ویژگی های قهوه گواتمالا
تصور آب هوای این کشور همانند ترسیم بهشت در ذهن کاملا پیچیده و رویایی است، در ادامه توضیحات، سعی کردیم این ذهنیت را برایتان ترسیم کنیم اما در خصوص ویژگی های این نوشیدنی بادی مناسب، به همراه کمی ترش مزگی نرم و مخملی، در کنار فوم نسبتا پایدار روی اسپرسوی شما. تلخی بسیار کم می توان اشاره کرد. قهوه گواتمالا جز بهترین قهوه های دنیا محسوب می شود.
عصاره گیری گواتمالا
خصوصیات قهوه گواتمالا هیهانتانگو
گواتمالا برای کشت قهوه شرایطی خوب، منحصر بفرد و بی همتا دارد، محلی بین کوهستان کارائیب و اقیانوس آرام. ارتفاع مناسب و آب و هوایی که کمی تصورش دشوار است. این شرایط در همه کشورهای قهوه خیز وجود ندارد.
ماحصل این آب و هوای بکر قهوه ای فول بادی و غنی با عطر و طعم فراوان میوه ای، شکلاتی، گلی و شیرینی تافی مانند است. اسیدیته پایین از ویژگی های مهم این قهوه است.
قهوه گواتمالا به شدت، مورد علاقه قهوه نوش هاست، قهوه گواتمالا به طور کلی به دلیل داشتن بادی قوی، اسیدیته متعادل،نت های آجیل و تافی،طعم تلخی کاکائو،طعم شکلات شیرین ،بادی متوسط، پر از عطر و طعم خوشمزه شناخته شده است. راز این طعم عالی لزوماً مربوط به خود گیاهان نیست، بلکه بیشتر محیطی است که در آن رشد می کند.
قهوه گواتمالا یکی از بهترین های شناخته شده در جهان است. و کمپانی های بزرگی چون مک دونالد از آن استفاده می کنند. جالب است بدانید که قهوه در گواتمالا اکثرا به صورت عربیکا است و این موضوع نشانگر کیفیت بالای قهوه در این کشور، آمریکای مرکزی است.
معروف ترین منطقه قهوه در گواتمالا آنتیگوا است. منطقه بین سه آتشفشان قرار دارد: Fuego ، Acatenango و Agua گاهی اوقات ، خاکستر آتشفشانی غنی از مواد معدنی به طور طبیعی به خاک اضافه می شود که به ترکیب خاک و حفظ رطوبت کمک می کند.
قهوه نواحی مرتفع تر گواتمالا معمولا طعم قوی تری داشته و مزه توت و مرکبات را می توان در آن حس کرد.ارتفاع رشد قهوه در گواتمالا بین ۱۲۰۰ تا ۱۷۰۰ متر بالای سطح دریا می باشد که این ارتفاع بالا تاثیر شگرفی بر روی کیفیت قهوه می گزارد. گواتمالا کشوری با بارندگی زیاد و آب و هوایی مرطوب است. با توجه به فراوان بودن آب در این کشور اغلب از روش فرآوری مرطوب برای تولید قهوه استفاده شده و سطح بالای رطوبت مانع استفاده از روش های خشک یا طبیعی برای فرآوری می باشد.
unknown –
همچنین برای خرید دستگاه آسیاب قهوه یا اسپرسوسازخانگی هم اطلاعاتی درمورد خریدآن دارید راهنمایی کنید سپاسگزارم.
unknown –
بادرودبرشمابزرگواران سپاس از سایت خوبتون عتلی هست وعالیترهم میتونه باشه بزرگوار در صفحه سایت شماگزینه خبرنامه نداره اینکه محصولات جدید میاد به کاربرانتون اطلاع بدید که بدونن محصول جدیدآوردید عالی میشه. بازهم سپاس
غفار صالحی –
عاشقشم٪
علی بلوچ نارویی –
دارای دان های متوسط و البته یکدست که در ترکیب با روبوستا تانزانیا (۴۰/۶۰) بهتون تلخی مناسب و اسیدیته ملایم میده.
رضا یوسفی –
بسیار عطر کمی داشت شبیه دم کردن تفاله قهوه وراضی نبودمعطر وطعم ضعیف اصلا در حد پرمیوم نیست
ابوالفضل ذبیحی –
این قهوه رو نپسندیدم!
یا لااقل برای من خیلی جذاب نبود و عطر و طعم کاملا ترشی داشت.
درسته که عربیکا ذاتا خب کمی ترشه ولی ترشی این قهوه حتی توی عطرو و بوی اون هم حس میشه.
من این قهوه رو به تنهایی استفاده کردم شاید با قهوه دیگه ای ترکیب بشه عطر و طعم بهتری بده ولی به تنهایی اصلا باب میل نبود
از کافی استور بابت خدمات خوبشون بسیار متشکرم