تهیه قهوه ترک با قوری قهوه جوش

تهیه قهوه ترک با قوری قهوه جوش

قهوه ترک درواقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که انجام می دهید در طعم نهایی قهوه تان تاثیر گذار است.

برای درست کردن یک فنجان قهوه ترک به موارد زیر نیاز داریم:

۱: قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم

۲: قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن

۳: شکر در صورت نیاز

برای هر نفر یک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه را نیز داخل آن ریخته و بهم بزنید

درست کردن قهوه با قوری قهوه جوش قهوه را درون قوری قهوه جوش بریزید

 

اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنید. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. عجله ای که نداریم پس خیلی کارهایتان را شمرده و دقیق انجام دهید.

درست کردن قهوه با قوری قهوه جوش قهوه جوش را روی شعله قرار دهید

در هنگام دم کردن قهوه باید کمی حساس و گوش به زنگ باشید.می توانید به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوری قهوه درآب بریزید. میزان مواد مصرفی در قهوه به مزاج شما بستگی دارد.

برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد و بهتر است ازقوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا استیل نباشد)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیرداغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روی قوری می شود که کار را برای شما آسان تر می کند. همچنین بهتر است قهوه شما تازه رست شده و تازه آسیاب شده باشد که این مساله در طعم نهایی تاثیر بسزایی دارد.

پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم، اگر آن را بهم بزنید دیگر فوم روی قهوه تان تشکیل نمی شود. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد، البته به یاد داشته باشید تنها وقتی فوم به وجود می اید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم کمی صبر کنید قهوه که جوش بیاید مانند شیر بالا می آید.

turkish08_secondboil منتظر بمانید تا قهوه بالا بیاید

 

اجازه ندهید آب در قهوه جوش خیلی قل بزند، تلخی قهوه تان را کمی زننده می کند. آنرا از روی شعله کنار ببرید و کمی صبر کنید. اگر فوم آن را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت.

قهوه شما آماده سرو می باشد

همچنین می توانید فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز در فنجان ریخته و سرو کنید.قهوه تان را با یک لیوان اب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود تا بیشتر بتوانید طعم خوب آنرا بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می باشد که خوردن آنرا توصیه نمی کنیم.

در این بخش می توانید تصاویر زیباتر و بیشتری از این نوشیدنی را ببینید.

 

 

ویدیو تهیه قهوه ترک با استفاده از قهوه جوش:

 

برای تهیه قهوه ترک، در مقدار آب، قهوه و طریقه دم کردن آن سلیقه های مختلفی وجود دارد.


2 نظر درباره “تهیه قهوه ترک با قوری قهوه جوش”

  • مانی رییسی
    مانی رییسی ژانویه 4, 2016 at 16:44

    سلام
    من تازه شرو کردم به قهوه خوردن
    فقط هم قهوه ترک دوست دارم
    شما به اطراف تهران هم ارسال دارین؟

    پاسخ