آموزش تهیه آفوگاتو

آموزش تهیه آفوگاتو

 آفوگاتو نوشیدنی داغی که خیلی گرم نیست

یکی از مشتقات اسپرسو آفوگاتو "Affogato" است که در خانه هم می توان آن را تهیه کرد. این نوشیدنی ایتالیایی در این کشور "غرق شده" معنی می شود.

آفوگاتو دسری است که از یک یا دو شات اسپرسو داغ و ترجیها بستنی وانیلی تهیه می شود. البته عده ای از قهوه دمی نیز استفاده می کنند. که چندان مرسوم نیست. در دسته بندی ها، آفوگاتو با اینکه نوشیدنی چندان داغی نیست جزو نوشیدنی های گرم محسوب می شود.

آفوگاتو تهیه آفوگاتو

ریختن اسپرسو روی بستنی اسپرسو را روی بستنی بریزید

 

اگر تمایل به تهیه آفاگاتویی دل نشین در خانه، توسط موکاپات یا بعضا فرنچ پرس را دارید پس قهوه تان را کمی بیشتر کنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه آفوگاتو:

برای تهیه این نوشیدنی ابتدا اسکوپهایی از بستنی تان را در لیوانی با دهانه باز ریخته و اسپرسوی از قبل تهیه شده ی خود را به آن اضافه کنید. از کارامل برای تزیینات نوشیدنی تان می توانید کمک بگیرید.

دیر آب شدن بستنی تان را نیز می توان با استفاده از لیوانی سرد جبران کرد.

افوگاتو آفوگاتو حاضر است !

ویدئوی طرز تهیه آفوگاتو:


نظرات درباره “آموزش تهیه آفوگاتو”

  • مرتضی محمدی
    مرتضی محمدی ژانویه 5, 2016 at 19:51

    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده در محیط کارم معمولا چای می نوشم کم و بیش هم از قهوه های بسته بندی استفاده می کنم اما اینطور به نظر می رسه که فرهنگ خوردن قهوه مخصوصا قهوه تازه برای مردم در حال جا افتادن می باشد
    دیشب تا دیر وقت سرکار بودم و جای شما خالی یک آفوگاتو برای همه همکارامون با قهوه تازه های شما درست کردم/لذت بردیم/سپاس فراوان از شما

    پاسخ