش بیاد بعد با حرارت آب دم بشه؟

    پاسخ
  • الی

    سلام.من نمیدونم مشکل چیه که قهوه ام اصلا بالا نمیاد و هیچ فومی درست نمیشه.
    همه چیز رو هم رعایت می کنم.دقیقا آب سرد یک فنجان می گیرم و به ازای هر فنجان یه قاشق مربا خوری سر پر قهوه ترک می ریزم و یک قاشق هم شکر اما بعد از پنج دقیقه فقط دور طرف قهوه جوش میاد و اون جور که توی فیلم ها دیدم بالا بیاد و فوم درست بشه اصلا این طوری نمیشه.
    قهوه من خیلی رقیق میشه و مقدار زیادی هم پایینش پودر قهوه ته نشین میشه.
    قبل گذاشتن روی شعله هم به خوبی قهومو هم می زنم و بعد از گذاشتن روی شعله دیگه هم نمی زنم.
    میشه بگید مشکلش چیهههههههه؟؟؟؟؟دیوونه شدم

    پاسخ
  • محمدرضا
    محمدرضا June 5, 2019 at 18:31

    سلام
    ایبریک ما 6 کاپیه من یه نفرم
    به دردم نمیخوره؟

    پاسخ