Bitter Taste in Mouth
رموز جانبی قهوه

8 دلیل تلخی قهوه و 8 راهکار عملی جلوگیری از تلخ شدن قهوه

بسیاری از علاقه‌مندان به قهوه، گاهی با طعم تلخ و سوخته‌ای مواجه می‌شوند که تجربه‌ی نوشیدن را ناخوشایند می‌سازد. این تلخی قهوه ممکن است دلایلی چون استفاده از...
ادامه مطلب
what is black coffee
فوت و فن های نوشیدنی, آموزش استفاده از ابزارهای قهوه

طرز تهیه قهوه سیاه یا بلک کافی

قهوه سیاه یا بلک کافی چیست؟ قهوه سیاه یا همان بلک کافی (Black Coffee)، ساده‌ترین و خالص‌ترین شکل مصرف قهوه است که بدون افزودن هیچگونه شیر، شکر یا طعم‌دهن...
ادامه مطلب
قهوه را کجا نگهداریم؟
رموز جانبی قهوه, فوت و فن های نوشیدنی

بهترین روش نگهداری قهوه (پودر و دانه) در خانه + نکات مهم

عوامل مؤثر بر کاهش کیفیت قهوه: هوا، نور، رطوبت و گرما چهار عامل اصلی که به‌طور مستقیم موجب کاهش کیفیت قهوه می‌شوند، عبارت‌اند از: هوا، نور، رطوبت و گرما....
ادامه مطلب