شرایط نگهداری قهوه

شرایط نگهداری قهوه

چگونه قهوه را باید نگهداری کنیم؟ چرا مسئله نگهداری قهوه بسیار حائز اهمیت است؟

پاسخ روشن است: قهوه دوستان، عاشق عطر و طعم قهوه تازه هستند به همین دلیل سعی می کنند که قهوه خام، دانه رست شده یا قهوه آسیاب شده خود را به گونه ای نگهداری کنند که، تازگی خود را حفظ کند.

شرایط نگهداری قهوه، چندان پیچیده نیست، کافیست برای نگهداری دانه و پودر قهوه به چند نکته توجه کنید.

در شرایط مناسب نگهداری، دانه سبز قهوه زمان بیشتری نسبت به دانه رست شده می تواند نگهداری شود. دانه قهوه رست شده حدود یک ماه و قهوه آسیاب شده در حدود یک هفته عطر و طعم خود را حفظ می کند و رفته رفته با کاهش تجریجی کیفیت همراه است. در پودر و دانه قهوه های بسته بندی شده، پس از باز شدن درب محصول، کاهش تدریجی کیفیت محصول آغاز می شود.

اما شرایط نگهداری قهوه چیست؟
آشنایی با شرایط نگهداری قهوه میزان رطوبت در نگهداری قهوه خیلی مهمه!

ابتدا دریاره شرایط نگهداری قهوه سبز یا قهوه خام صحبت کنیم. رطوبت یکی از موارد بسیار مهم در نگهداری قهوه است. اگر در نگهداری قهوه سبز رطوبت بالا باشد، مزه قهوه تغییر می کند و ممکن است قهوه کپک هم بزند هم چنین شرایط نگهداری خشک، باعث کاهش رطوبتی می شود که در هنگام رست دانه، به آن نیاز است.

برای نگهداری دانه های خام، دمای ۲۳ درجه و رطوبت حدودا ۶۰% مناسب است در ضمن می توانید دانه ها را در کیسه های پلاستیکی ریخته و کیسه ها را در ظروف دربسته ای که، امکان نفوذ هوا ندارند، بریزید.

دانه و پودر قهوه رست شده:

قهوه های رست شده بسیار حساس تر از قهوه های سبز هستند. شرایط نگهداری آن ها باید به گونه ای باشد که دانه یا پودر قهوه را از رطوبت، گرما، نور و جریان هوا دور نگه دارد. دمای مناسب نگهداری ۲۳ درجه سانتی گراد است. در ضمن محیط نگهداری بهتر است خشک و تاریک باشد، البته شرایط اتاق می تواند برای نگهداری مناسب باشد.

چه ظروفی برای نگهداری قهوه مناسب است؟
ظروف نگهداری قهوه قهوه هاتون!!! تازه!

ظروف شیشه ای، سرامیکی، پلاستیکی شفاف و در آخر فلزی می توانند به ترتیب گزینه های مناسب برای نگهداری قهوه باشند، البته باکس هایی نیز وجود دارند که می توان توسط یک مکنده هوای داخل آن را به طور کامل تخلیه کرد.

ظروف نگهداری قهوه تخلیه کامل هوای داخل باکس توسط مکنده

در ضمن:

  1. بدترین چیز برای قهوه می تواند تغییر رطوبت باشد.
  2. هر چه زمان رست و آسیاب کردن قهوه به زمان دم کردن قهوه نزدیک تر باشد قهوه از عطر و طعم بهتر و تازه تری برخوردار است.
  3. سعی کنید قهوه مورد نیاز خود را هر هفته به اندازه نیاز، تهیه کنید تا از زمان رست و آسیاب آن مدت زمان کمتری سپری شده باشد.
  4. در یخچال و در کنار ادویه جات دیگر، جای مناسبی برای نگهداری قهوه نیست.
  5. پس از هر بار استفاده از قهوه، هوای داخل کیسه یا پلاستیکی که قهوه را در آن نگهداری می کنید را خالی کنید.
  6. اگر به دنبال یک فنجان قهوه دلنشین هستید، قهوه های تازه می توانند شما را یاری دهند.

ممنون از زمانی که صرف کردید


2 نظر در “شرایط نگهداری قهوه”

  • میلاد سپهسالاری
    میلاد سپهسالاری مارس 30, 2017 at 03:49

    سلام
    مرسی خوشم اومد
    من قهوه خریدم از فروشگاتون
    فقط ای کاش بانکه هم میداشتید برای فروش که بتونیم قهوه رو داخلش نگه داریم

    پاسخ