قهوه آمریکانو

قهوه آمریکانو

غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!

همانطور که در بعضی از مطالب اشاره شد، اسپرسو پایه اصلی بسیاری از نوشیدنی هایی هم چون کاپوچینو، لاته آرت، آمریکانو و ... است که در هرکدام نوع ترکیب کردن اسپرسو با عناصر دیگری همچون شیر، کف شیر، آب داغ و .... نوشیدنی های مختلفی بر پایه اسپرسو ایجاد می کند.

قهوه آمریکانو (Americano) از ترکیب یک شات اسپرسو به همراه آب داغ تشکیل می شود.

اگر می خواهید دابل شات آمریکانو نوش جان کنید، اسپرسو دوبل را با آب داغ  ترکیب کنید.

آب داغ را معمولا بین بازه ۳۰ تا ۴۷۰ میلی لیتر به اسپرسو تک یا دابل شات اضافه می کنند.

ترکیبات آمریکانو آمریکانو

تاریخچه تشکیل این نوشیدنی به بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد:

نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. به این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

در آمریکا ترتیب در ترکیب آب داغ و اسپرسو اهمیت چندانی ندارد یعنی اگر آب داغ را اول بریزیم و سپس اسپرسو یا بالعکس، نوشیدنی همان آمریکانو خواهد بود، اما در سایر کشور ها اگر اسپرسو به آب اضافه شود، نوشیدنی نهایی لانگ بلاک (long black) خواهد شد.

لانگ بلاک و آمریکانو زمانیکه اسپرسو به آب داغ اضافه شود، فوم اسپرسو بر روی نوشیدنی خواهد ماند.

یک نکته!!

در بعضی کافی شاپ ها آمریکانو را به عنوان قهوه دمی یا همان قهوه فرانسه می شناسند، اما این دو شاید فقط از نظر غلظت و ظاهر شباهت داشته باشند اما طرز تهیه و طعم این دو کاملا متفاوت است.

برای سرو آمریکانو از ماگ ها و فنجان های ۱۸۰ میلی لیتری استفاده می شود که گاها فنجان های شیشه ای نیز کاربرد دارد.