آموزش تهیه آفوگاتو

آموزش تهیه آفوگاتو

 آفوگاتو نوشیدنی داغی که خیلی گرم نیست

یکی از مشتقات اسپرسو، آفوگاتو "Affogato" است که در خانه هم می توان آن را تهیه کرد. این نوشیدنی ایتالیایی در این کشور "غرق شده" ترجمه می شود.

آفوگاتو یا اصطلاحا قهوه بستنی، دسری است که از یک یا دو شات اسپرسو داغ با بستنی ترجیحا وانیلی تهیه می شود. البته عده ای از قهوه دمی نیز استفاده می کنند. که چندان مرسوم نیست. در دسته بندی ها، آفوگاتو با اینکه نوشیدنی چندان داغی نیست اما جزو نوشیدنی های گرم محسوب می شود.

آفوگاتو تهیه آفوگاتو
ریختن اسپرسو روی بستنی اسپرسو را روی بستنی بریزید

 

اگر تمایل به تهیه آفوگاتویی دل نشین در خانه، توسط موکاپات یا بعضا فرنچ پرس را دارید پس قهوه تان را کمی بیشتر کنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه آفوگاتو:

برای تهیه این نوشیدنی ابتدا اسکوپهایی از بستنی تان را در لیوانی با دهانه باز ریخته و اسپرسوی از قبل تهیه شده ی خود را به آن اضافه کنید. البته اسپرسو دستگاه اسپرسو ساز طبیعتا کیفیت بیشتری دارد. از پودر کاکائو برای تزیینات نوشیدنی تان می توانید کمک بگیرید.

دیر آب شدن بستنی تان را نیز می توان با استفاده از لیوانی سرد جبران کرد.

افوگاتو آفوگاتو حاضر است !

 کافی لاور های عزیز حتما گالری تصاویر آفوگاتو را مشاهده کنید. از این تصاویر به عنوان پس زمینه هم می توانید استفاده کنید.

ویدئوی طرز تهیه آفوگاتو:


به اشتراک بگذارید:


3 نظر در “آموزش تهیه آفوگاتو”

  • مرتضی محمدی
    مرتضی محمدی January 5, 2016 at 19:51

    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده در محیط کارم معمولا چای می نوشم کم و بیش هم از قهوه های بسته بندی استفاده می کنم اما اینطور به نظر می رسه که فرهنگ خوردن قهوه مخصوصا قهوه تازه برای مردم در حال جا افتادن می باشد
    دیشب تا دیر وقت سرکار بودم و جای شما خالی یک آفوگاتو برای همه همکارامون با قهوه تازه های شما درست کردم/لذت بردیم/سپاس فراوان از شما

    پاسخ
  • reza gholami

    ویدیوی جالبیه. فکر نمیکردم انقدر ساده باشه تهیه اش

    پاسخ
  • آموزش آشپزی
    آموزش آشپزی سپتامبر 12, 2017 at 07:06

    ممنون از آموزش هایی که قرار می دهید

    پاسخ