قهوه روبوستا چیست

قهوه روبوستا چیست

حالا نوبت به شرح  ۴/۱ جهانی شده است ( یک چهارم از قهوه جهان). دانه های روبوستا حدود سی درصد از قهوه های مصرفی جهان را تشکیل می دهند.

در مطلب پیشین، یکی از دو گونه قهوه به نام عربیکا شرح داده شد، حال باید از گونه ای دیگر به نام روبوستا صحبت کنیم.

این درختان برای رشد به ارتفاع حدودی زیر ۱۰۰۰ متر نیازمندند. تنه هایی تنومند و قدرتمند، ویژگی هایی هستند که این درختان را قادر می کنند تا در شرایط سخت و نا مناسب، هم چنان استوار بمانند و آسیبی نبینند. درختان یا درختچه های روبوستا تا ارتفاع ۱۰ متر نیز ممکن است رشد کنند.

میوه های این درخت که بعد ها به نوشیدنی تبدیل می شود دارای ویژگی هایی است:

  • کافئین بالا
  • عطری تلخ
  • عطری کم
  • تلخی زیاد

-اگر ظاهر این دانه ها را مشاهده کنید خواهید دید که بیضوی هستند و خط میان آن نیز حدودا صاف است و اندازه آن در مقایسه با دانه عربیکا کمی کوچکتر است.

دانه های روبوستا این گونه (روبوستا) عطر کمتری نسبت به گونه (عربیکا) دارد

این که می گوییم این گونه عطر کمی دارد، به این معنی نیست که عطر آن به شدت ضعیف باشد، منظور این است که در مقایسه با دانه عربیکا که یکی از ویژگی هایش عطر آن است، عطر ضعیف تری دارد.

این گونه قیمت ارزان تری نسبت به گونه عربیکا دارد، اما ارزانی آن به دلیل کیفیت ضعیف یا بد آن نیست، دانه روبوستا به این دلیل ارزان تر است که درختان آن در برابر آفات و آسیب ها و ... مقاوم ترند و به طور کلی شرایط نگه داری آسان تری نسبت به دانه عربیکا دارند که به همین دلیل قیمت شان پایین تر از دانه عربیکا است.

برای این گونه متوسط بادی(body) 2 درصد می باشد و میزان کافئین در دانه های روبوستا ۱٫۷ تا ۴ درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر می باشد. بارزه طعمی شاخص دانه روبوستا تلخی می باشد.

باز این سوال؟؟؟

فنجان قهوه روبوستا درخواستتان از فنجان قهوه تان چیست؟

اگر به انرژی زیاد نیاز دارید، فعالیت های دقت برانگیزی را می خواهید انجام دهید یا کافئین بالایی می خواهید و... یک فنجان روبوستا برای تان توصیه می کنیم.

دانه های روبوستا دارای فوم غلیظی اند که می توانند برای تهیه اسپرسو مناسب باشند. اما در کل عربیکا و روبوستا را طبق نیاز به نوشیدنی و سلیقه افراد ترکیب نیز می کنند.

فنجان تان را آن گونه که مایل اید لبریز از قهوه کنید...