از مزرعه به فنجان

از مزرعه به فنجان

قهوه در پشت صحنه سختی های زیادی را تحمل می کند! قهوه ای که روزانه در سراسر دنیا نوشیده می شود، در ابتدا آن را به صورت میوه قهوه از مزارع قهوه کشت می کنند، این میوه های نسبتا شبیه گیلاس بر روی درخت های زیبا قهوه رشد می کند.

هر آن چه که بعدها به نوشیدنی تبدیل می شود از داخل این میوه نشئت می گیرد، اما چگونه؟

در هر میوه دو هسته یا دو دان وجود دارد که این دان ها رو به روی هم قرار گرفته و توسط پرده نازکی از هم جدا شده اند. پس از رسیدن میوه ها و چیده شدن آن ها، وقت آن رسیده که این میوه ها را طی فرآوری هایی خاص، از دان جدا کنند (جداسازی گوشت میوه از دان).

خشک کردن دانه های قهوه خشک کردن دانه های قهوه

 

اکنون چه اتفاقاتی برای این دانه ها خواهد افتاد؟

 

میوه قهوه، دانه سبز، دانه پس از رست دانه پس از رست، دانه سبز، میوه قهوه

 

کلمه کمی ناآشنا "رست - roast"، فرآیندی است که دسترسی ما به نوشیدنی را فراهم می کند.

کمی واضح تر: دان های قهوه را توسط دستگاه های رستر قهوه، رست یا تفت می دهند تا طعم و عطر آن برای تهیه نوشیدنی مناسب باشد که این فرآیند، تغییر اندازه، شکل، رنگ و عطر قهوه را به همراه دارد (رست چیست؟، درجات رست و...).

پس از فرآیند رست، دان قهوه آسیاب می شود و به مشتریان پودر قهوه تازه تحویل داده می شود. بعضا افرادی دان قهوه را خریداری کرده و خود آن را آسیاب می کنند.

یک فنجان قهوه یک فنجان قهوه برای شما!

 

برای اطلاعات درباره واژه قهوه می توانید به بیو گرافی قهوه نیز مراجعه کنید.

در ضمن: عده ای قهوه را به صورت دان سبز خریداری می کنند، در مطالب آینده درباره آن صحبت خواهیم کرد.


8 نظر درباره “از مزرعه به فنجان”

  • محمد حسین فراهانی
    محمد حسین فراهانی فوریه 25, 2016 at 10:07

    سلام تشکر بابت قهوه تون و مطالب مفیدتون
    هم از قهوه هاتون لذت می برم، هم از مطالب
    شما پودر کاکائو چرا فروش ندارین؟
    برا تزیین نوشیدنی هام میخام!!!!

    پاسخ
    • ادمین

      سلام
      شب تون بخیر آقای فراهانی
      ممنون از نظرات شما در رابطه با کافی استور
      فعالیت تیم کافی استور، فقط قهوه می باشد
      که به صورت تازه رست و تازه آسیاب به مشتریان تحویل داده می شود.
      با تشکر

      پاسخ
  • میلاد

    سلام
    حس کردم که تو مزرعه دارم قهوه می خورم
    یه سوال عربیکا ینی چی؟
    یا روبوستا

    پاسخ
    • ادمین

      سلام
      نوروز مبارک
      عربیکا یا روبوستا هر کدام نوعی از دان قهوه می باشند که هر کدام از این نوع دانه ها ویژگی های مختص خود را دارند، ویژگی هایی همچون: عطر، طعم، سایز
      در مطالب آینده از انواع دان ها صحبت خواهیم کرد.

      پاسخ
  • محسن

    سلام خسته نباشید
    ارسال قهوه داخل عید هم دارید؟

    پاسخ
    • ادمین

      سلام سال نو مبارک
      بله. ارسال داخل تهران انجام می شد. به دلیل تعطیلی مراکز پستی مرسولات خارج از تهران روز چهاردهم ارسال شد.

      پاسخ
  • m.s

    ﺳﻼﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﻗﻬﻮﻩ ﭼﯿﺴﺖ

    پاسخ
    • کافی استور

      سلام شب تون بخیر

      مواد سازنده قهوه همان قهوه است اما به صورت میوه قهوه
      کمی واضح تر:
      میوه —>دانه خام —> دانه بو داده شده —> آسیاب دانه( پودر قهوه)
      قهوه در ابتدا به صورت میوه بر روی درخت بوده، این میوه ها چیده می شوند، فرآوری می شوند و در این فرآوری گوشت میوه از دان های داخل آن جدا می شود. سپس این دان های خام بو داده می شوند(مرحله رست)،سپس آن را آسیاب می کنند که در این مرحله قهوه برای دم آوری آماده است.
      برای درک کامل، مطالب مرتبط بر روی سایت قرار گرفته اند
      مطلب میوه قهوه - رست به چه معناست - قهوه سبز چیست(دانه خام)؟ - از مزرعه به فنجان
      درخت قهوه

      پاسخ