چرا قهوه تازه؟

چرا قهوه تازه؟

برای نگهداری از قهوه باید به نکاتی درباره این نوشیدنی توجه داشته باشید.

هر چه زمان رست و آسیاب کردن قهوه به زمان دم کردن قهوه نزدیک تر باشد قهوه از عطر و طعم بهتر و تازه تری برخوردار است.

دانه قهوه پس از رست در نهایت بیست روز عطر و طعم خود را حفظ می کند. همچنین قهوه آسیاب شده نیز بین یک هفته تا ده روز عطر و طعم خود را دارد.

سعی کنید قهوه مورد نیاز خود را هر هفته به همان اندازه که نیاز دارید تهیه کنید تا از زمان رست و آسیاب آن مدت زمان کمتری سپری شده باشد.

اگر به دنبال یک فنجان قهوه دلنشین هستید توصیه می کنیم که از قهوه های تازه استفاده کنید

قهوه را در جای خشک و در دمای ۲۳ درجه (دمای عادی اتاق) و به دور از رطوبت و نور و تغییرات دما نگه داری کنید.

در یخچال و در کنار ادویه جات دیگر،  جای مناسبی برای نگهداری قهوه نیست.

پس از هر بار استفاده از قهوه، هوای داخل کیسه یا پلاستیکی که قهوه را در آن نگهداری می کنید را خالی کنید.

همچنین می توانید درک بهتر این مطلب آیا نمی دانید چه نوع قهوه ای نیاز دارید؟ را نیز بخوانید.


نظرات درباره “چرا قهوه تازه؟”

  • mona

    خسته نباشین
    من قهوه های تازه ای رو که ازتون گرفتمو تو این شرایط نگهداری کردم
    ممنون از راهنماییتون البته ناگفته نماند تا حدودی به این نکات نگهداری قهوه من آشنا بودم
    به هر حال ممنون

    پاسخ