قهوه عربیکا چیست؟

قهوه عربیکا چیست؟

در مطلب قبلی پیرامون آشنایی با انواع دانه قهوه صحبت کردیم و متوجه شدیم که فقط یک گونه دانه قهوه کشت نمی شود. در این مطلب درباره دانه قهوه عربیکا صحبت خواهیم کرد.

رشد درختان قهوه عربیکا نیازمند ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متری از سطح دریا است. این درختان به شرایط آب و هوایی بسیار حساس هستند و نسبت به آفات نیز آسیب پذیرند. یکی از دلایل گرانتر بودن این نوع دانه ها نیز همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است.

اشاره ای کوچک به ویژگی های دان عربیکا:

دانه عربیکا عطری فوق العاده - ترشی کم - طعم عالی - کافئین پایین

میزان کافئین موجود در دانه های عربیکا بین  ۸/. الی ۱٫۴ است و شاخص ترین بارزه طعمی این دانه اسیدیتی و بادی آن متوسط ۱٫۲ درصد می باشد.

این دانه ها دارای ظاهری تقریبا صاف و تخت می باشند، هم چنین خط وسط این دانه ها دارای کمی انحنا است که با کمی دقت می توان آن را از گونه روبوستا تشخیص داد.

دانه قهوه خام عربیکا البته تشخیص در دانه خام آسان تر است

خاستگاه:

خاستگاه و مناطق اصلی کشت قهوه عربیکا در گذشته را می توان منطقه کوهستانی یمن، اتیوپی(جنوب غربی) و سودان(جنوب شرقی) نام برد.

جالب است بدانید:

شهرت نام عربیکا به این دلیل است که در گذشته آن را قهوه عربی می خواندند.

با همه این توضیحات، حالا این سوال مطرح است؟؟؟

درخواستتان از یک فنجان قهوه چیست؟

یک فنجان قهوه آرامش؟ خوابی راحت و آسوده؟

اگر نیاز به آرامش و خوابی آسوده و لذت بخش دارید، پیشنهاد میکنیم از قهوه عربیکا که کافئین خیلی کمی دارد استفاده کنید.

لازم به ذکر است که حدود سه چهارم مردم جهان از دانه های عربیکا استفاده می کنند.

در مطالب آینده به گونه روبوستا و ویژگی های آن و کشور های تولید کننده دانه عربیکا و تاثیراتی که آب و هوای آن منطقه بر طعم و عطر و ... دانه دارد اشاره می شود.