آشنایی با برزیل و قهوه های آن

آشنایی با برزیل و قهوه های آن

بیش از یک سوم کل قهوه جهان در برزیل رشد می کند این یعنی بزرگترین صادر کننده قهوه جهان! 60درصد قهوه جهان، البته این موضوع به وسعت آن هم وابسته است، تولید سالانه 40 تا 60 میلیون کیسه! برزیل یک پرورش دهنده و صادر کننده قهوه است که صدو پنجاه سال این رتبه را با خود دارد. غالب ارتفاع محل کشت بین 900 تا 1200 متر از سطح دریاست. به طور میانگین 1100 متر.
کمترین ارتفاع در کشور برزیل 400 متر و بیشترین 1600 متر از دریا است، عمده برزیلیان به زبان پرتغالی و اسپانیایی صحبت می کنند.

محدوده ارتفاع: 400 تا 1600 متر از سطح دریا

زبان: پرتغالی، انگلیسی و اسپانیایی

زمان برداشت: ماه می و سپتامبر

میزان تولید سالانه، 40 تا 60 میلیون کیسه

تاریخچه قهوه برزیل

این محصول در قرن هجدهم وارد برزیل شد و تا سال 1840 یه عنوان تولید کننده غالب شناخته شد. قهوه برزیل از اوایل قرن نوزدهم، زمانی که مهاجران ایتالیایی در کارخانه های قهوه کار می کردند، موفق شد. پیش از آن قهوه بیشتر برای مرفهین اروپایی صرف می شد. در جوار ایالات متحده بودن به عنوان یک شریک صادرات و واردات به قدرتمند شدن قهوه برزیل کمک کرد. برزیل به عنوان بخشی از تولید قهوه جهان در دهه 1920 در اوج خود بود، اما از دهه 1950 به دلیل افزایش تولید جهانی سهم اش کاهش یافته است.

برزیل در سال 2011 رهبر قهوه جهان نامیده شد این کشور در مجموع در تولید قهوه سبز عربیکا و فوری بی نظیر است و در سال 2007 تولید قهوه اش به 2.7 میلیون تن رسید این یعنی بیش از دوبرابر ویتنام، حدود 3.5 میلیون نفر در این بخش فعال هستند. شهر ریو به عنوان رهبر عربیکاها شناخته می شود.

کیسه قهوه برزیل کارگران مشغول کارند! 3.5 ملیون نفر

از ترکیب های دلچسب قهوه های برزیلی برای اسپرسو می توان به ترکیب santos , cerrado با برشتگی تیره و تلخی مناسب و عطر و طعم بالانس اشاره کرد.

اکثر گیاهان کاشته شده در فصل های خشک از ماه ژوئن تا سپتامبر برداشت می شوند. در بیشتر کشورها قهوه های عربیکا با پردازش مرطوب (نام دیگرش whased coffee) فراوری می شوند، ولی در برزیل عمدتا از روش شسته نشده یا خشک استفاده می کنند. قهوه ها پس از تمیز شدن و گلچین شدن به مدت هشت تا ده روز در زیر آفتاب خشک می شوند که ممکن است تا چهار هفته نیز به طول بیانجامد و سپس لایه بیرونی قهوه از آن جدا می شود و در کیسه های 60 کیلویی بسته بندی می شود.

هردو قهوه ربوستا و عربیکا را در این کشور رشد می کند حدود 85 درصد قهوه عربیکای جهان  و حدود 30 درصد ربوستای جهان. شهر باهیا عربیکا خیر و عمده قهوه ربوستا نیز در ایالت Espírito Santo و مقداری در Rondônia رشد می کند. در این بخش حتما با خصوصیات قهوه عربیکا و ربوستا آشنا شوید.

شهر های قهوه خیر برزیل

220 هزار مزرعه با مساحت 27000 کیلومتر مربع فعال هستند.. عمدتا در ایالت های جنوب شرقی واقع شده اند که محیط و آب و هوای آن شرایط ایده آل را فراهم می کنند. در شش شهر برزیل می توانید به وفور قهوه بیابید این شش شهر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

Minas Gerais - میناس گرایس - 1.22 میلیون هکتار

معنی لغوی میناس گرایس، معادن عمومی است و این نام در قرن 18 برایش برگزیده شد. در حال حاضر بزرگترین شهر در رشد قهوه در برزیل است که حدود 50 درصد محصولات این کشور است. میناس گرایس مزارع 10 تا 100 هکتاری دارد و قهوه های این شهر بدنه کامل و  آرومای میوه ای دارند.

مزرعه قهوه برزیل مزرعه قهوه در یکی از شهر های میناس گرایس

Espírito Santo - اسپیرو سانتو - 433 هزار هکتار

در اسپیرو سانتو قهوه ربوستا رشد می کند و این شهر بر اساس حجم تولید قهوه دومین شهر محسوب می شود.

گیاه قهوه ربوستای برزیل نمونه ای از گیاه قهوه ربوستای برزیل

São Paulo - سائوپائولو - 216 هزار هکتار

یکی از شهر های تاریخی تولید قهوه در برزیل است که مزارع 900 تا 1100 متری دارد. محصولات سائوپائولو را با نام سانتوز نیز می شناسند.

قهوه در یکی از شهرهای برزیل مزارع قهوه در سائوپائولو

Bahia - باهیا - 171 هزار هکتار

واقع در شمال شرقی برزیل، که در دهه هفتاد شروع به کاشت قهوه کرده و در با نام محصول با کیفیت و با تکنولوژی شناخته شده است. عمده محصول آن عربیکا است.

برداشت قهوه برزیل باهیا-برزیل-ژوئن 2004- فصل پاییز ماشین برداشت قهوه

Rondônia - راندونیا - 95 هزار هکتار

این منطقه به صورت انحصاری مخصوص کاشت ربوستا است و اب و هوای گرمسیری با درجه حرارت بالا و ارتفاع کم دارد.

تست کاپینگ قهوه آزمایشگاه تست چشایی قهوه-کاپینگ

Paraná - پارانا 49 هزار هکتار

پارانا نیز یکی دیگر از شهر های قهوه عربیکا خیز برزیل است. گیاهان این منطقه سطح بهره وری بالایی دارند.

کیسه قهوه برزیل کیسه های معروف قهوه برزیل

حالا با بخش های قهوه خیز کشور برزیل آشنا شدید. فکر می کنم از این پس در حین نوشیدن قهوه برزیل جور دیگری به فنجان خود می نگرید. میتوانید تفاوت طعم قهوه های شهر های مختلف را حس کنید؟

منبع: perfectdailygrind, cafeimport
espressocoffeeguide

  • Posted on May 13, 2018
  • By کافی استور
  • قهوه