کن پانا چیست

کن پانا چیست
خامه رو بزن، اسپرسو رو نزن!

"با خامه" ترجمه جالب کن پانا "con panna" به ایتالیایی است. نوشیدنی خوش ظاهر، که دوست داران خاص خودش را دارد. این نوشیدنی از دست آوردهای دیگر اسپرسو است یعنی پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته آرت، کاپوچینو، آفوگاتو و ... اسپرسو است. در ایران این نوشیدنی کم کم در اکثر کافه ها رواج یافت البته غیر از کافه ها، در خانه ها نیز تهیه می شود. به کافه کن پانا در ایالات متحده ، café Vienne و در فرانسه و انگلیس café Viennois می گویند.

مواد مورد نیاز برای تهیه کن پانا مواد مورد نیاز
  • یک شات اسپرسو یا دابل شات اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز یا موکاپات تان بگیرید.
  • مقداری خامه زده شده نیز در اختیار داشته باشید. برای تهیه خامه زده شده می توانید مقداری خامه را در ظرف بریزید و توسط همزن دستی یا بلندر آن را بزنید. بعد از انجام این کار خامه تان پف کرده و کمی هم سبک تر می شود.
تهیه کن پانا بسیار ساده است،

مرحله اول:  اسپرسو گرفته شده را در فنجان بریزید

مرحله دوم: خامه زده شده را روی اسپرسو بریزید و به گونه ای آن را تزیین کنید( آن مقدار که دوست دارید خامه اضافه کنید).

نوشیدنی تان آماده شده، اسپرسویی داغ، به همراه خامه ای مملو از عطر اسپرسو!!!

یک فنجان کافه کن پانا لذت ببرید

برای تزیین نوشیدنی تان می توانید پودر شکلات یا پودر قهوه بر روی خامه تان بریزید. کافه کن پانا را در فنجان های کوچک و گاهی شیشه ای سرو می کنند.

به طرز تهیه خامه زده شده در مطالب بعدی به صورت کامل اشاره خواهد شد.